Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.339
Како жвалега каже. Мож да бидне, не мора да значи.Jesi li ti ono skoro potezao Pravilnik Krstarice na forumu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како жвалега каже. Мож да бидне, не мора да значи.Jesi li ti ono skoro potezao Pravilnik Krstarice na forumu?

OPORBO, tebi nista nije dobroАли тај поглед и став
Pogledajte prilog 1816464
Ovaj je i pametan i obrazovan al džaba kad nema obraza.Kao dete sam mislio da su doktori pametni i obrazovani ljudi
Vlasti u srbiji su mi srusile te snove, budala do budale
Ja ne znam ko još EU ozbiljno shvata
Kad neko daje budalaste izjave moram da pomislim da je budalaOvaj je i pametan i obrazovan al džaba kad nema obraza.
Mazut verovatno misli na to što smo otvorili 22 poglavlja od ukupno 35. Samo je "slučajno" zaboravio da pomene da smo od ta 22 uspešno do sada zatvorili 2
(inače, zadnje poglavlje smo otvorili pre ravno četiri godine, od tada je sve zamrznuto i stoji)
Daje izjave koje su u skladu sa intelektualnim nivoom njegovih birača.Kad neko daje budalaste izjave moram da pomislim da je budala
Obrazovanje i pamet dovode do pametnih izjava
Odista? A koliko je to “bilo obavljeno” kad je vaša ljubljena Deutschland primila Rumuniju i Bugarsku koje su tada imale niži GDP i od Srbije?Ako ništa drugo, Macut je optimista. Osim ako se ne rade neki politički dilovi iza leđa javnosti, što, koliko smo videli kroz istoriju, nije nemoguće - pa je stvarno tako. (ChatGPT kaže da je trenutno oko 50%-60% posla oko pristupa obavljeno.)
Šta još kažu Kurtijeve novine? Tamo ionako nema ničega što on lično nije odobrio.Vidi se da su poceli da ga provlace kroz masinu indoktrinacije, lazi, sunda i bluda.
Ili pre pomoću vas koji nema u šta niste u stanuju da poverujete.Mi smo sve što si naveo, već i uradili. Ne znam, šta ti tu nije jasno? Jedino, što nismo član EU. Ali, koga briga za to. Što bi nas primali, kad i ovako završavaju posao. Pomoću vlasti, koja ne zna, gde joj je dupe, a gde glava.
Ajde manje foliranja, pokaži gde si to tako negodovao kad je Tadićije Pokorni prodao Titin bombardovani “Maršalat” da bi se tu napravila američka ambasada.Uvesti sankcije Rusiji, zvanicno se odreci Kosova, obezbediti Rio Tinto policijom i vojskom da prione iskopavanju litijuma i procenat obavljenog ide na 53%.
Pokloniti generalstab, primiti emigrante teroriste koji su visak u EU, dati prostor za odlaganje otpada i vec smo na 55%.
Ko prezivi pricace.
vec se srbija odrekla kosova samo sto nam nisu objavili, oni i guraju rio tinto i daju generalstab i jedino sto ne znam da li nam prodaju djubre...Uvesti sankcije Rusiji, zvanicno se odreci Kosova, obezbediti Rio Tinto policijom i vojskom da prione iskopavanju litijuma i procenat obavljenog ide na 53%.
Pokloniti generalstab, primiti emigrante teroriste koji su visak u EU, dati prostor za odlaganje otpada i vec smo na 55%.
Ko prezivi pricace.
Bolje pitanje je zašto Srbija ima danas manji BDP od Bugarske i Rumunjske?Odista? A koliko je to “bilo obavljeno” kad je vaša ljubljena Deutschland primila Rumuniju i Bugarsku koje su tada imale niži GDP i od Srbije?
Sta tebe Hrvata zabole sta se desava u Srbiji??Bolje pitanje je zašto Srbija ima danas manji BDP od Bugarske i Rumunjske?
Ja bi se na tvom mjestu više bavio time zašto Crna Gora ima veći per capita od vas.. Bugarska i Rumunjska su za vas svemirski brod, a za vas prekodrince perpetuum mobile.
A kaj ti imaš neki monopol na dešavanja u Srbiji?Sta tebe Hrvata zabole sta se desava u Srbiji??
Ja se ne sladim na desavanja u HrvatskojA kaj ti imaš neki monopol na dešavanja u Srbiji?![]()
Super za tebe..Ja se ne sladim na desavanja u Hrvatskoj
Znam da je to bolesno
Sa kojim se cinjenicama Hravat suocava u Srbiji??Super za tebe..
Aj sad odi naučit razliku između naslađivanja i suočavanja s činjenicama.
Umjesto suočavanja s realnošću, uvijek se traži izgovor za inventiranu tragedijuSa kojim se cinjenicama Hravat suocava u Srbiji??
Sta je bilo maca pojela jezik,ipak je nasladjivanjeUmjesto suočavanja s realnošću, uvijek se traži izgovor za inventiranu tragediju![]()
Za tebe je stvarnost pobijedila i prije nego što je počela..Sta je bilo maca pojela jezik,ipak je nasladjivanje