ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Sad je zvala vaspitacica iz vrtica da Junior ima T i proliv 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad je zvala vaspitacica iz vrtica da Junior ima T i proliv![]()

Dva dana traje, ako nista drugo bar ce brzo proci.![]()

Nadam se
Kaze da ima T 37.5 i da je imao proliv ujutru i sada popodne. Ne znam zasto nisu javili odmah jutros. Ili sam samo ja panicarka?
Kod mene je trajalo 24h ali nisam imala proliv vec sam samo imala T i povracala. Mada, ko zna da li me je vec proslo.
Ne znam ni sama sta da radim, da li da ga vodim u laboratoriju ili mozda bolje da sacekam jutro a do tada da mu skuvam pirinac i merim T. Nisam pametna.
Caj od sipka steze stolicu. I dobar je za stomak. Najbolji je prirodan, kao osuni plod. Ako nemas u kesici i sto cesce da pije.

jel ima neko ideju kako da malog oduchim od ujedanja ? Ne pomazhe kad "plachem" , kad odem, kad ga ignorishem ... dojuri , baci mi se u zagrljaj i ujede ... danas ujeo mm za nogu, ovaj je vrisnuo, shto od bola shto od iznenadjenja ... bojim se da ne krene i drugu decu ili nekog manje poznatog da ujede
ija: drzhte se![]()

jel ima neko ideju kako da malog oduchim od ujedanja ? Ne pomazhe kad "plachem" , kad odem, kad ga ignorishem ... dojuri , baci mi se u zagrljaj i ujede ... danas ujeo mm za nogu, ovaj je vrisnuo, shto od bola shto od iznenadjenja ... bojim se da ne krene i drugu decu ili nekog manje poznatog da ujede
i pitala sta da radim jer to kuci nije radio (cupao me je dugo za kosu ali samo mene i kada sam u julu pocela da mu vracam presao je ). Vaspitacica je samo rekla da mu se sigurno svidja i da ne zna samo da izrazi to, pa jedino sto zna je da pocupa, pa tako da joj kaze "ej obrati paznju na mene". Negde sam citala da je ovo doba najteze u smislu da hoce nesto da ti stave do znanja ali nemaju jos vestine kako to da ucine na pravi nacin. Vidim po Junioru da nekada zeli nesto vazno da saopsti, ali ne zna kako pa koristi ono sto zna (kada zeli nesto reci govori gagaga-dadada-papapa-gajagaja itd pa verovatno kada zeli da izrazi emocije onda uradi nesto fizicki)
Proliv vise nije imao, niti je povracao, T normalna. Jutros sam ga poslala u vrtic jer radim ali bih najradije ostala kuci s njim. Jos danas u celom NS nema vode
pa sam poslala dve polu-litarske rose za svaki slucaj i pakovanje Plazme i Zoo keksa da mu daju umesto rucka i uzine. Samo da danasnji dan prodje kako treba, ja sutra ne radim pa moze i da ostane kod kuce. PLanirala sam pospremati stan, ali to moze da saceka.
opet joj je pun nos![]()

ija....nadam se da će brzo ozdraviti...