sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Vedro,veselo,nasmejano..bice ovo jedan divan dan.Osmeh na usnama,uz sjaj u okicama..bice ovo fenomenalan dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
konačno konačno konačnooooooooooooooooooooo
Koliko joj je trebalo da shvati koliko su JOJ gatjice narushavale raspolozenje.!!!!

ma necu to da cujem
ko te je naljutio?
..kad bi mogla da prespavam neke dane, bilo bi mi lakse..to je kad dopustis nekim ljudima suvise, misle da mogu tako beskonacno 
Ne pitaj..kad bi mogla da prespavam neke dane, bilo bi mi lakse..to je kad dopustis nekim ljudima suvise, misle da mogu tako beskonacno
![]()

Ne pitaj..kad bi mogla da prespavam neke dane, bilo bi mi lakse..to je kad dopustis nekim ljudima suvise, misle da mogu tako beskonacno
![]()

Ma oteraj ih sve u tri lepe![]()
![]()
Ma oteraj ih sve u tri lepe![]()
![]()
, prepoznace se.. 

...lepa prilika da se malo odmorite od mene
E ovako još danas se dužim sa vama pa odoh u život i nema me jedno tri nedelje...lepa prilika da se malo odmorite od mene
....inače sam ko zmaj.
![]()

lepo se provedi gde god da idesE ovako još danas se dužim sa vama pa odoh u život i nema me jedno tri nedelje...lepa prilika da se malo odmorite od mene
....inače sam ko zmaj.
![]()
, hajde pusti jednu razglednicu , da imam za kolekciju poštansku markicu...
Mila, želim ti sutra bon voyage, pa da namm još brze dodješ..Cmok, draga! 
] i cijeli dan sam kukala kako mi se ne daje 6,5 KM na dezodorans, al jbga, mora se.