devojke se sexaju vise od frajera?!

ijaoooo pa mene sad ni dunav ni sava ni ebar ni gavdalkivir nece a operu... ajd od najblizeg da pocnem...

...definisacu vrh kasnije...u stavri ne znam da definise,,,dobro jbg...vrh de znam...

a samantha...mislim da si jako nevaspitana...nisam ti ja ¨ova¨ ...

eclipse,slzem se sa ovim sto si napisao,ja sam pokusala da objasnim da posti¡oje i devokje koje dobro izgledaju ali se razlikuju od tog modela ali je tesko ljude ubediti u ono u sta ne zele da veruju...elem kao prvao nisam se hvalila time da poznajem milion ljudi nego sam samo pomenula...a te ljde nisam upoznala tako sto sam se yebala sa njima nego jednostavno volim da se krecem u razlicitim krugovima...tipa ranije sam zivela u jednom kraju,posle toga u drugom gde sam isla u osnovnu,pa upisala gimnaziju ut recem karu,isla u muzicku i baletsku skolu,treniarala atletiku prvo u jednom pa u drugom klubu,isla na ples,engleski,spanski,josna milion razicitih kurseva i sta ja znam cega i tamo upoznavala ljude,atakav tip osobe sam da sa vecinom ostajem u dobrim odnosima i znas vec kako to ide dalje u bg,znas ovog,znas onog,svce se polako zatvori i eto...

dal je problem u nama ili milion ljudi nije na meni da zaklucujem...tako da to ostavljam vama...i onom milonu ljudi...

dalje...ne mozes da kazes ti za nekoga koga ne poznajes dal je dobar za iskoriscavanje i za koliko minuta ce da zavrsi u kojim kolima niti da zakljucujes o kojim temama moze sa njima da se razgovara...ne mogui da ti pricam o drugim ljudima,vecini,proseku ili bilo cemu ali za sebe mogu da ti kazem da iskoristim svaku priliku kad sam u bg da odem u pozoriste,na balet,operu,ako se kreecs po takvim mestima mozda si me sretao nekad na kolarcu,u narodnom pozoristu,bgd dramskom...tako da mislim da imam vise tema od prosecnog frejera mada ga ne gledm sa visine i ne uzimam to ebi u startu ako plus jer jbg,svako ima svoje interesovanja...i on zna vise o fudbalu od mene...mada idem i na partizan kad god sam u prilici :) i razumem se i u to vise od vecine devojaka koje poznajem :P a ovo sve se odnosi i na moje drugarice...

pritom naravno da smo doterane i namirisane i da znamo sexy da zvacemo zvaku i da volimo da izlazimo na fancy mesta...ali ja ne vidim zasto je to lose...

prevozna sredstva nam ne trabaju imamo svoja,hvala...ako neki decko ima ok ako ne nema veze :) verovao ili ne...mada ako mozes da biras uvek ces da izaberes boljeg,da ili ne?? pritom ne mislim na bolja kola...nego jednostavno boljeg u svakom pogledu...

sto se tanjira tice...od nas 8 nas 3 zivimo same ( ne zajedno) tako da budi siguran da znamo da ih operemo,a isto tako i da izribamo i pod i prostremo ves,otpusimo wc solju,zamenimo sijalicu....a i ove ostale su valjda pored nas to naucile ...xaxa

a ovo za zavrsavanje sa coporom dece,nosenejm cigara u zatvor i to hahahahaha dobar fazon za tesenje haha

@miss da me upoznas sa tobom i tim drugaricama pa i da to cudo vidim?

"pritom naravno da smo doterane i namirisane i da znamo sexy da zvacemo zvaku i da volimo da izlazimo na fancy mesta...ali ja ne vidim zasto je to lose..."

E vidis, jednom ponesi kameru i snimaj vas prelepe devojke na fancy mestima, ponasanje, face lica. Ona pusti da prodje par dana, pa pusti taj film sebi. Stavi se u poziciju momka koji je recimo bar 10 puta bio izvredjan od strame dobrih riba. Pogledaj vase face na tom snimku. I reci da li bi ti prisla da si na mestu nekog momka?

Face su vam obicno tipa: "Obrati mi se zaklacu te" , "Svi ste vi jadna bedna studentarija, sirotinja bez love" , "Samo kriminalac mozda da me ima" , "Jadni bedni crvi", "Ja sam najvecea riba i niko me ne zasluzuje" ....."Sta me gledas ***** ti materina kad kod mene i onako nemas sanse", "Mnog osam dobra, toliko da ne zasluzujete da me gledate, ali je dobro dok mi se vi bednici ne obracate".....

Nema nista gore, nego kada imate klinku 88-mo godiste kojoj su mama i tata kupili auto i skupe krpice pa sada misli da je najveca riba, i da njen decko mora obavezno da ima auto bolji od njenog, jer musko mora da ima vise od zenskog. Ko da je ona dala pare i zaradila za ta kola.

Kad_LupimLupim:
E, Aco, Aco... ne'sh ti nista skoro posheviti s takvim pogledom na svet :P

Pa samo sam prozvao miss :) Devojka je 88-mo godiste. To je najgore kad mamica i tatica lovani kupe devojcici kola pa ona pomisli da je sada neko i nesto, jos ako je lepa eno je u nebesima.

Sto je najgore od svega, roditelji im kupunu kola bas zato da bi izbegli da im se cerke vozaju sa sumnjivim tipovima. Sto rece jedan moj prijatelj "KUPIO SAM IM KOLA, MOGU DA TRAZE OD MENE KOLIKO HOCE, ALI NE ZELIM DA SE SPONZORISU"

AcaBg82:
Face su vam obicno tipa: "Obrati mi se zaklacu te" , "Svi ste vi jadna bedna studentarija, sirotinja bez love" , "Samo kriminalac mozda da me ima" , "Jadni bedni crvi", "Ja sam najvecea riba i niko me ne zasluzuje" ....."Sta me gledas ***** ti materina kad kod mene i onako nemas sanse", "Mnog osam dobra, toliko da ne zasluzujete da me gledate, ali je dobro dok mi se vi bednici ne obracate".....
xaxaxaxaxaxaxxa da garant xaxaxaxaxxa

AcaBg82:
Nema nista gore, nego kada imate klinku 88-mo godiste kojoj su mama i tata kupili auto i skupe krpice pa sada misli da je najveca riba, i da njen decko mora obavezno da ima auto bolji od njenog, jer musko mora da ima vise od zenskog. Ko da je ona dala pare i zaradila za ta kola.
haha meni su prijatelju moj mama i tata kupili za 18i komplet kofera i sutnuli me u d*pe da prosti onaj svet...ja zivim sama nezavisno od njih,oni imaju svoju sljaku,svoj zivot u bg,ja idem u skolu,radim u baru,ucim jezik,snalazim se a mogla bi da zivim i drugacije...da sam bila dobra tatina cerkica i da nisam pravila tolko sra*a hahaha

a moj ovdasnji decko nema auto,a nemam ga ni ja...imaju moje druygarice u bg a ja sam preko leta vozila mamin.....

a ona prozivka ti jeeeee misiiiiimmmm evo odusevila sam se ne znam prosto sta cu,necu mocui da veceram zamisli hahaha

miss:
haha meni su prijatelju moj mama i tata kupili za 18i komplet kofera i sutnuli me u d*pe da prosti onaj svet...ja zivim sama nezavisno od njih,oni imaju svoju sljaku,svoj zivot u bg,ja idem u skolu,radim u baru,ucim jezik,snalazim se a mogla bi da zivim i drugacije...da sam bila dobra tatina cerkica i da nisam pravila tolko sra*a hahaha

a moj ovdasnji decko nema auto,a nemam ga ni ja...imaju moje druygarice u bg a ja sam preko leta vozila mamin.....

a ona prozivka ti jeeeee misiiiiimmmm evo odusevila sam se ne znam prosto sta cu,necu mocui da veceram zamisli hahaha

Bravo za tvoje roditelje, za razliku od vecine lepih devojaka u Srbiji ti ces nauciti sta je to rad i red.

Torrente-BG:
Ma devojkama kad se prij_ebe moze to da dobije gde hoce i kad hoce.Cak iako je gabor neko ce je kresnuti sigurno.U principu gaborke se najvise i kresu.Dok je kod muskaraca to malo teze.Cesto ti ni extra lepota ne pomaze ako to nije podmazano parama.

Nemoj tako, nije to do para, to je do ljubavi sve, ajde molim te. Pa gde bi se one tucale za pare. Zaista nema smisla da tako pricas i generalizujes.

E da jednom cu da uzmem fotoaparat i uradim foto session u par nasih klubova, kafica i tako. Ali tako da slikam brzo i iznenada znaci ne ljude kad se nameste za slikanje, nego onakve kakvi su u prirodi. Ili jos bolje snimacu kamerom pa cu povaditi slike sa filma.

Onda cu to da okacim ovde da ljudi vide.

Ako ni posle toga MISS ne bude jasno sto niko ne prilazi lepim devojkama u Beogradu i sto su 100 godina bez decka onda zaista ne znam sta da kazem.

ne slazem se ni sa jednom ni sa drugom stranom,mozda zato sto ne zivim u fu*king velegradu Beogradu,pa malo drugacije gledam na stvari.
u mom gradu je totalno drugacije,naravno da ima i glupih i pametnih riba ali nije sve tako nafilovano i generalno podeljeno kao u bg-u.
lepa devojka ( i sve ostale!) je uvek spremna za normalan pristojan zabavan razgovor i vecina ce te saslusati,niko ne garantuje da neces dobiti korpu ali ce biti prijatne.
mali je procenat onih cica koje su u fazonu"bezi bre seljaku,smrdi ti iz usta"! i to su obicno one koje studiraju i trenutno zive u bg-u (oh,my God!)!
frajerima je mnogo lako,ali oni su mnogo pasivni i stidljivi,ne znaju sta gaje u svom gradu!
jbg,ipak zivim u gradu gde su, kako drugi kazu: najlepse devojke!!!

Kad_LupimLupim:
Pazi, tvojih postova ima jako mnogo na ovoj temi i prilicno su obimni, a jos niko se nije slozio s tobom i reko: da mala, u pravu si (:
ma znam bre to sam rekla zato sto sam provali da ja ovde najvise smaram i lupetam i da smo skroz otisli od teme....eee bre a ja tebe jos odavno smatram za nekog gotibnog lika ne znam zasto...a ti nista da me branis c c c xaxa

recepcionerka:
ne slazem se ni sa jednom ni sa drugom stranom,mozda zato sto ne zivim u fu*king velegradu Beogradu,pa malo drugacije gledam na stvari.
u mom gradu je totalno drugacije,naravno da ima i glupih i pametnih riba ali nije sve tako nafilovano i generalno podeljeno kao u bg-u.
lepa devojka ( i sve ostale!) je uvek spremna za normalan pristojan zabavan razgovor i vecina ce te saslusati,niko ne garantuje da neces dobiti korpu ali ce biti prijatne.
mali je procenat onih cica koje su u fazonu"bezi bre seljaku,smrdi ti iz usta"! i to su obicno one koje studiraju i trenutno zive u bg-u (oh,my God!)!
frajerima je mnogo lako,ali oni su mnogo pasivni i stidljivi,ne znaju sta gaje u svom gradu!
jbg,ipak zivim u gradu gde su, kako drugi kazu: najlepse devojke!!!
Delimično se slažem sa tobom,ali tu postoji mali(veliki)problem ako je to relativno malo mesto onda se puno ljudi zna između sebe i onda bude ono " Jaoooooooo pa to je onog Pere sin tata,ma pusti ga nema pas za čega da ga ujede " :roll: i tako to i tu vlada carstvo novca i moći kao i svugde :wink:

:lol: :lol: :lol:
Hahaha, svidja mi se ova tvoja pocetna rechenica :D

Istina je da ga svi mnogo tupite, a jedva da je neko i dotako sustinu stvari... i generalno svi do jednog ste iskulirali moj post na pocetku ili ga jednostavno niste razumeli, nit' se potrudili da razumete. Videcu da prosirim mis'o, kad mi se bash digne da posaljem temu u istoriju.

Back