Možda zato što 2/3 Indije i ne ide kod lekara, pa im nisu ni mogli da imaju dijagnozu.
Alternativnom medicinom se koristi i sve veci broj ljudi na zapadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda zato što 2/3 Indije i ne ide kod lekara, pa im nisu ni mogli da imaju dijagnozu.
Zec se ubija da bi se industrijske zivotinje ishranile i to u procentu od 90%.
Plus se ubija da bi se koristio u ishrani ljudi,tacnije kolje se.
Zakljucak - taj tvoj zec se pretezno ubija da bi ljudi jeli meso.
Zaključak je da ja nemam problem sa zecovom sudbom kletom, a ti kukaš, al ubijaš.
С тим што је просечан животни век у Швајцарској 80 а у Индији око 60 година....
Iz tog razloga su na vrhu lestvice svih mogućih bolesti.
Neće biti.To je veganska propaganda .Indija je jedan od vodećih proizvođača mesa.
A ti sirotani što su vegetarijanci, jedu jaja i mleko tako da delimično zadovoljavaju potrebe za ovim vitaminom ali su malokrvni i mlitavi.
Živi jesu al zdravi nisu.
U svakom slučaju deca u Srbiji ne treba da se porede sa indijskim jogijima, niti da se hrane kao oni.
Витамин Б12 не синтетизују ни биљке ни животиње. Витамин Б12 синтетизују само неке врсте бактерија. На пример, микрофлора преживара синтетизује витамин Б12 у неопходним количинама. За човека су стога основни извори витамина Б12 производи животињског пореклаУ овим деловима организма се нагомилава витамин Б12 кога су произвеле бактерије. Добар извор витамина Б12 су риба и јаја. Овај витамин се веома брзо разграђује на светлости и због тога га је неопходно чувати на тамном месту. Витамин Б12 има значајних антитуморски ефекат и може бити извор енергије не само за тело човека, већ и за његов централни нервни систем. Одржава добро стање нервног система, побољшава концентрацију, памћење и равнотежу.јетра, бубрези, срце, мишићи, говедина и свињетина.
Pre bih rekao da su na vrhu jer je farmaceutskoj industriji i potreban bolestan covek da bi funkcionisala.
Ima istine da je farmaceutska mafija jedna od najjačih u svetu. A ako se veganski hraniš i uzimaš suplemente - i ti si njihov rob.
Hoću samo da kažem da ako neko ne ide kod lekara - ne znači da je zdrav. A ti za primer zdravlja navodiš jednu siromašnu indiju u kojoj se i dan danas porođaj obavlja na nehigijenski način.
Govorim o lecenju biljem i poboljsanju zdravstvenog stanja kroz ishranu.
Farmacija je i nastala iz narodne tradicije. Ali, kad te odalami streptokokna angina, možeš da ispiraš grlo žalfijom i sodom bikarbonom do mile volje i da pojedeš šleper belog luka i ništa. Ali kad popiješ lekove ili dobiješ inekcije vrlo brzo ti bude bolje. Navela sam ti banalan primer.
Ima kada travke i ishrana pomažu, ali ima i kada od njih nema vajde.
To se zove prevencija. Na to sam i mislio.
Ако сам добро схватила овде се пропагира идеја да сви оставимо своје послове, продамо своје станове у граду и купимо земљу, пређемо на село или на салаш и почнемо да самостално производимо СВУ (наравно, биљну) храну која је потребна нашој породици.
Мени само није јасно ко ће нас онда лечити, учити нам децу, чистити нам улице (упс, неће бити улица, живећемо на салашу!), производити нам одећу, обућу, кућне апарате (замрзиваче, на првом месту, да бисмо преко зиме чували воће и поврће које произведемо), струју, посуђе намештај, алат....или ћемо све потрепштине морати сами својеручно да направимо јер више не би било ни занатлија пошто би се сви људи бавили ратарством....
Па добро, и то... Него мене ту нешто копка: ШТА БИСМО ОБУВАЛИ?
Мислим, неће бити животињске коже на располагању, а индустрија вештачких материјала ће замрети пошто ћемо сви отићи на салаше да бисмо производили органску храну за себе....
Остају нам једино дрвене кломпе....са сламом унутра...па да! Како се нисам раније тога сетила!![]()

Ако сам добро схватила овде се пропагира идеја да сви оставимо своје послове, продамо своје станове у граду и купимо земљу, пређемо на село или на салаш и почнемо да самостално производимо СВУ (наравно, биљну) храну која је потребна нашој породици.
Мени само није јасно ко ће нас онда лечити, учити нам децу, чистити нам улице (упс, неће бити улица, живећемо на салашу!), производити нам одећу, обућу, кућне апарате (замрзиваче, на првом месту, да бисмо преко зиме чували воће и поврће које произведемо), струју, посуђе намештај, алат....или ћемо све потрепштине морати сами својеручно да направимо јер више не би било ни занатлија пошто би се сви људи бавили ратарством....
Па добро, и то... Него мене ту нешто копка: ШТА БИСМО ОБУВАЛИ?
Мислим, неће бити животињске коже на располагању, а индустрија вештачких материјала ће замрети пошто ћемо сви отићи на салаше да бисмо производили органску храну за себе....
Остају нам једино дрвене кломпе....са сламом унутра...па да! Како се нисам раније тога сетила!![]()
Pusti gliste.Tema je o ishrani dece mesnim preradjvinama koja se hrane otrovnim mesom,koje dovodi do izazivanja kancera.Hvalis se po forumu da imas dece.Napisi cime ih hranis,i cime si se ti hranila dok si ih nosila.Gliste su manje bitne.
A šta je? Biljka? Gljiva? Prokariot? Jednoćelijski eukariot?
Nema dalje, ako nije životinja, onda spada u jedno od preostala 4 carstva, koja ti upravo nabrojah. Dakle, kom carstvu živih bića pripada kalifornijska glista?

Ti reci.Zalazes se za ishranu dece mesom za koje znamo kakvog je kvalitea na ovim prostorima i klanicnim otpadom.Ali zarada je zarada,teoci su na ceni.Kompost je nedovoljno kvalitetno đubrivo.
Nemojmo se ubeđivati ko mala deca.
Kamaele, nemaš pojma o poljoprivredi .
Ljuska od kikirikija , ćuti da te neko ne čuje, pa zatvori azotare .

Ko se hrani tabletama o cemu pricas.Naravno. Hranite se zdravo i prirodno 100% prirodnim tabletama.

A što ti ubijaš miševe kada krenu da jedu tvoje zrnevlje?

..sve jasno..

Pusti gliste.Tema je o ishrani dece mesnim preradjvinama koja se hrane otrovnim mesom,koje dovodi do izazivanja kancera.Hvalis se po forumu da imas dece.Napisi cime ih hranis,i cime si se ti hranila dok si ih nosila.Gliste su manje bitne.

Hajde sada priču da okrenemo naopačke.
Meni ne smeta činjenica da čovk ubija da bi jeo.
A tebi kao smeta ta činjenica, a ovamo nemaš ništa protiv kada se ubija zec zbog toga što hoće da jede. Pa bar kada si ga već ubio pojedi ga.

I pitam ja i sebe i vas - u čemu je stvar? Kako se to suncokret promenio i šta mu se desilo i to baš zadnjih nekoliko godina??? Ranije je bilo sve u redu. 

Ja pronašao u staroj svesci da se životinje prema Zakonu tretiraju kao predmeti, jer nemaju pravnu ni poslovnu sposobnost, niti razvijenu svest kao ljudi. Sve me to na kraju dovodi do zaključka da mi dođe isto ako glođem orman ili pileći batak. Molim lepo.![]()

Ja pronašao u staroj svesci da se životinje prema Zakonu tretiraju kao predmeti, jer nemaju pravnu ni poslovnu sposobnost, niti razvijenu svest kao ljudi. Sve me to na kraju dovodi do zaključka da mi dođe isto ako glođem orman ili pileći batak. Molim lepo.![]()

A ne, ne, ne, ovaj je od specijalnog veštačkog materijala, da se ne bi uništavale šume bez potrebe. Ali, kad bolje razmislim, isto se mogu slomiti zubi. Ipak ću da glođem batak.
Osim što glodjući ormar mož' da polomiš zube![]()

A ne, ne, ne, ovaj je od specijalnog veštačkog materijala, da se ne bi uništavale šume bez potrebe. Ali, kad bolje razmislim, isto se mogu slomiti zubi. Ipak ću da glođem batak.![]()