Ajmo malo originalnosti.....a ne samo nadovezivanja na tudje postove...znate vi to, patriJote
Kada bi se zayebavali
Pa,drugar,nemoj da pises ono sto se moze upotrebiti protiv tebe...razmisli malo...sve sto vazi za radikale,vazi i za vas...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo malo originalnosti.....a ne samo nadovezivanja na tudje postove...znate vi to, patriJote
Kada bi se zayebavali
Ма,он је тако поштен.И немачка служба безбедности потврдила исто.
Поштен човек се неће упуштати у најпрљавије могуће послове и играти улогу квази-посредника који као доноси неке планове,и то баш онакве који растурају туђе државе.Ал`,нема везе,важно да није своју растурио...
Сачувај нас Боже таквих...
mislimmm, koja je poenta???
rekao izvor Kurira da je primio pare...pa ima i priča da je švedska ministarka ili šefica kancelarije za zaštitu potrošača podnela ostavku jer su otkrili da nije pre 30 god. platila tokom studija 2 pretplate za TV...
poenta je kako se prema državnom dobru, finansijama i svemu ostalom odnose Švedi, a kako Srbi...Srbin kad živi u Švedskoj ne pljuje po ulici, ne baca smeće sa 12 sprata sve sa ulošcima koji lagano lete, ali kad dođu ovde onda udri, može im se...jel Srbi više vole Švedsku od Srbije ili je pristup malčice drugačiji??
Potpuno se slažem sa Kohenom, 50 evrića za svako sranje, pa mu neće pasti na pamet.
U ovoj zemlji je pola javnih nabavki tajna...godišnje izdvajamo 4 milijarde evra za nešto i od toga 2 milijarde je obavijeno velom tajne...to nikoga ne zanima..mene zanima kako BIA nabavlja računare..od koga, pošto...hebe mi se što je ona što jeste, MUP, Vojska...razna ministarstva...škole....domovi zdravlja...to u normalnim zemljama ne može i umesto da je to skandal i da o tome piše svaki mediji mi se zanimamo da li je Tadiću deda Francetić, u kom je manastiru prva žena, jel Čeda tanko *****, koliko mačaka ima Koštunica, zašto Toma nije završio fakultet, jesu li Šešelja trpali u bulju u Zenici, a pare lagano odlaze....
EU jednostavno "mora" da nas ucenjuje. Mi ih sami na to navodimo.Biću protiv ulaska u EU sve dotle dok ne budem čuo iskren "glas" iz EU u smislu normalne ponude o integraciji. Dakle, bez ucena, samo rad na "miljeu" koji je kompatibilan u zakonskom i ekonomskom smislu. NATO ne dolazi u obzir.
e moj prijatelju.......ajde da se kladimo da ce , na maksimalno petom postu od ove tvoje , pametne opservacije, neko napisati boldovano, " ceda narkoman".....
Da nisi i ti , ipak usao u fazon da si u Svedskoj , a ne u Srbiji??
Pa ovde kada pitas kako je moguce da se NIS proda bez tendera, popijes cunami talas gluposti, i nebuloza.....od kojih , iskreno, odbrane nema
Kada pitas kako se to vozovi kupuju u butiku za zenske gace, odmah ti argumentovano suprostave cedine podocnjake.......e,moj druze ratni
i sad su nam krivi političari??
ne krivi su birači koji piju svaki izborni ciklus istu matricu, oni svi podgojeni, lepi, pametni, slažu se kao prst i nokat, malo se podžapaju u Skupštini da se popale napaljeni i idemo "Jovo-nanovo"
znam da se neki neće složiti, ali kakav narod, takva vlast, iz kakvog naroda i dolazi, bolja ne može ni biti.
Uz dužno poštovanje svih kolega i korisnika, ali kad neko u današnjoj Srbiji sa ovako malim procentom zastupljenosti interneta i računara, a samim tim te smatram kud i kamo svesnije iznosi stavove i poglede koji su blago rečeno zastrašujući, šta onda rezonuje čovek koji misli da je računar radioaktivan i ako previše sediš možeš da oslepiš...
kako i šta očekivati od takvog čoveka
znači, tome pričaš ili sutra EU ili hleb 3 dinara i on to ponavlja i tako idemo u krug.
Bojim se da su oni najsvesniji najveća manjina i da mi u stvari imamo 90% birača koji ne misle svojom glavom, već kako kaže centrala.
EU jednostavno "mora" da nas ucenjuje. Mi ih sami na to navodimo.
Najkorumpiranije društvo, monopoli, bezakonje i nesprovođenje zakona, veličanje ratnih zločinaca, nekompatibilana privreda, nepoštovanje sopstvenih standarda - u svemu, politička nedoslednost i neodlučnost...
Zemlje u okruženju koje su sada u EU su uložile veliki napor da to isto dovedu u prihvatljive granice za EU. Samo mi oklevamo, kao da nam je sada super i da tako još dugo potraje...
Turbo bogataši i lopine- tajkuni su vrlo izdašni u finansiranju smradikalne stranke - koja je glavni glasnogovornik protiv EU. Naravno ne iz ubeđenja - nego zbog love.
Patriotizam je u tim okolnostima smešna parola za polupismene.
mislimmm, koja je poenta???
rekao izvor Kurira da je primio pare...pa ima i priča da je švedska ministarka ili šefica kancelarije za zaštitu potrošača podnela ostavku jer su otkrili da nije pre 30 god. platila tokom studija 2 pretplate za TV...
poenta je kako se prema državnom dobru, finansijama i svemu ostalom odnose Švedi, a kako Srbi...Srbin kad živi u Švedskoj ne pljuje po ulici, ne baca smeće sa 12 sprata sve sa ulošcima koji lagano lete, ali kad dođu ovde onda udri, može im se...jel Srbi više vole Švedsku od Srbije ili je pristup malčice drugačiji??
Potpuno se slažem sa Kohenom, 50 evrića za svako sranje, pa mu neće pasti na pamet.
U ovoj zemlji je pola javnih nabavki tajna...godišnje izdvajamo 4 milijarde evra za nešto i od toga 2 milijarde je obavijeno velom tajne...to nikoga ne zanima..mene zanima kako BIA nabavlja računare..od koga, pošto...hebe mi se što je ona što jeste, MUP, Vojska...razna ministarstva...škole....domovi zdravlja...to u normalnim zemljama ne može i umesto da je to skandal i da o tome piše svaki mediji mi se zanimamo da li je Tadiću deda Francetić, u kom je manastiru prva žena, jel Čeda tanko *****, koliko mačaka ima Koštunica, zašto Toma nije završio fakultet, jesu li Šešelja trpali u bulju u Zenici, a pare lagano odlaze....
prošetaj oko Almaške crkve, to mi je komšiluk..sramota kako to izgleda, a to nisu uradili neki Marsovci ili Albanci već moje komšijeПрви неподебљани део...
Није тачно да тамо нема бацања кроз прозор или пљувања по улици.Има,има...То је својствено свима,није то нека културолошка или цивилизацијска особеност појединих група или народа,па да ти то највише боде очи у нас.Али,то су маргинални проблеми,ако их можеш уопште и сврстати у проблеме.
Komšija, ja ne govorim samo o republičkoj vlasti, kako je prošao tender za behaton kocke u Novom Sadu? Ili je to Mirovićev neki bratić?Подебљани део...
Знаш како?Ја не могу да прихватим одговорност за тако катастрофалну ситуацију у земљи.Ја ову власт нисам гласао,нити сам је прижељкивао,јер сам знао какве ће промене донети,а управо је она одговорна за овакво стање које си навео.
Дакле,буди задовољан оним што си бирао,или се одлучи на промене.Ако нећеш да мењаш и поново гласаш за оне који одржавају ситуацију ненормалном,онда немој да се жалиш.
prošetaj oko Almaške crkve, to mi je komšiluk..sramota kako to izgleda, a to nisu uradili neki Marsovci ili Albanci već moje komšije
Komšija, ja ne govorim samo o republičkoj vlasti, kako je prošao tender za behaton kocke u Novom Sadu? Ili je to Mirovićev neki bratić?
Mislim da i ti - kao i mnogi drugi - pridaješ Srbiji mnogo veći značaj , nego što ona u stvari ima, i u Evropskim i u svetskim razmerama.Ono što mora, rekoh, tiče se usvajanja pravnih normi. Hrvatska nije ništa manje korumpirana, krila je ratne zločince itd. pa su bliži nego mi.
Nikako da priznaš da je Srbija nekakv "ključ" na ovom delu Balkana ... I kao takav mora se izbrusiti - pa i neprimerenim merama! To je najblaže rečeno. Kako to da nas Rusija vidi kao zemlju koja zaista samo traži da joj se poštuje suverenitet i da niko nema prava da se meša u naše unutrašnje stvari.
Kakve veze ima Kosovo i Metohija s EU integracijima ? To je u jednom trenu Cobel i izlajao. Plaćamo nešto time ? Pa ne može to tako.
Немам довољно поузданих информација о том случају са тим тендером,сем оно што чух на локалним ТВ станицама.А,то је недовољно...
У сваком случају,ако је муљао,нека истражни органи реагују.
Али,не можеш рећи да власт на локалу може да буде већи проблем од републичке.Управо републичка даје или не даје неку врсту подршке својим (не)чињењем и (не)поштовањем донешених закона.Риба смрди од главе.
Што се тиче новосадске приче,нисам задовољан радикалима.Показали су се лошим...Примера ради,ако изузмемо оно око станице,згрозио сам се кад сам чуо колико је пара бачено на ону фонтану код Католичке порте,а и сад колико је бачено на новогодишњу пипиревку с Чолићем.
Она има неки значај, свакако, (не онај, какав је, уопште некада Европа имала), али, неки се интереси овде остварују, и преко нас.Mislim da i ti - kao i mnogi drugi - pridaješ Srbiji mnogo veći značaj , nego što ona u stvari ima, i u Evropskim i u svetskim razmerama.
А ко, све, прави те "експерименте"? Није ваљда само "локални, мали неваљали политичари".?Ostaće usamljeno ostrvo i poligon za razne experimente.
Мало наивно.Kosovo ima veze sa tim - zato što izaziva političku nestabilnost i potencijalno žarište sukoba, i zemlja sa nedefinisanom teritorijom i granicama - takođe ne može u EU.
Zato i kažu da dok se ne reši pitanje statusa Kosova (kako god) - nema ništa od Evrope...
Ono što mora, rekoh, tiče se usvajanja pravnih normi. Hrvatska nije ništa manje korumpirana, krila je ratne zločince itd. pa su bliži nego mi.
Kako to da nas Rusija vidi kao zemlju koja zaista samo traži da joj se poštuje suverenitet i da niko nema prava da se meša u naše unutrašnje stvari.
čuj nije sve u putovanju bez viza, mislim super je to da mozes kad ti pukne otić na skijanje u švicu ili na fiš u mađu.Zavisi...pitanje nije nimalo jednostavno. Za vecinu gradjana zapadnog balkana koji tavore u ekonomskoj bedi, EU se cini kao jedino spasonosno resenje. Ali, pitanje je kakav bi odnos prema uniji imali kad bi standard bio visok, nezaposlenost svedena na miminum a vizni rezim liberalizovan do kraja....da sam, recimo gradjanin Hrvatske, nikada ne bih pozeleo da udjem u EU pod uslovom da se drzava jos malo sredi, pre svega ekonomski i da ostane na snazi bezvizni rezim prema zemljama evropske unije.
čuj nije sve u putovanju bez viza, mislim super je to da mozes kad ti pukne otić na skijanje u švicu ili na fiš u mađu.
ali eu nosi velike pare: ogromne fondove za izgradnju infarstrukture, borbu protiv kriminala, poboljšanje stanja seljaka.............................
plus veliko tržište za tvoje produkte.
političku i drugu pomoć u odredjenim konfliktima(kojih nadam se neće bit)
samo treba biti pametan i iskoristiti sve sto se od eu nudi
U ovoj 2008. godini bićemo bliže:
Evropi 24.27% (257)
Rusiji 32.39% (343)
Izolaciji 36.26% (384)
Bez stava 7.08% (75)
ukupno: 1059
Da, da, evo bas juce citam kako treba do kraja ove godine da vratite 7.1 milijardu Eura duga od kojih je 1.1 milijarda samo kamata krenulo vam samo tako ali kad udjete u EU sav dug ce da vam otpisu ali naravno kad prepisete i ono malo zemlje sto jos nisu prisvojili
Мислим да је ово доста добар опис.čuj nije sve u putovanju bez viza, mislim super je to da mozes kad ti pukne otić na skijanje u švicu ili na fiš u mađu.
ali eu nosi velike pare: ogromne fondove za izgradnju infarstrukture, borbu protiv kriminala, poboljšanje stanja seljaka.............................
plus veliko tržište za tvoje produkte.
političku i drugu pomoć u odredjenim konfliktima(kojih nadam se neće bit)
samo treba biti pametan i iskoristiti sve sto se od eu nudi