Devojke, da li bi se zabavljale sa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a el bi se ti zabavljao sa nekom ubogom prodavachicom sladoleda koja nema da ti da 200 eura za noch? A? A? A?

Pa dok nisam postao muska sponzorusa, nije mi bilo bitno koliko para ima devojka, i da li radi u trafici......

Sto zene jako gledaju...

:rotf:...:klap:...kako ti je samo ovo palo na pamet?

:klap:

MA bzvz.... :confused:

Video sam momka koji to radi citav zivot. Znam ga od kada sam bio linac. On je bio stariji par godina, isli smo u istu osnovnu skolu... I vidim ga neki dan... Sav sed... A i dalje prodaje semenke... Malo sam se ske.njao...

A nije los momak, hoce da ucini i pomogne, i sve... Ne bi nikome zlo pozeleo...

Zavisi kakvo dupe ima. :lol: Mislim ako je zensko koje prodaje kokice.

Tacno tako! ;) Vidis koliko muskarci gledaju kakva je zena, a zene samo materijalno...

Ne znam koliko ti treba objašnjavati da nismo svi isti....al' nisam ni sigurna da vredi....
Kad bi znao malo o mom životu shvatio bi zašto ti ovo pričam....

Ma verujem ja tebi ali opet....

Pa dok nisam postao muska sponzorusa, nije mi bilo bitno koliko para ima devojka, i da li radi u trafici......

Sto zene jako gledaju...

MA bzvz.... :confused:

Video sam momka koji to radi citav zivot. Znam ga od kada sam bio linac. On je bio stariji par godina, isli smo u istu osnovnu skolu... I vidim ga neki dan... Sav sed... A i dalje prodaje semenke... Malo sam se ske.njao...

stani, TEBI je žao NJEGA? :think: hm....

ne rece ti nama sta radi taj covjek kad ne prodaje sjemenke?
znas li uopce?
mislim...mozda ima ispunjeniji emotivni i seksualni zivot od npr. tebe...
to sto je posijedio govori...nista...(tj. govori - da mu je takva...genetika...)

ps ti likovi sto prodaju kokice/sjemenke...paaaa...ako je to njihov osobni "mali bizinis"
iznenadio bi se koliko mogu zaraditi... izgled (kao i obicno...) vara... ;)

Joj bre...kad bi ovaj moj pocheo da prodaje kokice ja bih se i dalje zabavljala s njim i josh bih mu pomagala....samo na pare mislite...a znate kad se vishe ne bih s njim zabavljala?
E ne bih s nekim ko neche nikakav posao i neche nishta da radi a kuka po ceo da i svi su mu neshto krivi shto nema direktorsku fotelju i para ko brashna....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back