gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
A lepo sam rekla milion puta Milice zovi mamu kad ti se piski
a ona se upiskila na tepih![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajd dobro šta sad, pa leto je opereš i brzo se osuši ili je bolje da skloniš tepihe.![]()
jao tako me je i klinac zahebavao kad sam ga odvikavala od pelena Ne isplati se da sklonim tepihe kad se upiski na parket moze da se oklizne pa da se sva polomijao tako me je i klinac zahebavao kad sam ga odvikavala od pelena
![]()

Mico, ja sam kao mala imala traumaticno iskustvo sa nose (naisla je gusenica dok sam bila u kupatilu sama), tako da pitaj dete da li ima nesto da kaze mami u vezi sa tim, posto sam ja tad pocela da zazirem od kupatila dok nisam porasla (kupali su me u lavoru u mojoj sobici)...

Ne isplati se da sklonim tepihe kad se upiski na parket moze da se oklizne pa da se sva polomijao tako me je i klinac zahebavao kad sam ga odvikavala od pelena
![]()
...meni je to burazerov klinac uradio par puta ali pošto se to vidi omah otrčim po džoger i vodu da to pokupim i operem msm ništa srašno.nisam ni znala da mogu ovoliko puta dnevno da zaspim![]()
Popi kalcijum i c vitamin...pa nećeš toliko spavati.
nisam ni znala da mogu ovoliko puta dnevno da zaspim![]()

Popi kalcijum i c vitamin...pa nećeš toliko spavati.

A ne ova moja mala glupacica nema traumaticno iskustvo
Samo je nevidjeno razmazena zahvaljujuci meni
Sta cu nisam dozvolila da zaplace od kad se rodila i sad je tako znaci cim nesto nece ja je i ne teram ali to je opet zbog moje traume

preeesretna sam, dobila sam 8 iz onog prokletog besmislenog ispita! :aplauz: