devojke se sexaju vise od frajera?!

eclipse:
ah da......zaboravih......procitah da sada devojke vise prilaze muskarcima zato sto koliko razumem,bilo je dosta pljuvanja po muskarcima,pa se sada muskarci plase da pridju.....koja glupost,razmislite i sa druge strane,mozda neke ribe same sebe toliko smatraju dobrim.......da nema ko da im pridje.....xaxaxa,,,.....

doslo je doba da su sada muskarci na vecoj ceni nego devojke...

ma boli me bre uvo ko je na vecoj ceni,boli me uvo ko se vise sexa i apsolutno mi se cepa ko je,kakav i koji auto vozi......

zadovoljan sam svojim automobilima,izgledom,provodom,zivotom i imam riba vise nego sto sam,dok sam bio klinja mali,zamisljao da cu imati......

zato uzivajte u svakom pogledu.....manite naucnike da oni zakljuce ko se vise seksa......

jedan poljubac za sve cure sa visokm i niskom cenom i jedan veliki pozdrav za sve koji imaju vise nego i ja i za one koje imaju manje nego ja.....

vodite ljubav a ne rat......a ako hocete i ljubav i rat.....onda....onda...ozenite se.... :twisted: :-P :lol: :roll:

hahahh sto mi se svidjaju tvoji odgovoriiiii :D aj' evo i tebi 1 kissitj

recepcionerka:
da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?

ej, recepcionerko, dobre su ti teme, iako ti mene bas i ne gotivis...

nema teorije da ce neka atraktivna cura(ne-prostitutka) da pridje bilo kome
pa sve da je bred pit...

chirs:
ej, recepcionerko, dobre su ti teme, iako ti mene bas i ne gotivis...

nema teorije da ce neka atraktivna cura(ne-prostitutka) da pridje bilo kome
pa sve da je bred pit...

zasto mislish da te ne gotivim?
nemam razloga ni za to a ni da te neshto sada dizem u nebesa!
a za to da atraktivna devojka nece prici frajeru,nije tachno definitivno!
ako je iole normalna,prici ce i uzeti ono sto zeli,bar ja to tako mislim! ;)

AcaBg82:
Odlicni frajeri, veruj mi Engleskinje, Francuskinje, Kanadjanke , Amerikanke, Spanjolke.....seku vene za nasim momcima licno sma se uverio samo ovim nasim ribama ne valjaju. Kad kazem ribama mislim na ove sto ekstra izgledaju.

Cunjenica je da prosecne devojke i one ispod proseka imaju daleko vise veza. Zato sto traze neke normalne stvari i realne. I daleko su komunikativnije i otvorenije.

Imaju daleko vise veza jer nemaju decka koji dovoljno drzi do sebe pa da mu smeta sto mu je devojka drolja.

AcaBg82:
Ja bi pre rekao da su one dobre ribe koje se jebu sa kriminalcima za pare ili debelim direktorima za manekenske kastinge DROLJE.

Sta mislis o tome :)

Ne, one su devojke iz poslovne pratnje i manekenke, a drolje i qrve su iskljucivo jeftine devojke. One se je bu za nista ili za male pare, sa velikim brojem partnera. To je konacno izvedena definicija qrve i drolje.

a ne, sreco, Acika je u pravu...qrva,drolja, fuxa and whatever :) je osoba koja se tuca za pare ili bilo kakvu materijalnu korist, bilo da je mala ili velika..a to o chemu ti prichash su nimfomanke, ne yebu se ni za shta, sem za vlastito sexualno zadovoljstvo. a tu etiketu im najcheshce natachinju impotentni mushkarci, koji nisu u stanju da izadju u susret njihovim sexualnim zeljama i apetitima :)

Devilishgirl:
a ne, sreco, Acika je u pravu...qrva,drolja, fuxa and whatever :) je osoba koja se tuca za pare ili bilo kakvu materijalnu korist, bilo da je mala ili velika..a to o chemu ti prichash su nimfomanke, ne yebu se ni za shta, sem za vlastito sexualno zadovoljstvo. a tu etiketu im najcheshce natachinju impotentni mushkarci, koji nisu u stanju da izadju u susret njihovim sexualnim zeljama i apetitima :)

devilish,shto si neshto gruba danas ;)
ne daj se isprovocirati... :lol:

Back