klepetalo
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
Ja imam pitanje, mozda glupo al nisam primetio da je neko to vec pitao al mozda neko i zna. Ovako, letos kad je gazda preda za zustimung za mene prvi put dobio odbijenicu, mala satnica(14.5€), on promeni ugovor i poveca (16.5€) i onda odmah odobre. E sad, znate li da li on mora meni davati platu po tom novom ugovoru ili ne mora? Glupo mi da ga pitam..inace na cekanju sam, predao 8.1 dopunu odneo 11.1, pa onda i poslao email, pa i postom, povratne info nema al valjda ce biti ok... (elektromonter-posao)
Ne znam za ugovore odgovor, mozda se neko javi. Mom suprugu je bila 19e satnica, tako i ostala kad je otisao. Kada je imao ugovor za ambasadu pisalo je na njemu da ima 6 meseci probnog rada, medjutim kada je otisao dali su mu da potpise novi ugovor za stalno, nije ni bio na tom probnom radu, ali je sve ostalo isto kao i na prethodnom, sati rada, plata, uslovi rada, bonusi itd. E sad, da li imaju pravo menjati ti i satnicu, a sa ovom od 16.5e si dobio zustimmung.............probaj da pitas u grupi na Facebooku-u IUSNJ-NON-EU tamo ih ima vise koji su prosli celu proceduru i duze su u De.
Javi kad te budu obavestili iz Ambasade! Srecno!
Poslednja izmena: