- Poruka
- 3.441
nesto je dosta zayebano sa naslovom ove teme..
devojke se yebu vise nego muskarci... ali sa kim?
devojke se yebu vise nego muskarci... ali sa kim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislish da je to vecina ili samo ono shto se lakshe vidi...?Devilishgirl:otishao Aca da odmori
problem je shto nashe cice nece seci vene, jer su sve samozvane ribe s nosem u nebesima, a tipovima puca k. za sve, josh ako je liga shampiona..generalno, trulez na sve strane..
:Idol::yo recepcionerka dodji da te zagrlim...

eclipse:ne razumem kako je moguce da je zemlja okrugla a da se jebu na svako cose?????
u redu je ljudi,zene se j*bu vise od nas muskaraca,ali zato mi muskarci j*bemo vise od njih,jel sada ok???
0:0,nereseno.......mi nemozemo bez p*cke one nemogu bez k*rca i to je cela matematika....razmnozavamo se i dalje!
recepcionerka,jel si? ta-ta-ta-tira!
:Idol::ya sam to vise mislio onako figurativno..
ne... ne...nee.. stani....staniiii... aaaaaaaaaaaa.... silovanje!
mislim da ima velike istine..danas one devojke koje izgledaju super moraju same da preuzmu stvari u svoje ruke jer se izgleda muskarci plase da pridju..mozda su zato devojke sad slobodnije jer same moraju sve da rade...treba dati savet muskarcima da ne budu tolike kukavice i da lepe devojke nisu nedostupne.... :-(recepcionerka:da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?
potpuno se slazem za to da jedni bez drugih ne mozemoali priznaj da sad devojke vise prilaze nego muskarci.nazalost tako je...eclipse:ne razumem kako je moguce da je zemlja okrugla a da se jebu na svako cose?????
u redu je ljudi,zene se j*bu vise od nas muskaraca,ali zato mi muskarci j*bemo vise od njih,jel sada ok???
0:0,nereseno.......mi nemozemo bez p*cke one nemogu bez k*rca i to je cela matematika....razmnozavamo se i dalje!
recepcionerka,jel si? ta-ta-ta-tira!

@Cupka@:Ali kako moze pitanje biti takvo?!Znaci,cim se djevojke sexaju,automatski i frajeri se sexaju,jer se one ne kresu sa stubom....
I nije tacno...Djevojke se cesto neskaju,a vecina frajera jedva ceka priliku da neka hoce...Kresnuce se s njom pa makar bilai najveci gabor...
ALI OPET KAZEM CESTO-NE UVIJEK...
Kako to mislis?!Bad_Wolf:Chuo sam da ima i onih koji kreshu vishe osoba... Uzmi i to u razmatranje...![]()

Grešiš jer posmatraš samo sa svog stanovištaZana:Mislim da se devojke NE sexaju vise od frajera. Stavljam pecat i potpis na tu izjavu.