E, konačno da mi neko odgovori. 
Zašto onda tvrdite i i insitirate na tvrdnji da je veganski način ishrane pogodan za bukvalno svaki uzrast? U svakom slučaju, drago mi je da je ovako, da i vegani doje svoju decu i da se to smatra normalnim. Iskreno, svaki drugi odgovor bi me šokirao. 
Ali zato me je ovo šokiralo, i zaista mi je teško da poverujem u ovako nešto:
Arilingtone, molim te, odgovori mi i na sledećih nekoliko pitanja: Prvo, gde i kako nadje dojilju? Da oglas u novinama ili šta? Drugo, da li ta dojilja uradi neke preglede, analize, da se utvrdi da je zdrava? Prosto mi je neverovatno da bi jedan normalan roditelj, koji iole razmišlja, dao nekoj ženi, o čijem zdravstvenom stanju ne zna ništa, da mu doji dete! I treće pitanje - čime se zaboga ta beba hrani dok roditelji ne pronadju dojilju, dok ta dojilja ne uradi analize da se utvrdi da, npr. nema HIV virus, ili AIDS čime bi mogla da zarazi dete? Prosto, ako majka nema mleka, onda ga nema, a beba mora da jede, jel, a dojilje ne rastu na stabljici kraj puta, niti su pri ruci i dostupne za sledeći obrok. 
Čuj, dojilja... Bože, šta ću sve još čuti... Najboje bi bilo da je crnkinja, robinja dovedena sa obližnje plntaže pamuka...