devojke se sexaju vise od frajera?!

ne razumem kako je moguce da je zemlja okrugla a da se jebu na svako cose?????

u redu je ljudi,zene se j*bu vise od nas muskaraca,ali zato mi muskarci j*bemo vise od njih,jel sada ok???

0:0,nereseno.......mi nemozemo bez p*cke one nemogu bez k*rca i to je cela matematika....razmnozavamo se i dalje!

recepcionerka,jel si? ta-ta-ta-tira!

eclipse:

u redu je ljudi,zene se j*bu vise od nas muskaraca,ali zato mi muskarci j*bemo vise od njih,jel sada ok???

0:0,nereseno.......mi nemozemo bez p*cke one nemogu bez k*rca i to je cela matematika....razmnozavamo se i dalje!

htedoh u startu da se vratim na homo-bisex odnose,ali se setih da vec postoji ta tema!
elem, mushkarci mnogo vise preziru pedeRe nego zene leZ8ejke,tako da ste u s.s. mnogo vise ugrozeni!
ako smo se skontali,nadam se da je rezime price bisex=homo finito!
a i devojke cesce imaju sex! 8-)

recepcionerka:
da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?
mislim da ima velike istine..danas one devojke koje izgledaju super moraju same da preuzmu stvari u svoje ruke jer se izgleda muskarci plase da pridju..mozda su zato devojke sad slobodnije jer same moraju sve da rade...treba dati savet muskarcima da ne budu tolike kukavice i da lepe devojke nisu nedostupne.... :-(

eclipse:

potpuno se slazem za to da jedni bez drugih ne mozemoali priznaj da sad devojke vise prilaze nego muskarci.nazalost tako je...

Ali kako moze pitanje biti takvo?!Znaci,cim se djevojke sexaju,automatski i frajeri se sexaju,jer se one ne kresu sa stubom....:):):)
I nije tacno...Djevojke se cesto neskaju,a vecina frajera jedva ceka priliku da neka hoce...Kresnuce se s njom pa makar bilai najveci gabor...:):):)
ALI OPET KAZEM CESTO-NE UVIJEK...

@Cupka@:
Ali kako moze pitanje biti takvo?!Znaci,cim se djevojke sexaju,automatski i frajeri se sexaju,jer se one ne kresu sa stubom....:):):)
I nije tacno...Djevojke se cesto neskaju,a vecina frajera jedva ceka priliku da neka hoce...Kresnuce se s njom pa makar bilai najveci gabor...:):):)
ALI OPET KAZEM CESTO-NE UVIJEK...

Chuo sam da ima i onih koji kreshu vishe osoba... Uzmi i to u razmatranje... :twisted:

ah da......zaboravih......procitah da sada devojke vise prilaze muskarcima zato sto koliko razumem,bilo je dosta pljuvanja po muskarcima,pa se sada muskarci plase da pridju.....koja glupost,razmislite i sa druge strane,mozda neke ribe same sebe toliko smatraju dobrim.......da nema ko da im pridje.....xaxaxa,,,.....

doslo je doba da su sada muskarci na vecoj ceni nego devojke...

ma boli me bre uvo ko je na vecoj ceni,boli me uvo ko se vise sexa i apsolutno mi se cepa ko je,kakav i koji auto vozi......

zadovoljan sam svojim automobilima,izgledom,provodom,zivotom i imam riba vise nego sto sam,dok sam bio klinja mali,zamisljao da cu imati......

zato uzivajte u svakom pogledu.....manite naucnike da oni zakljuce ko se vise seksa......

jedan poljubac za sve cure sa visokm i niskom cenom i jedan veliki pozdrav za sve koji imaju vise nego i ja i za one koje imaju manje nego ja.....

vodite ljubav a ne rat......a ako hocete i ljubav i rat.....onda....onda...ozenite se.... :twisted: :-P :lol: :roll:

Back