Moze li mi neko reci da li vazi u Ambasadi ugovor sa poslodavcem poslat preko meila u pdf formatu? Da li ga moram kopirati u boji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kosta836,kazes da si dobio potvrdni mail,da cekas i da nisi stornirao jos uvek.Nisam siguran nesto,ali mislim da nisi odradio do kraja zakazivanje,a verovatno i dosta njih ovde sto predugo ceka termin.Ima dosta ne jasnoca.Ovako,kada posaljes mejlom za termin u ambasadu dobijes povratni mejl od ambasade gde te pitaju da proveris sve i imas jos opciju da storniras ako si negde pogresio,e kad kliknes da je ok da nije storno ponovo dobijes mejl sa nekim registracionim brojem.Na tom mejlu ja nemam opciju da storniram.Zato mi je cudno sto spominjes neko storniranje,jesi li ti dobio neki broj od njih?
Kada sam pomenuo storniranje mislio sam da je mozda bolje i da cu mozda termin dobiti brze ako storniram staru registraciju sa potvrdom agencije, a registrujem se sada po novom. Sve iz razloga jer cekam od 23.08.2017. na termin, tj tada sam se registrovao i dobio sam naravno povratni mail sa svime sto treba, ali ima i dodatnu stavku koja naglasava termin cemo vam naknadno saopstiti u skladu sa nasim administrativnim kapacitetima. Pitanje je sta im se desava sto sve ovo ovoliko dugo traje, sa nemcima nema slucajnosti iz mog iskustva...
Kada sam pomenuo storniranje mislio sam da je mozda bolje i da cu mozda termin dobiti brze ako storniram staru registraciju sa potvrdom agencije, a registrujem se sada po novom. Sve iz razloga jer cekam od 23.08.2017. na termin, tj tada sam se registrovao i dobio sam naravno povratni mail sa svime sto treba, ali ima i dodatnu stavku koja naglasava termin cemo vam naknadno saopstiti u skladu sa nasim administrativnim kapacitetima. Pitanje je sta im se desava sto sve ovo ovoliko dugo traje, sa nemcima nema slucajnosti iz mog iskustva...
Kosta nemojte zbunjivati ljude,samo jedan mejl ambasada salje prilikom registracije,jedan jedini mejl,a drugi salje prilikom dodele termina.
- - - - - - - - - -
Connexion Wien opet zbunjujes ljude i pises netacne informacije,ambasada salje samo jedan mejl prilikom zakazivanja termina,a drugi kada ti posalju datum termina za predaju u ambasadu.Forumasi,da li sam u pravu?
Moze li mi neko reci da li vazi u Ambasadi ugovor sa poslodavcem poslat preko meila u pdf formatu? Da li ga moram kopirati u boji?
Juce se registovao i danas dobio termin za ponedeljak.Srecno svima koji cekate od jula , avgusta itd.
Znaci ovako kad javi neko bolje da i nije .Pa kad vec javljas napisi i zanimanje da ljudi shvate o cemu se radi ili ako negde procitate da je neko aplicirao novembra i dobio termin januara iscackajte to malo pa kad javite objasnite malo detaljnije tipa skola zanimanje noks .Da se ne lazemo veza i poznastva su uvek ista bio Nemac ili bilo ko , kao i to da para vrti gde burgija nece i nek se snalazi ko kako ume i nek svi dobiju termin al nek dobijem i ja
Juce se registovao i danas dobio termin za ponedeljak.Srecno svima koji cekate od jula , avgusta itd.
Znaci ovako kad javi neko bolje da i nije .Pa kad vec javljas napisi i zanimanje da ljudi shvate o cemu se radi ili ako negde procitate da je neko aplicirao novembra i dobio termin januara iscackajte to malo pa kad javite objasnite malo detaljnije tipa skola zanimanje noks .Da se ne lazemo veza i poznastva su uvek ista bio Nemac ili bilo ko , kao i to da para vrti gde burgija nece i nek se snalazi ko kako ume i nek svi dobiju termin al nek dobijem i ja
Jel dobio neko termin danas za pripajanje danas BG ambasada
Tako je! Hocu svoj deo (termin)necete da me prevarite !!!
- - - - - - - - - -
Hajde muma,budi se !!!
11.10 za pripajanje ocekujem u sledecem krugu termin stim da se stiglo do 3.10,a vi?
Pratim ovaj forum svakodnevno jer naravno kao i mnogi cekam termin,ali koliko vidim iz dana u dan ima sve vise lazi i dezinformacija,bilo bi lepo da ljudi postavljaju samo proverene informacije jer samo u tom slucaju mozete nekom pomoci.
Ja uvek postavljam proverene informacije, ali ako osoba laze da dobila termin, niko nije bia i cia da trazi crno na belo. U sustini ljudi iz novembar nisu krivi sto dobili termin preko reda, vec pravno konzularno odeljenje, ono deli termine.