- Poruka
- 64.144
Cenim iskrenost, i mislim da i ostale devojke, bez izuzetka, misle ovako....

Ja mislim da je ovo sto si rekao tuzno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim iskrenost, i mislim da i ostale devojke, bez izuzetka, misle ovako....

mda
ja bih se zabavljala
evo, cak bih ga i sa Novom podelila![]()

a el bi se ti zabavljao sa nekom ubogom prodavachicom sladoleda koja nema da ti da 200 eura za noch? A? A? A?
...
...kako ti je samo ovo palo na pamet?
![]()
Zavisi kakvo dupe ima.Mislim ako je zensko koje prodaje kokice.
Ne znam koliko ti treba objašnjavati da nismo svi isti....al' nisam ni sigurna da vredi....
Kad bi znao malo o mom životu shvatio bi zašto ti ovo pričam....
![]()
Ja mislim da je ovo sto si rekao tuzno...

Kostaju silikoni, a kosta i svakodnevno odrzavanje, veruj mi i ne foliraj se da se ne lozis na silikone. I samo da znas nisam ni malo uobrazena, samo sam iskrena.Verovatno neke silikone, ne vidim sta drugo moze da kosta. A ne lozim se na silikone uopste, na uobrazenost jos manje. 8)

Tacno tako!Vidis koliko muskarci gledaju kakva je zena, a zene samo materijalno...
lako je shvatiti da je cak i sex sa njima smaranje
Au da, to mnogo tesko pada.
ne bi bilo lose malo a promenu istandariti tako neku lutkicu....On se kao ne okrene na ulici (bar diskretno) za napucanom ribom. Ma 'ajte molim vas.
...Momkom koji na ulici prodaje semenke, kokice, i tako to...??
I zasto da/ne?![]()
Pa dok nisam postao muska sponzorusa, nije mi bilo bitno koliko para ima devojka, i da li radi u trafici......
Sto zene jako gledaju...
MA bzvz....
Video sam momka koji to radi citav zivot. Znam ga od kada sam bio linac. On je bio stariji par godina, isli smo u istu osnovnu skolu... I vidim ga neki dan... Sav sed... A i dalje prodaje semenke... Malo sam se ske.njao...
A nije los momak, hoce da ucini i pomogne, i sve... Ne bi nikome zlo pozeleo...
hm....Video sam momka koji to radi citav zivot. Znam ga od kada sam bio linac. On je bio stariji par godina, isli smo u istu osnovnu skolu... I vidim ga neki dan... Sav sed... A i dalje prodaje semenke... Malo sam se ske.njao...
A nije los momak, hoce da ucini i pomogne, i sve... Ne bi nikome zlo pozeleo...
ps ti likovi sto prodaju kokice/sjemenke...paaaa...ako je to njihov osobni "mali bizinis"
iznenadio bi se koliko mogu zaraditi...

ma ja bi mu sve to pojela dok gledam serije, ne bi imao sta d aprodaje![]()
ne bih.
vec se zabavljam. i to, kako stvari stoje - dozivotno.

stani, TEBI je žao NJEGA?hm....
ne rece ti nama sta radi taj covjek kad ne prodaje sjemenke?
znas li uopce?
mislim...mozda ima ispunjeniji emotivni i seksualni zivot od npr. tebe...
to sto je posijedio govori...nista...(tj. govori - da mu je takva...genetika...)
I ja tako misli...
Ko kaze da se ne lozi na doterane utegnute ribe izmislja...
Naravno, lako je shvatiti da je cak i sex sa njima smaranje jer su totalno prazne u svakom pogledu... Ali ajde sta sad!![]()
Jer misle da su mnooogo dobre, i da je dovoljno da legnu i gotovo...