Dali ste za to da Srbija uđe u EU?

Dali ste za to da Srbija uđe u EU ili ne?

• Da ja sam za ulazak u EU

• Protiv sam ulaska u EU

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To "novi - mladi - neoptereceni" je totalno suvisno. Treba vam NOVA budala? MLADI kreten ? Od svih pozitivnih atributa jedino nije OPTERECEN ? Ma ispunjava sve uslove da vodi jednu drzavu ;) :P Takva gomila gluposti na jednom mestu nije ni za humoristicku emisiju :P lmao Zivot je Zakon - ma aj' ne s*ri ? :P lol

Просто невероватна и тешка демагогија ЧЈ:

Али није он то ни смислио нити је могао да смисли него она бабетина либералка Латинка Перовић - то је њено дело и њено масло. Овакве флоскуле у облику рецитације невероватно потсећају на оне приче комуњара о томе како ће "једнога дана када будемо у комунизму на земљи бити рај"... празне приче, наравно. Није ни чудо "ивер не пада далеко од кладе".8-)

Ako imaš neku zamerku na ovaj "spisak želja", slobodno reci.
Svima je jasno da je po tvojim kriterijumima Koštunica idealan političar. A on je:

- neobavešten,
- nezainteresovan za životni standard stanovništva,
- slepo odan tajkunima,
- nesposoban za normalnu civilizovanu diplomatsku komunikaciju,
- vlastoljubiv (sa 10-15% glasova ima najvažnije pozicije u vladi),
- demagog.

To što je takav političar po tvojim kriterijumima idealan političar, to je tvoj izbor. Moj izbor nije Čedomir Jovanović iz jednog jedinog razloga: ne verujem mu. A to što ti Koštunici slepo veruješ, ne govori ništa drugo osim da si ili veoma, veoma naivan, ili imaš neku vrstu koristi od njegove vladavine.

Izaberi sam u koju kategoriju spadaš.

Просто невероватна и тешка демагогија ЧЈ:

Али није он то ни смислио нити је могао да смисли него она бабетина либералка Латинка Перовић - то је њено дело и њено масло. Овакве флоскуле у облику рецитације невероватно потсећају на оне приче комуњара о томе како ће "једнога дана када будемо у комунизму на земљи бити рај"... празне приче, наравно. Није ни чудо "ивер не пада далеко од кладе".8-)

Najveci greh 'babetine Latinke' je sto je oterala na robiju jednog srpskog nacionalistu sa pravnog fakulteta,a greh ovih vasih ideologa su potoci krvi,sto tudje,sto nase...srpske... U Novogodisnjem NIN-u je Milovan Danojlic izrekao nesto,sto najbolje pokazuje koliko su ti ljudi bolesni i izgubljeni u svemiru... Nesto tipa-'Krvnici su predstavljali bezanje Albanaca ispred Nato bombi,kao srpsko etnicko ciscenje'...Kada shvatis da tako misli vecina tih izgubljenih intelektualnih vodja ovog naroda,onda je ono sto je rekla Registra,normalana zelja, jedne normalne osobe....

Latinka i njeni hababi su mnoge oterali na robiju zbog verbalnog delikta i ideoloskih prestupa, a danas su prvoborci slobode govora i zastite ljudskih prava.

Da se izrigas.

Ma jadni nasi srpski nacionalisti,najebali su ga od zle bande raznoraznih Nikezica,Perovica i Danilovica(koji su inace kasnije redom smenjeni od strane vrha komunisticke partije)... Toliko su najebali,da sada najbolje zive i nacionalni su heroji... Stvar je u tome sto su liberali tada morali to da rade,a ovi kobajagi disidenti su sanjali o potocima krvi,sto se i pokazalo 20 godina kasnije...Sve dodje na svoje mesto... A to koliko su bili disidenti,govore njihova sadasnja razmisljanja o ekonomiji,osnovi svake politike...Pa to su bre sve bili veci komunisti i od samih komunista...

Ma jasno, treba te nacionaliste pobiti i tacka. I sta bi drugo!?

Ima tu jos heroja kojima bi mogao cvece na grob da odneses - Krcun, recimo, ili Minic. Srbozderske mrcine, a vasi ideoloski uzori.

Niko tacniju rec nije rekao za LDP nego kad vas je uporedio sa SKOJem.

Pa nesto si pomesao,ta nacionaliste liberali nisu ni pipnuli,dok je danas u Srbiji otvorena sezona lova na Cedomira Jovanovica.... A sto ti Krcuna smatras za liberala,to je tvoj problem...Mada razumem coveka...Zamisli da se u tvojoj kuci nacrta covek koji je nacista i pocne da ti deklamuje nacisticku ideologiju-pobiti sve muslimane,poklati Albance,posilovati Hrvatice...Pa normalan covek bi ga barem osamario... Krcun ih je streljao.Jeste to ekstremno,ali kao sto rekoh,covek nije liberal,pa nije upoznat sa mnogo perfidnijim metodama koje ce da prevaspitaju te majmune...

Da se vratimo temi. Za ulazak u bilo kakvu uniju ili organizaciju trebala bi biti potrebna dvotrecinska vecina. Trenutno izgleda da je situacija "fifty/fifty" i da su Srbi i Srbija jednako podeljeni po pitanju EU. S'obzirom da je situacija takva kakva je, trenutno bi trebalo zaboraviti na tu glupost i zamaranje sa istom i posvetiti se ekonomskom preporodu zemlje u kojoj ce Srbi i nacionalne manjine dobro ziveti, a cilj im nece biti napustiti istu u potrazi za boljim zivotom, sto bi ujedno dovelo i do povratka mnogih iz inostranstva i donelo nova ulaganja u stabilnu i perspektivnu srpsku ekonomiju.

Pa dobro, ti imas pravo na svoje misljenje, a ja na svoje. jedino u cemu se mozda slazemo je da za politicara treba imati talenta, da to ne moze svako, ako sam te i to uopste dobro razumela. Jeste da su skoro svi politicari danas uzas, ali po tebi ispada da bas niko nije dobar, a nije tako. Naravno, ne mislim na "kandidate", oni su obicni "trkacki konji" za vlast.
Nisi razumeo, nigde nisam napisao da niko nije dobar. Meni će biti dobar onaj koji najbolje istrguje za našu zemlju.
Е, ја могу, итекако.

Зар не видиш да је ово - пуко захебавање?

Да хоће стварно да нам помогну, радили би управо на томе да нас што пре приме у ЕУ.

Уценама и притисцима, даљим условљавањима, само јачају оне овдашње снаге (знамо добро које, мислимо на исте) против којих су, наводно.
EU nije socijalna ustanova i ako nam budu pomogli, to će biti iz interesa. Jasno je naravno da je naš interes u toj priči mnogo veći. Zato pre svega moramo pomoći sami sebi. Ti uslovi koji se postavljaju davno su trebali biti ispunjeni ne zbog EU, nego zbog nas samih.

Back