november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..bice sutra, iz kade u krevet otishli oshishanci.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daj slike da vidimo frizure!![]()

Pa ima da bude ludilo
on spava ok dok ne oseti nesto na sebi, cim oseti nastaje opsta histerija...
...

Pa ima da bude ludilo
on spava ok dok ne oseti nesto na sebi, cim oseti nastaje opsta histerija...
...
Isti problem imam i ja.
Mi imamo dzak i on je par puta spavao u njemu, ali je jako debeo i sav se oznoji. I krenem ja par puta do Mrvice da kupim tanji dzak, ali me uvek nesto omete. Cim primim platu, odmah sa posla cu otici da ga uzmem. Samo ne znam da li da mu uzimam dvojku ili odmah trojku. Jedinica mu je mala vec mesec dana, pa zato kuburimo![]()
Junior je isti kakav je i bio. Nema razlike na slikama jer je plav![]()

Lako je tebi, mom se vidi svaka preskocena dlaka koja strci!![]()

Pa sta znam, do pre dve veceri sam ga pokrivala onim majusnim prekrivacem sto je bio u paketu, samo preko stomaka, al i to mu smeta....
znaci dzak
al misha mu, kako da ga ubacim u dzak i u kom trenutku kad se on meni uspava na krevetu dok pije mleko pa ga ja samo posle prebacim u krevetac...a majku mu problema![]()
..za par dana ce ga smatrati delom pidzame, videcesh.. 
Suprug je takav. Crn pa se sve vidi. Njeaga osisati je haos. Nekada i danima posle sisanja nadjem po koji pramen koji strci.
Odoh spavati, sutra ustajem u 4![]()

. Za sad fercera, videcemo kad noci postanu jos hladnije.

Ebote, koji sam tupadzija!
Gledala sam taj overall, bio neki smekerski crni, mnogo mi se svideo, al' kao sta ce mu to, tesko se skida, ne moze napolje...nije mi palo na pamet da moze da se navuce preko pidzame.
Sad mi je zao sto nisam kupila, nadam se da nisu rasprodali.
, mada ima neke detalje u veselim bojama.
.