Dakle, eto , jedan razlog sam ti dao......nema vise masovnog klanja nepregledanih svinja, zacinjenih diskretnim ukusom trihineloze i salmonele.......i prodaje proizvoda od tog mesa na tezgama na Kalenicu.......kao ni prodaje prasica iz gepeka.....
Drugi, konkretan razlog je, sto nema vise pecenja zozovace, koja ubije dvadeset ljudi, i oslepi pedeset.........a prodaje se pod firmom "prava domaca"
Sorry na ovako banalnim razlozima za ulazak u eu, ali trudim se , da primere uskladim sa mogucnosti percepcije vecine forumasa , koji su protiv eu........
ma nije komso samo to razlog...pazi,toga ce biti i dalje...sve to je vec zabranjeno,imas sanitarne inspekcije koje svrljaju pijhacama i kad nagaze gedzu da prodaje prasice u gepeku,pogotovo bez pecata...sve mu plene...i jos stosta je propisano zakonom ovde...nego pazi sta je glavna fora...zakon niko nepostuje...ajd da postujemo zakon,i mnogo ce drugacije biti
al asjde evo ti i ja,dva obicna beogradjanina,prosecni ljudi,porodicni...sto bi se reklo ozbiljni
(manje vise,jeli) e sad...kada smo ja i ti u zadnjih par godina,da nekazem deceniju i jace ispostovali ogranicenje brzine........ono..u toj i toj ulici se ide 40...a u vecini je tako...koliko cesto ulecemo prilikom prestrojavanja na bezobrazno(drugacije i nemoz\e,nikad te nebi pustili) i jos milion stvari,tih sitnih,u samom,ajd da kazem saobracaju,tom nekom osnovnom kontaktu izmedju ljudi danas na ulici,jer nas je 80% u prevoznom sredstvu na ulici,bilo autu bilo gsb....znaci,od amog divljeg nacina voznje...koji je stigao do zenita mislim,grdje od ovoga nemoze,pa do mnogih drugih stvari
postovanje zakona......i osnovni ljudski maniri,oni koji se vuku iz kuce...to je EU za srbe...prvi stepenik
a to da siju po dzepu u saobracajnim kaz\nama...siju...uveli su..i jel pomaze??? jok...samo vise kukas panduru kad te uhvati,i platis veci reket...da bude bolje obojici,,,jer ipak skocile su cene...sta je sada 1000 din
daj bar 20e
madaaaa iskreno...zao mi je sto ih nema na svakom cosku,kunem ti se,pogotovo ukljucenja na autoput od autokomnande do pred gazelu ono iz krcunoive i sajma