Devojke, da li bi se zabavljale sa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro de, ti si izuzetak! :P

Ali zaista mislim na ne bi ni ti... Mada i mislis da bi ali mislim da gresis sto mislis da bi....:mrgreen:
Ne znam koliko ti treba objašnjavati da nismo svi isti....al' nisam ni sigurna da vredi....
Kad bi znao malo o mom životu shvatio bi zašto ti ovo pričam....

PS. Po ovom ispada da nijedan prodavac kokica nema nekog ko ga iskreno voli, jer je to prosto nemoguće.

...Momkom koji na ulici prodaje semenke, kokice, i tako to...??

:?:

I zasto da/ne? :lol:

Meni je totalno bezvezan taj trip sto one gledaju sta ko radi. Mislim kakve to veze ima ako se oni savrseno poklope i bude im extra zajedno. Sta radi i cime se bavi je jedino bitno ako ga merkaju za udaju, onda bi to mozda imalo neke logike gledati u svakom drugom slucaju je nebitno. Bitno da im je lepo dok su zajedno i da uzivaju... samo nek se koka.... :lol:

Poslednja izmena:
Znaš kako. Ako ne znam o njemu ništa sem da prodaje kokice, onda ne bih, pošto se tako ne bih zabavljala ni sa ministrom finansija. A ako ga poznajem, ali nema veće ambicije od prodavanja kokica opet ne bih, pošto ne vidim u tome ništa što bi moglo da zadovolji životne potrebe, ako stvari krenu u ozbiljnije vode. A ako mu je to usputni posao i dopada mi se, zašto ne. Imam besplatne kokice. :)

Da ti si bas ambiciozna osoba, kao i 99 % zena kod nas, pa zato i imate puno pravo traziti ambicioznog muskarca.

Logicno :lol: neko mora biti ambiciozan od dvoje ljudi, da ne bi pomrli od gladi:rotf:

...Momkom koji na ulici prodaje semenke, kokice, i tako to...??

:?:

I zasto da/ne? :lol:

ne....nikako...verujem u ravnopravnost pa i u intelektualnom smislu...znaci, makar srednja skola...a po mogucstvu fakultet....nije dobro kad se jedan od aktera oseca inferioran u bilo cemu...necu ja nikom da nabijam komplekse.....:mrgreen:....tako sam prosla vec par puta te je ovaj tekst pisan sa dobrom prakticnom podlogom....

al da dodam nesto, pogadjaju me ovakve socijalne teme.
dipl.ing. mashinstva, godinama rukovodilac u toj i toj firmi, i ostane kao visak (da se na vreme ushlihtao tada vodecoj stranki, postao bi vlasnik garant:P), i krene da svercuje i da prodaje na buvljaku :(. troje dece, zena tek uboga uciteljica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back