- Poruka
- 90.203
da i to srećan iskreno, za sebe a ne za fotkanje po mrežama i glumu pred publikomBiti srećan, to je jedini uspjeh u životu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da i to srećan iskreno, za sebe a ne za fotkanje po mrežama i glumu pred publikomBiti srećan, to je jedini uspjeh u životu.
Sustinski svaki rad je direktna ili indirektna prodaja tela ili da kazemo angazovane snage vlastitog tela.Kako naslov kaže.
Od obične prostitutke do ovih lutkica koje se prodaju starkeljama, pa i do foto modela, starleta i još svakakvih, ima tu i muškaraca, da li danas može da se živi dobro bez prodaje i "iznajmljivanja sopstvenog tela?
Nije problem tvoj post već ono što nam se nameće decenijama sa raznih medija kao narativ uspeha.Glorifikovanje takvih je uzelo svoj danak pa se o njima više govori nego o uspešnim doktorkama, profesorkama, naučnicama. To veličanje može proći samo kod polusveta.Kako naslov kaže.
Od obične prostitutke do ovih lutkica koje se prodaju starkeljama, pa i do foto modela, starleta i još svakakvih, ima tu i muškaraca, da li danas može da se živi dobro bez prodaje i "iznajmljivanja sopstvenog tela?
Najbolji odgovor je, po mom misljenju, dao Frank Sinatra u pemi: “My way”,sad cu ja filozofski
a sta znaci uspeti u zivotu?
imati osmeh na licu.Biti srećan, to je jedini uspjeh u životu.
To možeš i sa malo traveimati osmeh na licu.
Blago onom ko rano poludi?Biti srećan! Samo to!
Ako je srećan šta fali?Blago onom ko rano poludi?
jos ako je prskana sa karbofuradanom, bog da ga vidiTo možeš i sa malo trave
Biti srećan! Samo to!
Tako je, toga je bilo i bice uvek. Problem je zapravo sto je taj polusvet dobio u ruke poluge moci u vidu medija i to koristi kao oruzje u oblikovanju javnog misljenja.Nije problem tvoj post već ono što nam se nameće decenijama sa raznih medija kao narativ uspeha.Glorifikovanje takvih je uzelo svoj danak pa se o njima više govori nego o uspešnim doktorkama, profesorkama, naučnicama. To veličanje može proći samo kod polusveta.
Evo ja nisam uspeo u životu dok nisam počeo malo da prodajem svoje telo.Kako naslov kaže.
Ja da prodajem sebe, morao bih placati svojim musterijama.Evo ja nisam uspeo u životu dok nisam počeo malo da prodajem svoje telo.
Sad ću i ja filozofski: uspeti znači obrnuto od propasti.sad cu ja filozofski
a sta znaci uspeti u zivotu?
imati para, imati porodicu, imati dobar posao...postati poznata licnost... dopuni niz...
jedno od toga, vise, sve od toga...?
Mene ojadise brte a svakako se manje prave pametne od prikrivenih I ne fejkuju u krevetAngazovanje picijeg rada u cilju zarade je sustinski dno dna jer to znaci da nemas apsolutno nikakve skilove kojim bi trgovao i onda iebiga.
To je zapravo zalosno. Naivni kazu bila pametna pa se dobro udala a u sustini da je pametna ne bi morala da udajom ostvaruje profit obzirom da bi mogla lako da zaradjuje svojom pamecu.
Ja recimo nikad nisam tim picjim radnicama iskazivao nikakvo postovanje ( cak ni ono propisano elementarnom kulturom )
pod njima podrazumevam sve vidove prostitucije ukljucujuci i sponz.
Kako naslov kaže.
umni rad je ipak malo drugačijiSustinski svaki rad je direktna ili indirektna prodaja tela ili da kazemo angazovane snage vlastitog tela.
si razmišljala o drogi?Kako naslov kaže.
Kako naslov kaže.
Da ! inace je vrlo poznato da postoje poslovi na kojima ne moras da se kreces i da dolazis i odlazis sa posla i pomeras ekstremitete i sagorevas kalorije..umni rad je ipak malo drugačiji![]()
pa da, posebno od kada se taj oblik posla proširio od covida. Ima to svojih prednosti ali ima i dosta manaDa ! inace je vrlo poznato da postoje poslovi na kojima ne moras da se kreces i da dolazis i odlazis sa posla i pomeras ekstremitete i sagorevas kalorije..
Pogotovo ne zavisitiNije za svakoga uspeh ista stvar. Po meni je uspeh biti srećan i zadovoljan i ne zavisiti od nikoga i ničega.