Petak ti je dan za nadanje...valjda ce ti stici termin![]()
Daj Boze!
Ako dobijem termin,castim te????????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petak ti je dan za nadanje...valjda ce ti stici termin![]()
Eto dogovorenoDaj Boze!
Ako dobijem termin,castim te????????????
Oki dokiEto dogovoreno![]()
Nemacki c2 i engleski b1
Pozdrav ljudi, po prvi put nemam pitanje
Dobio sam danas vizirani pasos, sve ukupno sam cekao mesec i po dana, mozda malo jace (visokokvalifikovani-kategorija).
Primetio sam jednu stvar, 99% ljudi koji dobiju termin i imaju ugovor sa poslodavcem dobiju i vizu, ne zatezu u ambasadi uopste.
Problem je samo to glupo cekanje na termin.
Zeleo bih da vam se zahvalim svima na forumu na odgovorima, zaista hvala i zelim vam pored naravno zdravlja i srece, da dobijete sto pre tu vizu i da odete u novi cini mi bolji zivot.
Sve najbolje svima iskreno.
Srdacno.
Ja imam pitanje, mozda glupo al nisam primetio da je neko to vec pitao al mozda neko i zna. Ovako, letos kad je gazda preda za zustimung za mene prvi put dobio odbijenicu, mala satnica(14.5€), on promeni ugovor i poveca (16.5€) i onda odmah odobre. E sad, znate li da li on mora meni davati platu po tom novom ugovoru ili ne mora? Glupo mi da ga pitam..inace na cekanju sam, predao 8.1 dopunu odneo 11.1, pa onda i poslao email, pa i postom, povratne info nema al valjda ce biti ok... (elektromonter-posao)
Pozdrav svima!09.07. takodje bez termina.
Poslala im mejl,nisam dobila odg.,
darcos,da li mozes molim te da mi kazes,kad si dobio poslednji mejl od ambasade ?Vidim da i ti cekas od jula...
Meni ne odg.uopste.Pa me zanima.Hvala...
Pozdrav svima!
darcos,da li mozes molim te da mi kazes,kad si dobio poslednji mejl od ambasade ?Vidim da i ti cekas od jula...
Meni ne odg.uopste.Pa me zanima.Hvala...
Послао сам у понедељак вече, у уторак ујутро ми је стигао стандардни ауто-одговор
Послао сам у понедељак вече, у уторак ујутро ми је стигао стандардни ауто-одговор
Hvala na odgovoru!Ne znam zbog cega meni ne odg.
email : termin/viza,jel?
Bar da odg.da znam da l' sam jos uvek u sistemu...
Hvala na odgovoru!Ne znam zbog cega meni ne odg.
email : termin/viza,jel?
Bar da odg.da znam da l' sam jos uvek u sistemu...
Evo upravo vidla u jednoj grupii.juce dobila osoba termin. Registracija 5.7 a termin 29.1.eto julovci ima nade za vas, zelim vam od srca da danas dobijete termin.
Evo upravo vidla u jednoj grupii.juce dobila osoba termin. Registracija 5.7 a termin 29.1.eto julovci ima nade za vas, zelim vam od srca da danas dobijete termin.
Hvala muma na info.nadajmo se...
- - - - - - - - - -
I naravno da i ti dobijes i sviiiii vise.....
Da li moze neko da mi kaze koliko se ceka od dana kada se predaju dokumenta do dobijanja vize?
Da li moze neko da mi kaze koliko se ceka od dana kada se predaju dokumenta do dobijanja vize?
Kako javljaju odobrenje vize,telefonom ili mail-om ?
Jel moze mala pomoc.
Zanima me za jednog drugara sta je sve potrebno da bi se zakazao termin po ovom novom zakonu. U pitanju je vozac i posto u firmi u Nemackoj gde ce raditi oni nemaju pojma pa vas molim da mi odgovorite(pomognete). Vidim da ne treba onaj papir iz nacionalne sluzbe u Nemackoj. Jel treba ugovor i moze li on bez ugovora da podnese zahtev za termin a da mu posalju ugovor kasnije posto se dugo ceka na termin.
Hvala!!!!!!!
Ja jos nisam dobio termin a prijavio sam 12.8.2017
Nek aplicira sta ceka vreme ide A evo saveta i ostalima koji misle da odu preko nek sad apliciraju pa kad dobiju termin nek zapale za De nadju poso vrate se sa ugovorom i rese vizu gazda ih ne ceka puno a i oni se ne nerviraju samo neka paze da ne dobiju kaznu za godinu dana nemogucnosti ponovnog apliciranja e tako.
Ako ne odes na termin a potvrdio si da ides i ako ne stoniras na vreme. I 6 meseci zabrane ako se registrujes u pogrešnu kategoriju.Zasto da dobiju kaznu,iz kog razloga? Nije bas jasan zadnji deo tvog posta?