Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aman, ljudi, molim vas, manite se mačaka, već sam rekla jednom prijatelju odavde, od silne potrebe da se tamane mačke, sve inicirano od jednostranih "ljubitelja životinja", panično ih prebrojavam svako veče.Ono što me jako iritira, od silnih, divnih ljudi sa pdf Svet životinja koji su mahom vegetarijanci ili (poneki) i vegani(a ja im ne pripadam), ovde se pojavljuje 2-3 njih sa vrlo ekstremnim i agresivnim stavovima, što nikako ne pridonosi diskusiji ili raspravi, već samo sprdnji i inatu.Zaista mi nije jasna svrha svega, a pogotovo, kakve to veze ima sa decom i nikako ne pridonosi pozitivnom stavu prema ovoj ideji, za koju ne mislim da je loša, samo kad se ne bi tako ekstremno iznosila.

zasto vredjas coveka...ko zna sta stavljaju u ono smece od hrane koje prodaju po marketima kad su ljudi toliko navuceni da ne mogu da prestanu da je jedu - sto vise jedu vise su gladni....hranljivih materija u industrijskoj hrani ili nema ili ima vrlo malo a sve vise se gojimo...ako mogu u cigarete mogu i u hranu... macke polude kad vide kutiju whiskasa - rusi su hranili macke iskljucivo takvom hranom, u 1. generaciji su oboljevale od svih bolesti kao i ljudi, u 2. ih je pola bilo neplodno a u 3. sve...dobro vam je rekao - kao narkomani ste kad branite mesoz:cry:
A ti ne vređaš? Ko si ti da meni kažeš da sam narkoman? I tebi treba stručna pomoć. Bolje bi ti bilo da radiš nešto da ti život bude bolji nego da onima koji su odgajili decu soliš pamet šta istoj treba da daju za doručak.

A jesi li ti njegov advokat?
I nisi odgovorila da li si jela lazanje.

Ne samo to,neki bi se i razboleli kad ne bi jeli meso nekoliko dana.Pitaj nekog mesozderaca kojeg poznajes potvrdice ti da je to tacno.Meni su pricali da imaju problemi sa zeludcom,postaju nervozni,boli ih i upadaju u neku apatiju.

Klasicna narkomanija.Pa i gora od fiksanja je drogerski zavisnici u tezim slucajevima obiju radnju,ovi ubijaju na milione zivotinja.Navuceni su na krv.

Da li čuješ samog sebe?

Scientific America-How Meat Contributes to Global Warming
Most of us are aware that our cars, our coal-generated electric power and even our cement factories adversely affect the environment. Until recently, however, the foods we eat had gotten a pass in the discussion. Yet according to a 2006 report by the United Nations Food and Agriculture Organization (FAO), our diets and, specifically, the meat in them cause more greenhouse gases carbon dioxide (CO2), methane, nitrous oxide, and the like to spew into the atmosphere than either transportation or industry. (Greenhouse gases trap solar energy, thereby warming the earth's surface. Because gases vary in greenhouse potency, every greenhouse gas is usually expressed as an amount of CO2 with the same global-warming potential.)
The FAO report found that current production levels of meat contribute between 14 and 22 percent of the 36 billion tons of "CO2-equivalent" greenhouse gases the world produces every year. It turns out that producing half a pound of hamburger for someone's lunch a patty of meat the size of two decks of cards releases as much greenhouse gas into the atmosphere as driving a 3,000-pound car nearly 10 miles.

http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=the-greenhouse-hamburger

Scientific America-How Meat Contributes to Global Warming
Most of us are aware that our cars, our coal-generated electric power and even our cement factories adversely affect the environment. Until recently, however, the foods we eat had gotten a pass in the discussion. Yet according to a 2006 report by the United Nations Food and Agriculture Organization (FAO), our diets and, specifically, the meat in them cause more greenhouse gases carbon dioxide (CO2), methane, nitrous oxide, and the like to spew into the atmosphere than either transportation or industry. (Greenhouse gases trap solar energy, thereby warming the earth's surface. Because gases vary in greenhouse potency, every greenhouse gas is usually expressed as an amount of CO2 with the same global-warming potential.)
The FAO report found that current production levels of meat contribute between 14 and 22 percent of the 36 billion tons of "CO2-equivalent" greenhouse gases the world produces every year. It turns out that producing half a pound of hamburger for someone's lunch a patty of meat the size of two decks of cards releases as much greenhouse gas into the atmosphere as driving a 3,000-pound car nearly 10 miles.

http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=the-greenhouse-hamburger

Е, нек си нам и казо!!!

Ono što me jako iritira, od silnih, divnih ljudi sa pdf Svet životinja koji su mahom vegetarijanci ili (poneki) i vegani(a ja im ne pripadam), ovde se pojavljuje 2-3 njih sa vrlo ekstremnim i agresivnim stavovima, što nikako ne pridonosi diskusiji ili raspravi, već samo sprdnji i inatu.Zaista mi nije jasna svrha svega, a pogotovo, kakve to veze ima sa decom i nikako ne pridonosi pozitivnom stavu prema ovoj ideji, za koju ne mislim da je loša, samo kad se ne bi tako ekstremno iznosila.

Nije rec o pozitivnom stavu,idejicama i drugim dzidza bidzama.Rec je o posledicama koje se ispoljavaju na deci ( nekad pre,uglavnom kasnije ) a koje karakterisu teske bolesti i deformacije,a uzrok je ishrana mesom i mesnim preradjevinama tokom zivota.

Alchajmer i druge stvari,po nauci,povezane su sa ishranom mesa.Da li ti je sada jasno ili treba opet sve da ponavljamo,jer se na svakoj novoj stranici pravite da niste procitali,a u stvari ignorisete.

Sebi prvoj trebas postaviti pitanje sta radis osim sto se "iritiras".

Nas cilj je plemenit,ne zaboravi.

Majko mila, zamisli da dijelis stan ili zatvorsku celiju sa jednim ovako napadnim veganom, zavrsio bi covjek garantovano u ludnici ili na elektricnoj stolici... Pametnije je prepisivati Mahabharatu u obicnu biljeznicu svaki dan do kraja zivota nego 5 minuta diskutovati sa veganom. Sveti Petre, Ilija, Sveta Marijo, Gospode Boze, Isuse Hriste...

A zamisli kako je zivotinjama koje drzite u prostoriji od 50x50 cm tokom celog zivota da bi je na kraju mucki ubili.Sta to rece?

Nije rec o pozitivnom stavu,idejicama i drugim dzidza bidzama.Rec je o posledicama koje se ispoljavaju na deci ( nekad pre,uglavnom kasnije ) a koje karakterisu teske bolesti i deformacije,a uzrok je ishrana mesom i mesnim preradjevinama tokom zivota.

Alchajmer i druge stvari,po nauci,povezane su sa ishranom mesa.Da li ti je sada jasno ili treba opet sve da ponavljamo,jer se na svakoj novoj stranici pravite da niste procitali,a u stvari ignorisete.

Sebi prvoj trebas postaviti pitanje sta radis osim sto se "iritiras".

Nas cilj je plemenit,ne zaboravi.
Volela bih da mi navedeš ijedan primer toga što tvrdiš, bez džidža bidža i vudu lutkica, gde se na deci ispoljavaju teške deformacije i bolesti, zbog ishrane mesom i mesnim prerađevinama,Moje ih je jelo celog života, ali pošto je akcenat na prerađevinama, a svi pričaju da ih treba izbegavati- e, pa, ne da ih nije izbegavao, nego ih je satirao, jednostavno, to mu prija- paštetice, viršlice, slaninice, duvan-čvarci, čajna kobasica itd, oduvek je balavio kao Homer Simpson kad ih vidi, a sa 24 godine, zdrav je, prav,zgodan i lep kao lutka.
Moja majka, koja ima 82 godine, ne može da zamisli obrok bez mesa, paštete, viršlice, sira, mleka,kajmaka, kačkavalja, slaninice, pati od osteoporoze, nema pojma ko je taj Alchajmer(mada bih ja volela da ga povremeno upozna, jer pamti kao slon).
Ne radim ništa,sve mi je potaman(do mojega) i u pravu si, iritiram se za budalaštine koje pišu isfrustrirani ljudi, koji, uzgred, odgovaraju na pitanja, selektivno, jel' treba da te podsetim šta te je pitala Vanda?

Kakve veze ovo ima sa temom foruma?

Odgovorio sam ovom bogumilu iznad,koji ovde zapeva njegove molitve i pominje neke svete majke i ikone ciji je tata ( od tog carobnjaka kojeg nazivaju bogom ) srozao ljude na taj nivo da budu gladni i zedni u nekoj vukoje.ini i zabiti pa im poslao sinceta koji ih je spasio hraneci jadne ljude ribom.Decko je malo skrenuo i dosao na pogresnu temu,verovatno nije citao na predhodnim stranicama o toksicnosti ribe.Ali i on je isti kao i vi,na dokaze cuti i ne javlja se.Sigurno se i on "iritira".

Jel ti to tvrdiš da vegeterijanci ne oboljevaju od alchajmera?

To neka ti kaze onaj drdoktor.Gde je,nema ga,sigurno je zacutao kad pomenusmo farmaceutsku mafiju.I on je isto promasio pdf.

Volela bih da mi navedeš ijedan primer toga što tvrdiš, bez džidža bidža i vudu lutkica, gde se na deci ispoljavaju teške deformacije i bolesti, zbog ishrane mesom i mesnim prerađevinama,Moje ih je jelo celog života, ali pošto je akcenat na prerađevinama, a svi pričaju da ih treba izbegavati- e, pa, ne da ih nije izbegavao, nego ih je satirao, jednostavno, to mu prija- paštetice, viršlice, slaninice, duvan-čvarci, čajna kobasica itd, oduvek je balavio kao Homer Simpson kad ih vidi, a sa 24 godine, zdrav je, prav,zgodan i lep kao lutka.
Moja majka, koja ima 82 godine, ne može da zamisli obrok bez mesa, paštete, viršlice, sira, mleka,kajmaka, kačkavalja, slaninice, pati od osteoporoze, nema pojma ko je taj Alchajmer(mada bih ja volela da ga povremeno upozna, jer pamti kao slon).
Ne radim ništa,sve mi je potaman(do mojega) i u pravu si, iritiram se za budalaštine koje pišu isfrustrirani ljudi, koji, uzgred, odgovaraju na pitanja, selektivno, jel' treba da te podsetim šta te je pitala Vanda?

Trosis mnogo energije,na kraju dana bices iscrpljena,a ne znas kako zakrpiti rupe u auri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back