Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Meni je logicno da ako ima problem u komnunikaciji sa devojkama - da im to odmah predoci - ako je iole zainteresovana - pomoci ce mu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad dečko mora i muda da ima da kaže sve ovo(ako uspe da upamti sve ovo)Bad_Wolf:Iskoristi to. Kazi direktno: "Mozda sam i izgledan, ali sa vama zenama ne umem da komuniciram na pravi nacin. Kako god okrenem ispada da hocu samo sex, a ja u stvari nemam pojma kako da se otvorim i da zasnujem pravu vezu, da volim/ljubim/mazim/pazim..."
- bices relativno originalan,
- daces joj/im mogucnost da te "skoluju"
- mozda ces konacno i nesto da kresnes...
 istraživanja su pokazala da su bitne prve sekunde upoznavanja,i ako se u tom momentu on  njoj svidi,onda može da priča i o kvantnoj fizici i opet ćega poželeti  8-)
 istraživanja su pokazala da su bitne prve sekunde upoznavanja,i ako se u tom momentu on  njoj svidi,onda može da priča i o kvantnoj fizici i opet ćega poželeti  8-)a jel?to kao obrnuta proporcija ono sto si lepsi to si gluplji ili sta???AcaBg82:One prosecne su daleko komunikativnije, otvorenije za razgovor, traze realne stvari, ne pale se na novac i kola, mozete uvek opusteno da im se obratite nema straha da ce vas napusiti iz cista mira ko gore pomenute dobre ribe. Daleko su inteligentnije od dobrih riba i sa njima moze da se prica.
miss:a jel?to kao obrnuta proporcija ono sto si lepsi to si gluplji ili sta???
pa ja mislim da je bas obrnuto...u gavnom su oni prosecni ili ruznjikavi ljudi isfrustrirani i iskompleksirani i onda se montiraju i napucavaju da bi delovali iole lepse,sto je po meni cista odlika njihove gluposti, a lepi su zadovoljni i ne trude se previse i ne razmisljaju kakvu ce sliku da ostave na okolinu jer su dovoljno sigurni u sebe...AcaBg82:da u vecini slucajeva
miss:pa ja mislim da je bas obrnuto...u gavnom su oni prosecni ili ruznjikavi ljudi isfrustrirani i iskompleksirani i onda se montiraju i napucavaju da bi delovali iole lepse,sto je po meni cista odlika njihove gluposti, a lepi su zadovoljni i ne trude se previse i ne razmisljaju kakvu ce sliku da ostave na okolinu jer su dovoljno sigurni u sebe...
naravno ovde ne ubrajam one koji su rodjeni lepi i glupi ili ruzni i pametni sto savrseno nema veze niti se meri u procentima...i nisu oni krivi sto si ti zaoreo
miss:zato sto frajeri ne prilaze lepim devojkama...

zato sto se plase...AcaBg82:Zasto im ne prilaze?
miss:zato sto se plase...
veruj mi...u bg izlazim sa 7 drugarica stalno sve izgeldamo extra,jos kad s namontiramo skockamo,nismo one curke nakvarcovane i to,znamo milion ljudi...ja ne zivim tamo pa me bas briga ali na pr ni jedna od njih nije imala decka 100 godina a svaki odlepi akd vidi bilo koju...a zasto'? zato sto im je lakse da pridju nekoj ¨pametnoj¨ prosecnoj,prosecno glupoj i isfrusriranoj i da tako grade sliku o devojkama jer u napred misle da ce da ih iskuliraju ove koje su vrh,a ja ti provereno akzem da nece da ih iskuliraju,pritom ne mislim da ce da zapale sa njima posle 2 minuta ali ce bar da popricaju,d a se zezaju i to i bez dizanja nosa ili bilo cega...
a ove koje niko ne gleda vole malo da se prave mocne...ma u stavri sta ja objasnajvam...ko vas...kad ste glupi...
Bad_Wolf:Da, samo sto ti ispadash qrva, a oni frajeri (pa cak i ako samo glume).
miss:zato sto se plase...
veruj mi...u bg izlazim sa 7 drugarica stalno sve izgeldamo extra,jos kad s namontiramo skockamo,nismo one curke nakvarcovane i to,znamo milion ljudi...ja ne zivim tamo pa me bas briga ali na pr ni jedna od njih nije imala decka 100 godina a svaki odlepi akd vidi bilo koju...a zasto'? zato sto im je lakse da pridju nekoj ¨pametnoj¨ prosecnoj,prosecno glupoj i isfrusriranoj i da tako grade sliku o devojkama jer u napred misle da ce da ih iskuliraju ove koje su vrh,a ja ti provereno akzem da nece da ih iskuliraju,pritom ne mislim da ce da zapale sa njima posle 2 minuta ali ce bar da popricaju,d a se zezaju i to i bez dizanja nosa ili bilo cega...
a ove koje niko ne gleda vole malo da se prave mocne...ma u stavri sta ja objasnajvam...ko vas...kad ste glupi...
eclipse:KAO PRVO,ko to tebi garantuje da sve izgledate extra?-mozda ste za neke bas vi te curke nakvarcovane (nemoj da se ljutis ovo je samo primer,sto se mene tice,stavrno zelim da budes miss) (one su curke nakvarcovane,a vi se samo skockate i namontirate,da vam covek ne opali samar,ne bi se videlo vise nista u krugu od 10 metara kad bi vam se rasprsio puder sa lica)!
kao drugo cime se dicis sto poznajes milion ljudi?ja poznajem dva miliona i sta sa tim?
ja naprimer u proseku ne od dva miliona vec od 10 devojaka uspem da spavam sa 9 a vi 7 drugarica od milion ljudi,nema ni ko da vam pridje.problem je u vama a ne u milion ljudi
kao trece sve izgledaju extra a momci ostaju sa njima samo par dana,a ne 100 godina,mozda zato sto ste dobre za iskoriscavanje ili pa`k nemate ic kvaliteta...i nemoj biti sigurna da ce svaki da odlepi...
kao cetvrto skini te navodnike sa to "pametnoj",jer mozda i jesu pametne i imaju o cemu da pricaju sa njima,i dok pricaju,one mozda i obracaju paznju sta oni pricaju....ne okrecu mozda glavu u sred price za drugim boljim frajerom ili za bivsim itd,itd....
kao peto one koje su vrh umeju samo dobro da zvacu zvaku,onako sexi i da piju sok na cevcicu,zamisljajuci da imaju neki svoj geto,odnosno da su one bolje sta?...da cujem?....bolja hrana za k*rac...sa onima koje su pod tvojim navodnica pametne,covek moze o svemu da poprica,dok sa "vrhom",moze da se poprica samo o novim sminkama,mirisima,ko je koga sinoc j*bao,zasto su x i y raskinuli,i kako su one najlepse na svetu,a neumeju ni jedan tanjir da operu jer ce im ispasti vestacki nokti!
i kao poslednje,zapalice sa njim za manje od dva minuta,cim im bude rekao da vozi neki bmw ili mecku,a da je pritom jos i lep!
pa zamislite da se "vrh" vozi u jugo!!??!!,to ne ide nikako,ama bas nikako,da ona doterana nasminkana,namirisana i u d*upe,i u cipele,izlazi pred kafic iz juga nekog....
zato je najbolje da budete i doterane i lepe i namirisane,ali da znate i ostale stvari u zivotu!
da znate da je i jugo prevozno sredstvo,da znate kako se tanjiri peru da znate nesto i o zivotu a ne samo koja je poslednja moda na fashion tv......
zato taj "vrh" uvek na kraju zaglave sa coporom dece bez muza ili pored neke pijandure ili pak da nosi muzu cigarete u zatvor....
mozda sam ja malo skrenuo sa teme,ali.....vi ste krenuli tim putem...
i da dodam....."vrh" imaju dosta sexa,sa raznim frajerima i sa "vrhom" bi svi imali sex ali.....sa tim pod navodincima pametnim......sa njima se vodi ljubav,nije samo sex!
jos jednom,sve je ovo primer,nikog ne zelim da ponizavam,nikog ne zelim da uvredim,i naravno miss ovo ne ni najmanje ne odnosi na tebe niti na bilo koju tvoju drugaricu....nadam se da me niko nije pogresno shvatio,hvala na razumevanju....vas telenor
Silent Bob:Za mene je qrva ona koja se ljubi samnom, a sipu racku drugom...
Inace, zasto toliko ljudi ima "sex-kompleks"???
eclipse:KAO PRVO,ko to tebi garantuje da sve izgledate extra?-mozda ste za neke bas vi te curke nakvarcovane (nemoj da se ljutis ovo je samo primer,sto se mene tice,stavrno zelim da budes miss) (one su curke nakvarcovane,a vi se samo skockate i namontirate,da vam covek ne opali samar,ne bi se videlo vise nista u krugu od 10 metara kad bi vam se rasprsio puder sa lica)!
kao drugo cime se dicis sto poznajes milion ljudi?ja poznajem dva miliona i sta sa tim?
ja naprimer u proseku ne od dva miliona vec od 10 devojaka uspem da spavam sa 9 a vi 7 drugarica od milion ljudi,nema ni ko da vam pridje.problem je u vama a ne u milion ljudi
kao trece sve izgledaju extra a momci ostaju sa njima samo par dana,a ne 100 godina,mozda zato sto ste dobre za iskoriscavanje ili pa`k nemate ic kvaliteta...i nemoj biti sigurna da ce svaki da odlepi...
kao cetvrto skini te navodnike sa to "pametnoj",jer mozda i jesu pametne i imaju o cemu da pricaju sa njima,i dok pricaju,one mozda i obracaju paznju sta oni pricaju....ne okrecu mozda glavu u sred price za drugim boljim frajerom ili za bivsim itd,itd....
kao peto one koje su vrh umeju samo dobro da zvacu zvaku,onako sexi i da piju sok na cevcicu,zamisljajuci da imaju neki svoj geto,odnosno da su one bolje sta?...da cujem?....bolja hrana za k*rac...sa onima koje su pod tvojim navodnica pametne,covek moze o svemu da poprica,dok sa "vrhom",moze da se poprica samo o novim sminkama,mirisima,ko je koga sinoc j*bao,zasto su x i y raskinuli,i kako su one najlepse na svetu,a neumeju ni jedan tanjir da operu jer ce im ispasti vestacki nokti!
i kao poslednje,zapalice sa njim za manje od dva minuta,cim im bude rekao da vozi neki bmw ili mecku,a da je pritom jos i lep!
pa zamislite da se "vrh" vozi u jugo!!??!!,to ne ide nikako,ama bas nikako,da ona doterana nasminkana,namirisana i u d*upe,i u cipele,izlazi pred kafic iz juga nekog....
zato je najbolje da budete i doterane i lepe i namirisane,ali da znate i ostale stvari u zivotu!
da znate da je i jugo prevozno sredstvo,da znate kako se tanjiri peru da znate nesto i o zivotu a ne samo koja je poslednja moda na fashion tv......
zato taj "vrh" uvek na kraju zaglave sa coporom dece bez muza ili pored neke pijandure ili pak da nosi muzu cigarete u zatvor....
mozda sam ja malo skrenuo sa teme,ali.....vi ste krenuli tim putem...
i da dodam....."vrh" imaju dosta sexa,sa raznim frajerima i sa "vrhom" bi svi imali sex ali.....sa tim pod navodincima pametnim......sa njima se vodi ljubav,nije samo sex!
jos jednom,sve je ovo primer,nikog ne zelim da ponizavam,nikog ne zelim da uvredim,i naravno miss ovo ne ni najmanje ne odnosi na tebe niti na bilo koju tvoju drugaricu....nadam se da me niko nije pogresno shvatio,hvala na razumevanju....vas telenor
Samantha Jouns:to je tako tipicno Bobe ovo sto si sad rekao......ali i glupo....tako mogu i ja da kazem..ali necu da lajem ovde po forumu...

Tako nesto nije moguce,NI MATEMATICKI ,NI LOGICKI,...recepcionerka:da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?

giovaniI:Tako nesto nije moguce,NI MATEMATICKI ,NI LOGICKI,...
Pa za to im je jos uvijek potreban muskarac. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)