...da neko ostavi kao svoje podatke i da mrtav ozbiljan tazi momka ili devojku?Nov sam ovde ali zar ne treba da bude malo opustenije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sax odes u pica park...Betty:pa ima odeljAK KOJI FUNKCIonise kao dejting forum, za to....a mislim da svi hoce seks, a ne momka\devojku.
Jeste devojkama gadno.Stvarno je trulo da zoves nekog kao zigola.Dok je pica park ili plavi most relativno o.kBetty:al ja ne mogu tamo, gde ja da odem kad bih to htela? Necu vljda sa kolegama i prijateljima, treba neko nov....i tako mu to dodje.
Dok je to na netu uredu,medjutim ovde mogu da imam 18g.da sam lep,visok,bogat...jedino sto mozda nemozes da foliras da si pametan.Incognito:Hmm... cinjenica je da ima dosta 'pacenika' po tim 'xxxx trazi yyyy' forumima, ali opet, ne vidim ni jedan dobar razlog zasto se ljudi ne bi upoznavali preko net-a...
Stavise, ako izuzmemo laku mogucnost foliranja i lupanja neistina, internet je daleko savrsenije mesto za upoznavanje ljudi od RL-a, jer na net-u su svi ravnopravni dok ne otvore usta (odnosno posalju nesto)...
Jeste,ali i u jednoj i drugoj varijanti nesto nedostaje...Betty:Ma da. kad bi se gadjali avionima.
Ako ne izgleda pozeljno, dzaba mu einnscweine u glavi. E sad, kod devojaka schljaka i duhovna strana...
sassa:...da neko ostavi kao svoje podatke i da mrtav ozbiljan tazi momka ili devojku?Nov sam ovde ali zar ne treba da bude malo opustenije?
JOVANA77:meni licno je to bez veze.
lepo je doci na forum , razgovarati sa ljudima, zezati se, ali nikada ne bih trazila ni momka ni j*baca na forumu.
JOVANA77:ok. verovatno nikad............itd.
jel bolje?
Slazem se,zato ljudi i uzivaju ovde.Betty:sto je ubedjujes da ovde treba da trazi decka? Devojka je, za promenu, sasvim normalna. Na intwernetu je, to je moje iskustvo, sve kao da je pravo....a nije.
Betty:sto je ubedjujes da ovde treba da trazi decka? Devojka je, za promenu, sasvim normalna. Na intwernetu je, to je moje iskustvo, sve kao da je pravo....a nije.
Ma ipak bi ti ja bio decko.Jos kada bi mi sredila vizu...JOVANA77:Betty:sto je ubedjujes da ovde treba da trazi decka? Devojka je, za promenu, sasvim normalna. Na intwernetu je, to je moje iskustvo, sve kao da je pravo....a nije.
oooooooooooooo hvala, hvala
sassa:Ma ipak bi ti ja bio decko.Jos kada bi mi sredila vizu...JOVANA77:Betty:sto je ubedjujes da ovde treba da trazi decka? Devojka je, za promenu, sasvim normalna. Na intwernetu je, to je moje iskustvo, sve kao da je pravo....a nije.
oooooooooooooo hvala, hvala
uglavnom...Betty:Na intwernetu je, to je moje iskustvo, sve kao da je pravo....a nije.