Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.886
Признајем, један од набољих изговора за немање секса који сам икада чуо.Не подразумева свађу али подразумева потребу за приватношћу или осећај непријатности због њихове близине, а селидба може бити последица свађе због кулминације тих ствари.
Због тога што стан кошта скоро као и плата, због лоших и несигурних послова, треба платити стан и плашити се да не останеш без посла и да не успеш брзо да нађеш други, ако си често незапослен нећеш моћи да будеш подстанар чак и да хоћеш. То је живот на ивици. Стан кошта далеко више и од хране и од рачуна, лако је имати пара за основно преживљавање јер социјала је само 12 000, то је лако зарадити, то је само 4 дневнице посла и то који је плаћен на минималац, може се зарадити и преживети, али стан је убедљиво највећа ставка. Кување, прање и слично, то је најмањи проблем.
Зато што чувам приватност и зато што ме је срамота што ме занимају љубав и оне ствари, ја никад нисам ни био у вези и нисам их научио на то. Али не разумем ако друге то није срамота, како им је онда глупо да воде љубав у другој соби у истој кући где су и родитељи, ваљда родитељи већ знају да то радите.
Ја немам петљу, никад нисам био у вези и не могу тек сада да први пут пробијам лед говорећи родитељима да сам у некој вези. Не гнушам се ја секса него би ми било екстремно глупо да родитељи знају да то радим, а кад бих био у вези или имао дете знали би да то радим.