Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto vredjas coveka...ko zna sta stavljaju u ono smece od hrane koje prodaju po marketima kad su ljudi toliko navuceni da ne mogu da prestanu da je jedu - sto vise jedu vise su gladni....hranljivih materija u industrijskoj hrani ili nema ili ima vrlo malo a sve vise se gojimo...ako mogu u cigarete mogu i u hranu... macke polude kad vide kutiju whiskasa - rusi su hranili macke iskljucivo takvom hranom, u 1. generaciji su oboljevale od svih bolesti kao i ljudi, u 2. ih je pola bilo neplodno a u 3. sve...dobro vam je rekao - kao narkomani ste kad branite mesoz:cry:

Ne samo to,neki bi se i razboleli kad ne bi jeli meso nekoliko dana.Pitaj nekog mesozderaca kojeg poznajes potvrdice ti da je to tacno.Meni su pricali da imaju problemi sa zeludcom,postaju nervozni,boli ih i upadaju u neku apatiju.

Klasicna narkomanija.Pa i gora od fiksanja je drogerski zavisnici u tezim slucajevima obiju radnju,ovi ubijaju na milione zivotinja.Navuceni su na krv.

Ne samo to,neki bi se i razboleli kad ne bi jeli meso nekoliko dana.Pitaj nekog mesozderaca kojeg poznajes potvrdice ti da je to tacno.Meni su pricali da imaju problemi sa zeludcom,postaju nervozni,boli ih i upadaju u neku apatiju.

Klasicna narkomanija.Pa i gora od fiksanja je drogerski zavisnici u tezim slucajevima obiju radnju,ovi ubijaju na milione zivotinja.Navuceni su na krv.

Nije tačno. Opet lažeš.

Koliko bi veganci izdržali bez biljaka?

Da li ste napisali peticiju protiv Veganstva - ishrna biljnim namirnicama ? Pozurite predozite svetu da je u zabludi, objasnite sa nucnim dokazima da takav nacin ishrane nije zdrav.

Ovde se niko nije založio da se biljne namirnice ukinu. Niko nije rekao ne jedite voće i povrće. Isključivost pokazuješ samo ti.

Nije tačno. Opet lažeš.

Koliko bi veganci izdržali bez biljaka?

Ziveli bi dugovecno.Ji bi hrastov zir u nedostatku biljnih namirnica,od njega kuvali caj i kafu a napravili bi i brasno.I nista nam ne bi falilo.

Mesozderi se ponasaju poput pravih narkomana.Ako se dokaze da je hana stetna za decu a oni istu daju u pitanju je psihopatologija.A ko je svestan,hoce a ne moze se osloboditi mesa on je neka vrsta narkomana,poput drustveno prihvacenih alkoholicara,cija bolest isto spada u grupu zavisnosti zajedno sa drogom i kockanjem.

Da sad idem na fakultet odradio bi ovu temu na predavanju iz sociologije.Bila bi zanimljiva,izazvala burne reakcije,ali progresija donosi desavanja i u losem ponasanju i odnosima,hteli neki to da prihvate ili ne.

Poslednja izmena:
Mesozderi ili kako sebe od milja tepate "svastojedi" su ljudi koji svojom slabom voljom nakon svih iznesenih stvari koje govore da sire patnju zivotinjskom svetu se ponasaju poput najvecih narkomana jer iz razgovora sa njima nije im jasno kako smo mi zdravi,imamo vise snage i fizicke kondicije a ne jedemo meso.Svaki mesozderac kaze isto da bi umro da nejede meso nekoliko dana.Simptom poput narkomana bez fiksa.

Postaješ smiješan kao i tvoj kolega arlington. Ja sasvim lijepo mogu da živim i bez mesa, Ne smeta mi da za ručak pojedem samo krompir ili pasulj npr. Jedem recimo i pitu sirnicu.

Poslednja izmena:
zasto vredjas coveka...ko zna sta stavljaju u ono smece od hrane koje prodaju po marketima kad su ljudi toliko navuceni da ne mogu da prestanu da je jedu - sto vise jedu vise su gladni....hranljivih materija u industrijskoj hrani ili nema ili ima vrlo malo a sve vise se gojimo...ako mogu u cigarete mogu i u hranu... macke polude kad vide kutiju whiskasa - rusi su hranili macke iskljucivo takvom hranom, u 1. generaciji su oboljevale od svih bolesti kao i ljudi, u 2. ih je pola bilo neplodno a u 3. sve...dobro vam je rekao - kao narkomani ste kad branite mesoz:cry:
Aj nauči prvo da skuvaš nešto pa se onda javi na temu...

O

A može li se tebi objasniti da ne kupujemo svi meso u megamarketima? Ljudi su sve gojazniji zato što su sve manje fizički aktivni.

“Zar deca ne trebaju mleko kako bi bila zdrava?”

Ljudi su jedina stvorenja koja piju mleko drugih živih bića. Potpuno je neprirodno da dete pije mleko krave kao što je neprirodno da pas pije mleko žirafe! Deca nemaju nikakve prehrambene potrebe za konzumiranjem kravljeg mleka i odrašće potpuno zdravi bez njega. Kravlje mleko (i ostali proizvodi napravljeni od njega) sadrži strane, goveđe proteine koji izazivaju česte alergije, nepoznate, hidrokarbonatne pesticide i druge hemijske sastojke, kao i zdravstveno opasne masnoće. Klinička ispitivanja pokazuju kako kravlje mleko uzrokuje mnoge zdravstvene probleme (prehlade, alergije, infekcije uva, bronhitis, astmu i dr.) zbog kojih često posećujemo lekare umesto da idemo na posao ili u školu. Roditelji bi zato trebali dobrovoljno davati deci hranjive, ukusne alternative koje ne sadrže mleko.

Michael Klaper, doktor medicine, nutricionistički stručnjak i autor knjige Pregnancy, Children, and the Vegan Diet

sta mislite ko bi duze ziveo - covek koji jede iskljucivo meso ili onaj koji jede samo biljke...da ima ista hranljivo i korisno u bifteku od njega bi se pravili lekovi

Adventisti su izneli rezultate ankete da vegetarijanci zive duze od mesojeda nekih 10-ak godina.Davno sam to citao,posto se nikome ne klanjam pa sam zaboravio koliko tacno godina.Ali u svakom slucaju zive duze i imaju mirnu i lepu starost.

Uzgred, slatkiši i grickalice (sve mahom biljno) su ubedljivo najgore đubre koje reklame podmeću deci. Čemu hajka na viršle i paštete?

Pitaj ovog.
BEOGRAD - Nedavno sam, posle dužeg vremena, kupila pileći parizer. Prvo ga je probao muž, koji mi je odmah prigovorio da sam kupila “smeće puno kostiju”, ali se nisam osvrtala. Da nije šala, brzo sam se uverila i sama jer je malo falilo da sa prvim zalogajem polomim zube. U besu sam celu kobasicu odmah bacila u đubre i sada mi je žao što nisam pozvala inspekciju, pogotovo što je reč o poznatom i priznatom proizvođaču - ispričala je za “Blic” Dragica R. iz Beograda, što je samo još jedna potvrda sumnji da se u proizvode od mlevenog mesa stavlja gotovo sav otpad od zaklanih živiotinja.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/242204/Kobasice-i-salame-pune-kostiju

Adventisti su izneli rezultate ankete da vegetarijanci zive duze od mesojeda nekih 10-ak godina.Davno sam to citao,posto se nikome ne klanjam pa sam zaboravio koliko tacno godina.Ali u svakom slucaju zive duze i imaju mirnu i lepu starost.

Хајде, наброј ТРИ вегетаријанца, који су од рођења вегетаријанци!
Хајде!
Не мора више од три, ето.
После ћу да питам за њихове године старости.

I kakve to veze ima mojim postom koji si citirao?
Kakav ti je ovo način razgovora? Odgovor totalno ima veze sa onim što sam ja pisala i uopšte mi se nisi obratio kao jehovin svedok. Ovako nekako:

- Ali... u šta vi verujete?
- Mi smo Jehovini Svedoci
- A čime se bavite?
- Mi smo Jehovini Svedoci
- Zašto verujete u to što verujete?
- Jehovini Svedoci
- Molim vas recite mi nešto više o konkretnoj stvari...
- Jehovini.

:neutral:
Prosto... tako komunicira...

Uzgred, slatkiši i grickalice (sve mahom biljno) su ubedljivo najgore đubre koje reklame podmeću deci. Čemu hajka na viršle i paštete?

Nije problem biljkama vec u sastavu koji doprinose sporijoj kvarljivosti,pojacivacima ukusa itd.Utvrdjeno je koje biljke su skodljive po zdravlje a koje su jestive.Nije ti otrovna pecurka kriva ako je pojedes u sumi,vec ti sama sto beres nesto a ne znas da li je za jelo ili nije.

Хајде, наброј ТРИ вегетаријанца, који су од рођења вегетаријанци!
Хајде!
Не мора више од три, ето.
После ћу да питам за њихове године старости.
Pa nabrojaće ti nikolu teslu, ajnštajna i isusa hrista. A pošto ni ti kao ni on ne možeš ništa da dokažeš iako je više nego jasno da su jeli meso makar nekada... njemu je to dovoljno. Onda mirne savesti može da ide da preprodaje oružje.

Pitaj ovog.
BEOGRAD - Nedavno sam, posle dužeg vremena, kupila pileći parizer. Prvo ga je probao muž, koji mi je odmah prigovorio da sam kupila “smeće puno kostiju”, ali se nisam osvrtala. Da nije šala, brzo sam se uverila i sama jer je malo falilo da sa prvim zalogajem polomim zube. U besu sam celu kobasicu odmah bacila u đubre i sada mi je žao što nisam pozvala inspekciju, pogotovo što je reč o poznatom i priznatom proizvođaču - ispričala je za “Blic” Dragica R. iz Beograda, što je samo još jedna potvrda sumnji da se u proizvode od mlevenog mesa stavlja gotovo sav otpad od zaklanih živiotinja.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/242204/Kobasice-i-salame-pune-kostiju

Moj komsija je dao pileci parizer psu ovaj ga samo omirisao i nije hteo jesti.A ljudi nas gledaju cudno kad odbijemo da konzumiramo ovu hranu.

pa ameri jedu samo hamburgere a mogu da biraju za njih su samo hamburgeri hrana... i pomfri...to mi nikad nije bilo jasno...klasicna zavisnost...npr. u nekim restoranima za odredjenu sumu imas svedski sto i tamo koliko hoces hrane sa svih strana sveta a oni samo hamburgere jeduz:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back