devojke se sexaju vise od frajera?!

miss:
nista se ti ne brini...i to znam sta je...a fora ti uopste nije smesna a ne deluje ni ako przivka al aj...bice bolje sledeci put,verujem u tebe
Hm e sad još kad bi i poverovao :roll: nisi znala to 100% nego si naknadno pretražila :wink: ali nema veze,to je bio mali sarkazam 8-) i nemam namere da takve cool "ribe" zasmejavam, imam pametnija posla nego da glumim" pajaca" :twisted:

Kad_LupimLupim:
:lol: :lol: :lol:
Hahaha, svidja mi se ova tvoja pocetna rechenica :D

Istina je da ga svi mnogo tupite, a jedva da je neko i dotako sustinu stvari... i generalno svi do jednog ste iskulirali moj post na pocetku ili ga jednostavno niste razumeli, nit' se potrudili da razumete. Videcu da prosirim mis'o, kad mi se bash digne da posaljem temu u istoriju.
A šta si ti očekivao,da napišemo doktorsku disertaciju na ovu temu :shock: Ribe se krešu kad im je volja,to je jasno i šta tu više ima da se razglaba :roll:

sinmbad:
Delimično se slažem sa tobom,ali tu postoji mali(veliki)problem ako je to relativno malo mesto onda se puno ljudi zna između sebe i onda bude ono " Jaoooooooo pa to je onog Pere sin tata,ma pusti ga nema pas za čega da ga ujede " :roll: i tako to i tu vlada carstvo novca i moći kao i svugde :wink:

mmm....ne!
ne vlada carstvo moci i novca,vise vlada parola: e on ti je bio sa onom,znas sto je isla sa onim tipom sto te sacovao juce itd... uglavnom,svako o svakom zna sve,ali uvek se nadje neko nov za koga nikada do sada nisi cuo!
ali odgovorno tvrdim da, devojke iz mog grada u 98% nisu sponzoruse!
onih 2% su one koje je "povukao" Beograd!

recepcionerka:
mmm....ne!
ne vlada carstvo moci i novca,vise vlada parola: e on ti je bio sa onom,znas sto je isla sa onim tipom sto te sacovao juce itd... uglavnom,svako o svakom zna sve,ali uvek se nadje neko nov za koga nikada do sada nisi cuo!
ali odgovorno tvrdim da, devojke iz mog grada u 98% nisu sponzoruse!
onih 2% su one koje je "povukao" Beograd!
Sama kažeš da svako zna o svakome, e sad ako je tako a jeste tako onda znate i koji sin ima imućnog tatu,jer zna da u selima pa i većim varošicama,prvo se žene najbogatiji sinovi sa najlepšim devojkama :roll:

Pa sad malo kad razmislim ovo pitanje je bezveze....ako se ona sexa sexa se valjda i on..ako govorimo o heterosexualnom odnosu..a predpostavljam da postavljach nije ciljao van toga.I kako je to mogice utvrditi ko vishe yebe u globalu u odnosu na pol?Sve je to pojedinachan sluchaj do pojedinachnog sluchaja...sexaju se najvishe neiskomplexirani,kolko-tolko normalni u glavu i fizichki privlachni,finiansijski situirani(ne kesh nego u smislu da imaju gde)....+ zilion drugih faktora pa onda oduzimash od toga i kvalitet i kvantitet padaju geometrijskom progresijom....
Nego,ova tema je "navatala"postovanje na neshto drugo....kompleksi&frustracije tolikih proporcija da svako pojedinachno objashnjavanje ko,kako zashto,shta....itd.,oduzeli bi previshe vremena chak i meni zaludnom.

miss:
pa svi su ti potvrdili...kazu da devojke se sexaju vise od frajera :)

Sta je zapravo i pitanje? Sta znachi dal' se ribe fircaju vise od likova?
Koliko njima udje, toliko i oni moraju da uteraju. Druga je stvar kako ce to biti rasporedjeno po pojedinacnim jedinkama.
@Frozen, tnx na odgovoru, to sam bas poceo da pishem.

Zapravo ono sto je pisac hteo da pita je:
Da li je ribama lakse da sebi nadju sexa za veche, nego likovima?

Svi ce te se sloziti da je odgovor da, ko sto ste se u principu i slozili kroz ovu konfuznu diskusiju, sad samo josh uzmite i izfilozofirajte ga zasto je to tako.

Odgovor je prost i vuče iz životinjskog carstva,tamo nema brate sexa dok ženka nije spremna na to,e sad ako i mi vodimo poreklom od nekog životinjskog predaka onda je odgovor više nego jasan,one su te koje gospodare i to je jasno"ako kera ne maše repom onda niš od sexa" :lol:

sinmbad:
Delimično se slažem sa tobom,ali tu postoji mali(veliki)problem ako je to relativno malo mesto onda se puno ljudi zna između sebe i onda bude ono " Jaoooooooo pa to je onog Pere sin tata,ma pusti ga nema pas za čega da ga ujede " :roll: i tako to i tu vlada carstvo novca i moći kao i svugde :wink:

Gresis silno, u malom mestu ako se procuje da devojka dize noge za pare ona je gotova, i to se brzo procuje, mnogo je lakse u Beogradu biti sponzorusa posto je veliki grad i kurvati se.

AcaBg82:
Gresis silno, u malom mestu ako se procuje da devojka dize noge za pare ona je gotova, i to se brzo procuje, mnogo je lakse u Beogradu biti sponzorusa posto je veliki grad i kurvati se.
Aco pogrešno si me shvatio,mislio sam na one što žele udajom da reše egzistencijalne probleme,a na selu to se zna jako dobro ko je ko :roll:Tako da Aco "ako gi nemaš pare ili imanje ima da gi ostaneš brez devojku to da znaješ " :wink:

miss da ne bi pisala doktorat,ovako bi tvoj post trebao da izgleda:

----eclipse,slzem se sa ovim sto si napisao,ali je tesko ljude ubediti u ono u sta ne zele da veruju...elem kao prvao nisam se hvalila time da poznajem milion ljudi nego sam samo pomenula...a te ljde nisam upoznala tako sto sam se yebala sa njima nego ja jednostavno radim u baru...

"e odavde ide ono,svaki ciga svoga konja hvali,sto sam inace napisao"- dakle:

isla sam u osnovnu,pa upisala gimnaziju u trecem karu (ovo mi nije jasno,mozda na trecoj kari? ili sta? ;) )isla u muzicku i baletsku skolu,treniarala atletiku u dva kluba,isla na ples,engleski,spanski,jos na milion razicitih kur"s"eva i sta ja znam cega.idem u pozoriste,na balet,operu,na kolarcu,u narodnom pozoristu,bgd dramskom,idem i na partizan kad god sam u prilici i razumem se i u to vise od vecine devojaka koje poznajem a ovo sve se odnosi i na moje drugarice...tako da smatram da sam puna tema,
a ja i moje drugarice se odlikujemo sledecim:

mi smo doterane i namirisane i znamo sexy da zvacemo zvaku i volimo da izlazimo na fancy mesta...
prevozna sredstva nam ne trabaju imamo svoja,svaka ide svojim pred diskac...ako neki decko vec ima auto uvek ces da izaberes boljeg.

sto se tanjira tice...od nas 8 sve smo izbacene iz stana sa koferima i zivimo same ( ne zajedno) tako da budi siguran da znamo da ih operemo,a isto tako i da izribamo i pod i prostremo ves,otpusimo wc solju,(nego cime se hranite pa zapusavate solje?)takodje umemo da zamenimo sijalicu....a i ove ostale su valjda pored nas to naucile jer nas ceo grad kopira...mi smo bre "VRH" xaxa

a ovo za zavrsavanje sa coporom dece,nosenejm cigara u zatvor i to hahahahaha dobar fazon za tesenje haha....i mozda puka realnost ha....ha....ha

Cinjenica je da na 100 riba, njih 90 tipuje na kriminalca i maminog i tatinog sina i redjaju se na njima, dakle svaka od njih ce imati seks. Za 100 momaka, 90 su obicni likovi 10 su sinovi bogatasa, i krimosi. Tih 10 ce da ****.

Dakle kad tako gledas na 10 likova 90 riba ima seks

Onih 90 likova obicnih ce morati da podeli ono 10 postenih devojaka. Sto ce reci da ce 10 likova da kara. A 80 da bude suva *****.

Kada se sve sabere 100 riba ce da ima seks i 20 likova.

Sto ce reci da devojke imaju mnogo vise seksa od momaka.

moze_bolje:
9 napisah :)

pa kazes 10% momaka su bogatasi, oni kreshu onih 90% sponzorusa
a ostalih 90% momaka ide na onih 10% normalnih devojaka

znaci 8 puta startujes greskom sponzorusu, i 9. put ti naleti normalna i umocish...

Jeste 9-ti put ti naleti normalna ali ne umocis. Onda moras da pricas , da se trudis oko nje, da pokazes interesovanje , a isto vremeno se oko nje trudi jos njih gomila. Pa tek ako pokazes da si najbolji i smuvas je onda ces da umocis. A konkurencija je gadna. Na 10 postenih devojaka dodje 90 obicnih momaka. Na 90 sponzorusa dodje 10 sponzora tako da tu nema konkurencije.

Sto ce reci da treba da se potrudis mnogo vise od nekog kriminalca i maminog i tatinog sina.

AcaBg82:
Cinjenica je da na 100 riba, njih 90 tipuje na kriminalca i maminog i tatinog sina i redjaju se na njima, dakle svaka od njih ce imati seks. Za 100 momaka, 90 su obicni likovi 10 su sinovi bogatasa, i krimosi. Tih 10 ce da ****.

Dakle kad tako gledas na 10 likova 90 riba ima seks

Onih 90 likova obicnih ce morati da podeli ono 10 postenih devojaka. Sto ce reci da ce 10 likova da kara. A 80 da bude suva *****.

Kada se sve sabere 100 riba ce da ima seks i 20 likova.

Sto ce reci da devojke imaju mnogo vise seksa od momaka.
MA DAJ,...i tih 10 likova su kurvari,prevaranti,sex masine i jedu vijagru umjesto hljeba?

Back