Macut: Srbija veoma blizu članstva u EU

Za tebe je stvarnost pobijedila i prije nego što je počela..
Na moje iznesenu činjenicu kako vam je bdp per capita manji i od male Crne Gore, ti mene pitaš da što se miješam.
Ne znači li to da ovo pitanje koje si mi uputio bolje uputiš sebi? 🤣

Javi se nakon što se prvo dogovoriš sam sa sobom ;)
Koga bre zabole za tvoje misljenje,gledaj svoje dvoriste i uzivaj

Odista? A koliko je to “bilo obavljeno” kad je vaša ljubljena Deutschland primila Rumuniju i Bugarsku koje su tada imale niži GDP i od Srbije?
EU se tu opasno zeznula, brate. (Hvala ti za ovo da sam Hrvat.) Tu sigurno nije bilo obavljeno ni 5% od potrebnog za pristup. Obe zemlje su ostale su pod EU CVM kontolnim Mehanizmom za Verifikaciju i Saradnju celih 16-17 godina umesto svega 4-5. EU i njeno sudstvo niti je moglo, a mnogo toga ne može ni danas, da im uradi oko korupcije, zaštite kriminalaca od strane političara, velikih afere, i mnogih drugih stvari.

Takođe, pristup EU je samo pomogao organizovanom kriminalu i Bugarske i Rumunije da se raširi po Evropi. Npr, rumunska onlajn i IT mafija iz grada Ramniku Valča (“Hackerville”) je počela baš da rastura sa prevarama naivnih iz EU na netu (kao onlajn prodaja pa onda prodaja detalja debitnih.kreditnih kartica miliona nepažljivih kupaca iz EU po darkvebu), isto i sa skidanjem PINova po bankomatima po Nemačkoj, Španiji, Italiji.

Back