gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gsopodjo ili gospodjice, prvo se informisite, jer se ovako blamirate. Porediti posao koljaca u klanici, i kompanje koja obezbedjuje mir u svetu, velika je razlika.
Ja sam musko. Informisao sam se ja. Znamo mi sve o tim "mirovnjacima".
Citiram sebe!I, šta sada da radimo? Da ne jedemo? I onako svi umiremo na kraju, tako da mi hrana (otrovna ili zdrava) neće stati na put.
..koliko je stara ta vest..?
Ono što posebno zabrinjava je podatak da se za kontaminiranu životinjsku hranu, po svemu sudeći, znalo još u martu prošle godine, ali da tada nije prijavljeno. Zvaničnici kažu da su jaja zagađena tako što je dioksen greškom dospeo u hranu, ali se ne isključuje ni mogućnost kriminalnih aktivnosti.
Ono što ti očigledno ne znaš je da je prošle godine u januaru u Nemačkoj nađen dioksin u hrani (prvo u pilećem mesu) i da je tada počela čitava frka.
Mesni nacin ishrane i bebe ???!!!
Zec se ubija da bi se zaštitili kupus i šargarepa.Zec se ubija da bi se industrijske zivotinje ishranile i to u procentu od 90%.
Plus se ubija da bi se koristio u ishrani ljudi,tacnije kolje se.
Zakljucak - taj tvoj zec se pretezno ubija da bi ljudi jeli meso.
Ja još uvek čekam da mi se objasni kako se može na 10 ari zemlje uzgajati hrana koja sadrži sve neophodne hranljjive sastojke.Triklosan - Sastojak s antibakterijskim dejstvom.
• Njegova najveća "krivica" je u tome što je po molekularnoj strukturi i hemijskom sastavu sličan ozloglašenom dioksinu, jednoj od najtoksičnijih supstanci koje je proizveo čovek. Pored toga što je kancerogen, dioksin uzrokuje teška oštećenja jetre i bubrega.
I mi smo tokom 1980-tih odrastali na brzoj hrani. Paštetica, viršle, pileći parizer u sendviču, ponekad pljeskavica, u najmanju ruku jedenje ogromne količine pereca od belog brašna sa belom koricom soli odozgo, slatkiši svih vrsta, npr. med sa kafom u malim tubicama
Činjenica je da nismo imali picu. Ostalo smo sve imali.
Zato mi je čudno što se neko čudi što se i generacija naše dece hrani kao i mi. To nam je kulturno kulinarsko nasleđe naše zajednice.
A što se sad ti praviš neuk? Pitanje je bilo - veganski ( a ne mesni! ) način ishrane i bebe!
Dosadna sam više sama sebi sa ovim pitnjem, ali postavljaću ga sve dok se neko od vas ne udostoji da mi odgovori! ( A da bar izaberete neki elegantniji način da ne odgovorite na ona pitanja koja su vam neugodna, nego tako prostački ignorišete...)
Dakle - vegani ne jedu nikakve namirnice životinjskog porekla, zar ne? Pa ni mleko, zar ne? A s obzirom na to da tvrdite da je veganski način ishrane podoban za sve uzraste, onda mi reci - da li vegani doje svoje bebe??? Ako doje - kako se to, zaboga, uklapa u veganski način ishrane, tako dobar i podoban za sve uzraste? A ako ne doje - čime hrane svoje bebe?
A ako mama vegan nema dovoljno mleka šta onda?Normalno da mame Vegani doje svoje bebe svojim mlekom. Sta je tu problem ? Sto se tu ne uklapa ? Kada prekine sa sisanjem, prelazi na ishranu namirnica biljnog porekla.

A ako mama vegan nema dovoljno mleka šta onda?
Onda nadje doilju.A ako mama vegan nema dovoljno mleka šta onda?
Na primer kravu.Onda nadje doilju.
Onda nije veganka i u svom meleku ima dioksina.A ako mama vegan nema dovoljno mleka šta onda?
Prosvetli me,sta bi vegani bez tebe da im ne skreces paznju na nezdravu ishranu.Ne znam o cemu sam pisao u nekoliko predhodnih postova nego o tonama mesa iz Nemacke kontaminiranim dioksinom.Ono što ti očigledno ne znaš je da je prošle godine u januaru u Nemačkoj nađen dioksin u hrani (prvo u pilećem mesu) i da je tada počela čitava frka.
..zashto ne postavish link..?..koliko je stara ta vest..?
![]()
"Načelnica veterinarske inspekcije Ministarstva poljoprivrede Sanja Čelebićanin objasnila je da stočna hrana nije uvožena iz Nemačke.
Ona je navela da se pri svakom uvozu sprovode detaljne analize, da bi se isključila svaka mogućnost prisustva dioksina.
Srbija hranu testira na dioksin već desetak godina od kada je u zemljama Beneluksa izbio skandal dioskinom otkrivenim u jednom osvežavajućem piću."
http://srb.time.mk/read/aa0c4da00d/72d5a1f4fc/index.html

Onda nadje doilju.
Eeeeee, to se ne vredi, krava je od mesa !!!Na primer kravu.