Da li danas može da se uspe u životu a da to isključuje neku vrstu prodaje tela?

Kako naslov kaže.
Od obične prostitutke do ovih lutkica koje se prodaju starkeljama, pa i do foto modela, starleta i još svakakvih, ima tu i muškaraca, da li danas može da se živi dobro bez prodaje i "iznajmljivanja sopstvenog tela?
Sustinski svaki rad je direktna ili indirektna prodaja tela ili da kazemo angazovane snage vlastitog tela.

Angazovanje picijeg rada u cilju zarade je sustinski dno dna jer to znaci da nemas apsolutno nikakve skilove kojim bi trgovao i onda iebiga.
To je zapravo zalosno. Naivni kazu bila pametna pa se dobro udala a u sustini da je pametna ne bi morala da udajom ostvaruje profit obzirom da bi mogla lako da zaradjuje svojom pamecu.
Ja recimo nikad nisam tim picjim radnicama iskazivao nikakvo postovanje ( cak ni ono propisano elementarnom kulturom )
pod njima podrazumevam sve vidove prostitucije ukljucujuci i sponz.

Kako naslov kaže.
Od obične prostitutke do ovih lutkica koje se prodaju starkeljama, pa i do foto modela, starleta i još svakakvih, ima tu i muškaraca, da li danas može da se živi dobro bez prodaje i "iznajmljivanja sopstvenog tela?
Nije problem tvoj post već ono što nam se nameće decenijama sa raznih medija kao narativ uspeha.Glorifikovanje takvih je uzelo svoj danak pa se o njima više govori nego o uspešnim doktorkama, profesorkama, naučnicama. To veličanje može proći samo kod polusveta.

sad cu ja filozofski
a sta znaci uspeti u zivotu?
Najbolji odgovor je, po mom misljenju, dao Frank Sinatra u pemi: “My way”,
ziveti dostojanstveno, uspeti ostati dosledan sebi, prihvatiti svoje mane i greske, i docekati smrt bez (mnogo) kajanja.

Poslednja izmena:
Nije problem tvoj post već ono što nam se nameće decenijama sa raznih medija kao narativ uspeha.Glorifikovanje takvih je uzelo svoj danak pa se o njima više govori nego o uspešnim doktorkama, profesorkama, naučnicama. To veličanje može proći samo kod polusveta.
Tako je, toga je bilo i bice uvek. Problem je zapravo sto je taj polusvet dobio u ruke poluge moci u vidu medija i to koristi kao oruzje u oblikovanju javnog misljenja.
Sto se mene licno tice takvima je mesto na dnu drustvene lestvice sa druge strane margine gde i pripadaju.
Diviti se prostitutkama ili im ukazivati postovanje je odlika umobolnika.

Kako naslov kaže.
Evo ja nisam uspeo u životu dok nisam počeo malo da prodajem svoje telo.

Onima koji još nisu probali savetujem da probaju, neće se pokajati.

Hustling Dave Chappelle GIF

sad cu ja filozofski
a sta znaci uspeti u zivotu?

imati para, imati porodicu, imati dobar posao...postati poznata licnost... dopuni niz...
jedno od toga, vise, sve od toga...?
Sad ću i ja filozofski: uspeti znači obrnuto od propasti.
Eto, kraće a jasnije ne može.

Mada sam ja mislila pod "podrazumevane vrednosti": brak, dvoje dece, stan, auto, solidna plata ("solidna" - da se greju zimi a da se ne plaše računa za struju; da mogu deci da kupe tunjevinu "Rio Mare")itd.

Angazovanje picijeg rada u cilju zarade je sustinski dno dna jer to znaci da nemas apsolutno nikakve skilove kojim bi trgovao i onda iebiga.
To je zapravo zalosno. Naivni kazu bila pametna pa se dobro udala a u sustini da je pametna ne bi morala da udajom ostvaruje profit obzirom da bi mogla lako da zaradjuje svojom pamecu.
Ja recimo nikad nisam tim picjim radnicama iskazivao nikakvo postovanje ( cak ni ono propisano elementarnom kulturom )
pod njima podrazumevam sve vidove prostitucije ukljucujuci i sponz.
Mene ojadise brte a svakako se manje prave pametne od prikrivenih I ne fejkuju u krevet

Kako naslov kaže.

Безос и Маск су угасили своје ОнлиФанс налоге па су успели.

п.с.Тешко али изводљиво.

Back