Hahahaha, nije valjda da izgledam tako mocna...? 8)
ili ti to nas po izgledu povezujes...?

ili ti to nas po izgledu povezujes...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazdarica:Hahahaha, nije valjda da izgledam tako mocna...? 8)
ili ti to nas po izgledu povezujes...?![]()
![]()

E, ovo mi jos niko nije rekao... Obicno me povezuju sa Bebi Dol, ili cak Courtney Love...Incognito:Gazdarica:Hahahaha, nije valjda da izgledam tako mocna...? 8)
ili ti to nas po izgledu povezujes...?![]()
![]()
Pa sad, da l' si toliko mocna, ne znam... Pitacu o_p-a
A po izgledu... pa licite po malo :wink:

Gazdarica:E, ovo mi jos niko nije rekao... Obicno me povezuju sa Bebi Dol, ili cak Courtney Love...
Jedan ludi novinar iz Moskve, prije nekoliko godina upita me - Da li ti je iko rekao da licis na Madonu...? Ma da, rekoh, Madona i ja k'o sestre rodjene... :?
)) ti samo radi svoju misionarku pa kad nadjesh dosadu e onda nemoj doci ovde i kukati jer ce ovi ovde js vise biti nenormalniji
))))fala ti sele 8)Lilu:Hmmm.... sve cu da ispricham blondi!

blondi:hehe inco nema švrljanja ovde!!!... na delu je moja cyber police force![]()

Ooooooooo... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:blondi:fala ti sele 8)Lilu:Hmmm.... sve cu da ispricham blondi!
hehe inco nema švrljanja ovde!!!... na delu je moja cyber police force![]()
hahahah i ti si plava sto postoGazdarica:Ooooooooo... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:blondi:fala ti sele 8)Lilu:Hmmm.... sve cu da ispricham blondi!
Ne mogu da vjerujem...![]()
Ne sumnjas valjda u mene, sele...? :? :? :?

muškki ti je to rod sele 
welcome back zagrepčanka 8)koral:ti si blondi bezobrazna.mrzim te

blondi:hahahah i ti si plava sto postoGazdarica:Ooooooooo... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:blondi:fala ti sele 8)Lilu:Hmmm.... sve cu da ispricham blondi!
Ne mogu da vjerujem...![]()
Ne sumnjas valjda u mene, sele...? :? :? :?![]()
![]()
i nisam sumnjala u tebeveč u njega
muškki ti je to rod sele
![]()
zagrepčanka:ako ti smeta da ti to radi i još ti svršava u lice,nemoj mu to dozvoliti.i u ljubavi postoje granice.meni se to osobno ne sviđa.ako te voli i on će shvatiti i molila bi vas da sad ne kritizirate što sam rekla,to je moje mišljenje.ja sam za to da se u seksu ne mora sve isprobati nego se partneri prilagođavaju tom šta drugom paše i šta mu se ne gadi pa da oboje uživaju.
e draga jesam ja tebe sinoč upozorila... šta se natežeš ovde samnom kad te brišem i kad ne... komentiraj teme i to ti je to a ne da u svaki svoj post uključuješ rapravu, svađu i nacionalizam...keri:kad te ja već moram učit.imaš pričaonicu za to.
očito nećemo ja i ti bit prijateljiceblondi:e draga jesam ja tebe sinoč upozorila... šta se natežeš ovde samnom kad te brišem i kad ne... komentiraj teme i to ti je to a ne da u svaki svoj post uključuješ rapravu, svađu i nacionalizam...keri:kad te ja već moram učit.imaš pričaonicu za to.
draga, na tebi je red potrudi se 8)keri:očito nećemo ja i ti bit prijateljiceblondi:e draga jesam ja tebe sinoč upozorila... šta se natežeš ovde samnom kad te brišem i kad ne... komentiraj teme i to ti je to a ne da u svaki svoj post uključuješ rapravu, svađu i nacionalizam...keri:kad te ja već moram učit.imaš pričaonicu za to.

sele nemo' si ljubomorna ma volim ja i tebe 8)Gazdarica:Ljubav, ljubavvvvv... i malo pozitivne energije... i sve ce biti ok... 8)
Uhhh, sad mi je lakse...blondi:sele nemo' si ljubomorna ma volim ja i tebe 8)Gazdarica:Ljubav, ljubavvvvv... i malo pozitivne energije... i sve ce biti ok... 8)
blondi:draga, na tebi je red potrudi se 8)keri:očito nećemo ja i ti bit prijateljiceblondi:e draga jesam ja tebe sinoč upozorila... šta se natežeš ovde samnom kad te brišem i kad ne... komentiraj teme i to ti je to a ne da u svaki svoj post uključuješ rapravu, svađu i nacionalizam...keri:kad te ja već moram učit.imaš pričaonicu za to.
vidi mene ... "ma volim ja tebe"![]()