Nekom tamo? Stvarno bi trebalo da se raspitaš o nekim stvarima, onda bi valjda tvoje uvrede upućene drugima imale bar neki efekat, i valjda bi bar malo manje ispadao... 'ajd da kažem smešan... mada postoji i druga reč, ali dobro sad.
Nemoj mi reći da stvarno nisi čuo za masovni pomor pčela zadnjh godina?! Ne samo kod "nekog tamo", već u celom svetu. Konkretno u Americi procenat pomora je 70% ( bio pre 2 godine, da li su uspeli i u kojoj meri da obnove populaciju pčela - zaista ne znam ) Ima više razloga koji do toga dovode, a jedan od najznačajnijih je genetski modifikovano seme suncokreta, kukuruza, soje i drugih kultura. Ukratko da kažem - takve biljke postaju, na ovaj ili onaj način, otrovne i smrtonosne za pčele! Neću da tvrdim da je to razlog pomora pčela i kod nas, jer tako nešto ipak nije dokazano ( što me baš čudi, jel

), i baš zato sam opisala plastično šta se dogadja, a zaključke neka izvodi svako za sebe.
Iskreno sa nedam da je inteligencija koja ovo čita u stanju da shvati značaj pčela za celokupan živi svet na Zemlji ( a ako moram da crtam - te iste pčele oprašuju biljke koje svi jedemo i na kraju krajeva, omogućavaju razmnožavanje biljaka )
Isto se tako nadam da je inteligencija koja ovo čita u stanju da shvati da se tim i takvim biljkama ne hrane samo životinje na ozloglašenim farmama, već i ljudi. I sve to utiče na zdravlje ljudi, a da stvar bude gora, menja i DNK kako životinja, tako i čoveka, i prenosi te promene i na buduće generacije.
A u ovu statistiku o potrošnji meda komotno možeš da uviješ ljuske od krompira ( ako ih ne jedeš, naravno ) i da sve to skupa baciš u najbliži kontejner. Meni si našao da pričaš koliko se meda troši u Srbiji

Ej, pa do juče, takoreći, smo proizvodili i prodavali taj med, i sad ti bolje od mene znaš koliko se on kupuje i troši...

Ovi podaci, odgovorno tvrdim, apsolutno nisu tačni!
I na kraju, uopšte mi nije jasno zašto si se ti našao prozvan ovim mojim postom? Ja sam iznela podatak, garantujući lično za istinitost i tačnost onoga što sam rekla, i to sam rekla svima koji ovaj forum čitaju, a ne tebi konkretno i direktno. Ako nemaš šta odredjenije da kažeš, osim da iznosiš netačne statistike i, doduše bezuspešno, pokušavaš da me uvrediš, mogao bi da mi odgovoriš na pitanje koje sam ti postavila. Podsetiću te -
veganski način ishrane i bebe... Evo ovo te direktno pitam, pa bi mogao i da odgovoriš....