miss da ne bi pisala doktorat,ovako bi tvoj post trebao da izgleda:
----eclipse,slzem se sa ovim sto si napisao,ali je tesko ljude ubediti u ono u sta ne zele da veruju...elem kao prvao nisam se hvalila time da poznajem milion ljudi nego sam samo pomenula...a te ljde nisam upoznala tako sto sam se yebala sa njima nego ja jednostavno radim u baru...
"e odavde ide ono,svaki ciga svoga konja hvali,sto sam inace napisao"- dakle:
 isla sam u osnovnu,pa upisala gimnaziju u trecem karu (ovo mi nije jasno,mozda na trecoj kari? ili sta? 

)isla u muzicku i baletsku skolu,treniarala atletiku u dva kluba,isla na ples,engleski,spanski,jos na milion razicitih kur"s"eva i sta ja znam cega.idem u pozoriste,na balet,operu,na kolarcu,u narodnom pozoristu,bgd dramskom,idem i na partizan kad god sam u prilici i razumem se i u to vise od vecine devojaka koje poznajem a ovo sve se odnosi i na moje drugarice...tako da smatram da sam puna tema,
a ja i moje drugarice se odlikujemo sledecim:
mi smo doterane i namirisane i znamo sexy da zvacemo zvaku i volimo da izlazimo na fancy mesta...
prevozna sredstva nam ne trabaju imamo svoja,svaka ide svojim pred diskac...ako neki decko vec ima auto uvek ces da izaberes boljeg.
sto se tanjira tice...od nas 8 sve smo izbacene iz stana sa koferima i zivimo same ( ne zajedno) tako da budi siguran da znamo da ih operemo,a isto tako i da izribamo i pod i prostremo ves,otpusimo wc solju,(nego cime se hranite pa zapusavate solje?)takodje umemo da zamenimo sijalicu....a i ove ostale su valjda pored nas to naucile jer nas ceo grad kopira...mi smo bre "VRH" xaxa
a ovo za zavrsavanje sa coporom dece,nosenejm cigara u zatvor i to hahahahaha dobar fazon za tesenje haha....i mozda puka realnost ha....ha....ha