alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Nisam za to , da srbija postane clanica EU, jer imam osecaj , da bi bili prva drzava , izbacena iz EU............iz mnogo razloga...
Bolje da se ne blamiramo , bez veze.......
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam za to , da srbija postane clanica EU, jer imam osecaj , da bi bili prva drzava , izbacena iz EU............iz mnogo razloga...
Bolje da se ne blamiramo , bez veze.......
EU šta je to?
Jel se to maže na hleb?
dok ne sredimo puteve Registro draga nikako,znas koji bi to blam bio kad neko iz madjarske,posto nema granice uleti u srbiju autoputem sa nekoih 200 na sat,i ostavi tockove u kraterima koji su rasporedjeni po sredini ceste
e dok to ne uradimo,nikako
Да,, али ово што си навео се ионако подразумева, тако да сам ја гласала - "за".Jesam ali samo ako se za ulazak ne bude trazilo da priznamo "drzavu"Kosovo.
Mogu sve ostalo da postave kao uslove..ne znam ni ja kakve bio bih za,ne zato shto volim "Jevropu"nego zato shto nam je to u interesu.Ako nam striktno vezu omchu oko vrata ucenjujuci nas unilaterarnim priznavanjem Kosova,mogu da ga duvaju.
Ulazak u EU sam po sebi ne znachi nishta i nije nikakav garant za bolji zivot.On je samo jedan od preduslova,a velika vecina "Jevropejaca"u Srbiji EU vide kao obecanu zemlju za reshavanje svih privatnih ekonomskih i egzistencijalnih pitanja.Samo josh jedna sharena laza-Srbija moze biti bolje mesto za zivot i bez ulaska u EU a sa druge strane sam ulazak nije nikakav garant za bolji zivot.Tako da,zavisi od uslova koje nam postave.
Ma Cipiripi je zakon!!!
:wink:
Zamolio bih sve forumase da mi navedu samo jedan realni razlog zasto bi Srbija trebala da udje u EU.
Razlozi tipa bice,desice se itd zadrzite za sebe.
Pa, recimo, kada koljete svinje u dvoristu, moracete da bar operete ruke, izmedju posete poljskom toaletu, i mesanja cvaraka prstima.......
Pa, recimo, kada koljete svinje u dvoristu, moracete da bar operete ruke, izmedju posete poljskom toaletu, i mesanja cvaraka prstima.......
Jel to ti diktatore mislis na sebe kad budes klao svinje po Pristini i kacio svinjske usi za pojas?
tu evropa ne pomaze...o je razlika u vaspitanju,kulturi,ajd da kazem i u nivoju (sto bi rekao zika) a i finansiskoj situaciji sela
to je nemcu,francuzu ili holandjaninu,seljaku nepojmljivo,pa i pre postojanja i ideje da se oformi EU...a bugarinu i rumunu nikad nece,pa makar i predsedavali evropskom unijom
znaci...taj primitivizam se iz srbije nikad nece izbaciti...pa makar mi usli u 7 evropskih unija...a ni u rumuniji,bugarskoj,makedoniji...celokupnoj toj turskoj skoli kako ih ja zovem
ironija je sto su turci i grci gospoda za ove gore pomenute,iako su osnivaci skole takvog ponasanja i zivota na selu
Primitivizam ce se iz Srbije iskoreniti......zna se kako se to radi....nekada motkom, nekada po dzepu......srbina mozes motkom po praznoj glavi koliko hoces, ali kada mu uzmes 50 E za prljave ruke, ima da ih drzi u varikini ceo dan.........sto kaze narod :"yebo bi se za kintu"
Koliko se meni cini vecini ljudi u Srbiji ne odgovara ulazak u EU.
Kako?
Nacionalistima (srs, dss, ns i ostali) - svakako nisu za EU sa uslovima koje nam postavljaju.
"Biznismeni" - haha kako smesna rec za te kvazi-biznismene po Srbiji, pa oni ce prvi da nayebu, doci ce baje sa zapada i pojest ce malog Miskovica, o ostalim da ne pricam.
"Demokrate" - o cemu ce oni onda da pricaju i cemu da teze da bi ostali na vlasti ? Dinara nece biti da sa njim manipulisu i kradu narod, a drzavna imovina ce biti odavno rasprodata.
Narod - nece imati kao sto nije imao ni pre ali ce se osecati pokranim, lopovi iako imaju nece vise moci da kradu pa ce se osecati kao da nemaju jer takvim nikad dosta i svi ce biti u kolektivnom bedaku sa ulaskom u EU
Sve u svemu, mislim da ce najvise nayebati ovi sto se najvise zalazu za ulazak u EU. jer ipak oni sto su kenyali protiv EU ce moci da kanyaju i dalje samo ovaj put "'sam ja govorio....", a oni koji su bili ZA i gace skinuli i namestili se za istu ce biti zabezeknuti u cudu "...sta...a...to je EU...faq" LOL ... na kraju svega, bit ce interesantna i ta epizoda
A ti se majstore javljas iz .........koje ono svetske vukoyebine bese???
Da ovde savetujes gologuziju da ne treba da udje u uniju???
pa kako te nije , bar malo sramota, yebote.......otisao si deset hiljada km, odavde, i se*res ljudima ovde, kako treba da brane srBstvo......e jesi smrad
Pa kako ti znas sta vecina u srbiji hoce???
Po forumu "krstarice"????.........pa uzmi nesto procitaj, pa ces videti da je po svim anketama i do 70% ljudi za evropsku uniju.......i da u beogradu , koga god pitas, za kosovo, ce ti reci:" bole me kita vise za kosovo i za sve njih.....interesuje me kako da se zaposlim i prezivim"
I to je cinjenica.......da , ako izuzmes pet napaljenih majmuna na krsti, normalan svet je stavio kosovo na peto ili sesto mesto vaznosti u njihovim zivotima.......a ulazak u eu smatra za osnovu , nekog boljeg zivota..........i , tacno je , da ima mnogo veze sto pises iz toronta, i serendzas protiv eu......dodji, pa onda se ovde bori protiv eu, i snosi posledice svoje odluke...........to sto radis je licemerje, i bezobrazluk...
Licno, mogu zaista da se zayebavam koliko hocu sa eu ili ne u eu...meni ne moze da izmakne, ako izmakne srbiji...ali nisam toliki cinik, da ubedjujem ljude da im je eu , propast.......a da zivim i radim u istom takvom sistemu
Казни се...Svakako sam ZA jer ''dobar komsija zlata vredi''...
Naravno ovu danasnju politicku garnituru donekle izmeniti a za to su prilike uskoro te obaveze prema Hagu ispuniti... i eto zacas posla standard ko u Svedskoj .
Ja sam burazeru izneo svoje misljenje. Ne savetujem nikoga, ne glasam na izborima i na narodu u Srbiji je da bira kako Predsednika, tako i za clanstvo u nekoj organizaciji.
Nemoj da si vecni debil i da ti je jedini adut i odgovor na svaki moj komentar kako ja pisem iz Toronta. Ponekad ljudi sa strane vide stvari mnogo jasnije nego oni u okruzenju.
p.s. ja ne se*em nikome da brani bilo sta, ali nemoj da si g0vnar i da tudje tako olako rasprodajes, nego burazeru spakuj stvari i pali iz Srbije u kojoj vecini nije imperativ da po bilo koju cenu udje u bilo koju uniju ili savez.
tu evropa ne pomaze...o je razlika u vaspitanju,kulturi,ajd da kazem i u nivoju (sto bi rekao zika) a i finansiskoj situaciji sela
to je nemcu,francuzu ili holandjaninu,seljaku nepojmljivo,pa i pre postojanja i ideje da se oformi EU...a bugarinu i rumunu nikad nece,pa makar i predsedavali evropskom unijom
znaci...taj primitivizam se iz srbije nikad nece izbaciti...pa makar mi usli u 7 evropskih unija...a ni u rumuniji,bugarskoj,makedoniji...celokupnoj toj turskoj skoli kako ih ja zovem
ironija je sto su turci i grci gospoda za ove gore pomenute,iako su osnivaci skole takvog ponasanja i zivota na selu