Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako još danas se dužim sa vama pa odoh u život i nema me jedno tri nedelje:zurka:...lepa prilika da se malo odmorite od mene;)....inače sam ko zmaj.:)

Zvocko, lepo se provedi mila, gde god bila od sutra i da nam se brzo vratiš. P.S. Ti znaš da ja skupljam poštanske markice, tako da..ako negde putuješ u inozemstvo:) , hajde pusti jednu razglednicu , da imam za kolekciju poštansku markicu...:) Mila, želim ti sutra bon voyage, pa da namm još brze dodješ..Cmok, draga! :cmok:

Poslednja izmena:
Juche je bio doyayan dan, uradila dobro ispit, ishla na 3 kafe, ali nestalo mi dezodoransa [Garnier Minerals Extra Fresh :mrgreen:] i cijeli dan sam kukala kako mi se ne daje 6,5 KM na dezodorans, al jbga, mora se. :)
Odem u Merkator, uzmem 2 flashe jogurta i flashu soka... odem na kasu - rachun 12 KM. :)
Kad imash samo 120 KM za 8 dana 12 maraka je desetina i nije malo :P

Kad valjda neka akcija shtajaznam, grebe se neka srecjka za popust.
I dobijem 50% popusta. :)
I platim 6 KM sve.

:heart:

Bog chuva cicije. :mrgreen:

Zamisljam da stojim pod snaznim vodopadom i da voda spira sa mene sve frustracije...

Tako sam nestrpljiva da odem na more, odbila sam da ovog leta idem sa bilo kim na letovanje, hocu da solo uzivam, samo da se odmorim od svega, ma i od svih, da sredim misli, da ustajem u 5h, dzogiram i vezbam jogu na plazi i plivam, plivam, plivam, ronim, ronim, ronim...

Tisina, spokoj, mir... To mi treba... Toga nema stotinama kilometara oko mene... Moram bas negde daleko da odem...

Da, to je kukavici i da, to se zove bezanje, ali ne marim... Nije proslo ni pola godine, a ova 2010-a mi je presela...

evo i gratis suvenir :D

VideoImages.ashx

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back