sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
Hm e sad još kad bi i poverovaomiss:nista se ti ne brini...i to znam sta je...a fora ti uopste nije smesna a ne deluje ni ako przivka al aj...bice bolje sledeci put,verujem u tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm e sad još kad bi i poverovaomiss:nista se ti ne brini...i to znam sta je...a fora ti uopste nije smesna a ne deluje ni ako przivka al aj...bice bolje sledeci put,verujem u tebe
A šta si ti očekivao,da napišemo doktorsku disertaciju na ovu temu :shock: Ribe se krešu kad im je volja,to je jasno i šta tu više ima da se razglabaKad_LupimLupim:![]()
![]()
Hahaha, svidja mi se ova tvoja pocetna rechenica
Istina je da ga svi mnogo tupite, a jedva da je neko i dotako sustinu stvari... i generalno svi do jednog ste iskulirali moj post na pocetku ili ga jednostavno niste razumeli, nit' se potrudili da razumete. Videcu da prosirim mis'o, kad mi se bash digne da posaljem temu u istoriju.
sinmbad:Delimično se slažem sa tobom,ali tu postoji mali(veliki)problem ako je to relativno malo mesto onda se puno ljudi zna između sebe i onda bude ono " Jaoooooooo pa to je onog Pere sin tata,ma pusti ga nema pas za čega da ga ujede "i tako to i tu vlada carstvo novca i moći kao i svugde :wink:
Nisam ocekivao, al' ste svejedno napisali... evo vec 9-ta strana. A jako malo rekli.sinmbad:A šta si ti očekivao,da napišemo doktorsku disertaciju na ovu temu :shock: Ribe se krešu kad im je volja,to je jasno i šta tu više ima da se razglaba![]()

Sama kažeš da svako zna o svakome, e sad ako je tako a jeste tako onda znate i koji sin ima imućnog tatu,jer zna da u selima pa i većim varošicama,prvo se žene najbogatiji sinovi sa najlepšim devojkamarecepcionerka:mmm....ne!
ne vlada carstvo moci i novca,vise vlada parola: e on ti je bio sa onom,znas sto je isla sa onim tipom sto te sacovao juce itd... uglavnom,svako o svakom zna sve,ali uvek se nadje neko nov za koga nikada do sada nisi cuo!
ali odgovorno tvrdim da, devojke iz mog grada u 98% nisu sponzoruse!
onih 2% su one koje je "povukao" Beograd!
Da i šta onda :shock: vama je genetika to podarila a ne vaša pamet ili ne znam šta većmiss:pa svi su ti potvrdili...kazu da devojke se sexaju vise od frajera![]()
miss:pa svi su ti potvrdili...kazu da devojke se sexaju vise od frajera![]()

sinmbad:Delimično se slažem sa tobom,ali tu postoji mali(veliki)problem ako je to relativno malo mesto onda se puno ljudi zna između sebe i onda bude ono " Jaoooooooo pa to je onog Pere sin tata,ma pusti ga nema pas za čega da ga ujede "i tako to i tu vlada carstvo novca i moći kao i svugde :wink:
Aco pogrešno si me shvatio,mislio sam na one što žele udajom da reše egzistencijalne probleme,a na selu to se zna jako dobro ko je koAcaBg82:Gresis silno, u malom mestu ako se procuje da devojka dize noge za pare ona je gotova, i to se brzo procuje, mnogo je lakse u Beogradu biti sponzorusa posto je veliki grad i kurvati se.
previse teorije,Aco kod tebe.AcaBg82:Jesi li siguran?
A sta ako recimo imas 100 momaka i 100 devojaka, 10 momaka **** onih 100 devojaka koje samo menjaju u kreveru u 90 momaka apstinira. Koji se pol onda vise kara?
giovaniI:previse teorije,Aco kod tebe.
Teorija je 1,a praksa je 2.
p.s.a da ti ne studiras pravo?
moze_bolje:znaci aco na svakih 8 startova ti umochish?

moze_bolje:9 napisah
pa kazes 10% momaka su bogatasi, oni kreshu onih 90% sponzorusa
a ostalih 90% momaka ide na onih 10% normalnih devojaka
znaci 8 puta startujes greskom sponzorusu, i 9. put ti naleti normalna i umocish...
MA DAJ,...i tih 10 likova su kurvari,prevaranti,sex masine i jedu vijagru umjesto hljeba?AcaBg82:Cinjenica je da na 100 riba, njih 90 tipuje na kriminalca i maminog i tatinog sina i redjaju se na njima, dakle svaka od njih ce imati seks. Za 100 momaka, 90 su obicni likovi 10 su sinovi bogatasa, i krimosi. Tih 10 ce da ****.
Dakle kad tako gledas na 10 likova 90 riba ima seks
Onih 90 likova obicnih ce morati da podeli ono 10 postenih devojaka. Sto ce reci da ce 10 likova da kara. A 80 da bude suva *****.
Kada se sve sabere 100 riba ce da ima seks i 20 likova.
Sto ce reci da devojke imaju mnogo vise seksa od momaka.
Gazdarica:Aco, jesi li ti nevin?!

giovaniI:MA DAJ,...i tih 10 likova su kurvari,prevaranti,sex masine i jedu vijagru umjesto hljeba?