gost 445238
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
Da sam, šta sam... Bilo i prošlo brajo, završilo se kako se završiloMa, ja pričam u smislu da nisi uzimao lekove, kako je trebalo ići
Mislim da ima i nekih gelova da otupe osećaj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam, šta sam... Bilo i prošlo brajo, završilo se kako se završiloMa, ja pričam u smislu da nisi uzimao lekove, kako je trebalo ići
Mislim da ima i nekih gelova da otupe osećaj.
Upravo tako.Da sam, šta sam... Bilo i prošlo brajo, završilo se kako se završilo![]()
Ja ne shvaćam kako mu se uopće i digao bez ikakve pripreme, i još s sedativima?!? Evo ja priznajem da se meni ne diže dovoljno za sex ako nema pripreme, mazenje, držanje, pušenje.Trebalo je prvo blowjob da se taj prvi brzo reši (ili handjob) i tek onda akcija.
Krenuo sam da je oralno zadovoljavam pa mi se digao. Zatim kad sam je zadovoljio onda je ona krenula da me oralno zadovoljava, al bezuspešno.Ja ne shvaćam kako mu se uopće i digao bez ikakve pripreme, i još s sedativima?!? Evo ja priznajem da se meni ne diže dovoljno za sex ako nema pripreme, mazenje, držanje, pušenje.
Svakome je to drugačije. Meni je dovoljno da krene da me dodiruje ili sama spoznaja da ću imati seks da mi se već ukruti. A nekome baš treba podsticajJa ne shvaćam kako mu se uopće i digao bez ikakve pripreme, i još s sedativima?!? Evo ja priznajem da se meni ne diže dovoljno za sex ako nema pripreme, mazenje, držanje, pušenje.
ako je tako gledas dok te dodiruje ko sa avatara ti, budi sretan ako ti se ona ne ukruti za vek i vekovSvakome je to drugačije. Meni je dovoljno da krene da me dodiruje ili sama spoznaja da ću imati seks da mi se već ukruti. A nekome baš treba podsticaj![]()
Pa to i je namjena sedativa, da otupis i ne osjećaš...Ma bilo je i 69, i rimminga, i blowjob-a. Ništa nije pomoglo otupio sam to veče j*bali me lekovi i alkohol
Fora 0/10ako je tako gledas dok te dodiruje ko sa avatara ti, budi sretan ako ti se ona ne ukruti za vek i vekov
Kakvo je to neuspješno oralno zadovoljavanjeKrenuo sam da je oralno zadovoljavam pa mi se digao. Zatim kad sam je zadovoljio onda je ona krenula da me oralno zadovoljava, al bezuspešno.
kazes joj lepo da sehs podrazumeva fizicku interakciju zene i muzharcaVolim da sam gore i da zapinjem jer mene veseli, inače se osećam kao da sam na plaži, no me neko i zadovoljava pride.
Ako ti neka pridikuje puno kako ti ovo i ono ne možeš, kažeš gospoji ajte vi gore pobogu, a onda joj kažeš da tebe radi više kad je ona gore ali ne na kolenima, već da se osloni na stopala i da skače, a onda gledaš kako će kroz 30 sekundi da joj bride butine i da kuka i odjednom joj se nešto ta poza i ne dopada puno i tad kreneš da se smeješ glasno i iz*ebeš to kako treba, a pride ima i smiiiiješno.
kazes joj lepo da sehs podrazumeva fizicku interakciju zene i muzharca
i kazes joj da se **** ko nepokretno lice
i da je sehs sa njom kao sehs sa mrtvacom
mislis one samo treba da rasire noge a mi sve ostalo radimoKao što naslov kaže ženama je sve lakše, barem u vezi sexa. Vrlo je to lako pokazati, žene imaju vagine, to je samo otvor koji treba primiti penis. Muškarci imaju već spomenuti penis, on je daleko kompleksn8ji od vagine, on je svijet u svijetu. Njegov je zadatak vrlo kompliciran i zahtjevan, on bi trebao biti uvik spreman poput C. Ronaldo uli Nadala, ali to nije moguće. Katkada je muškarac umoran ili zabrinut, ne može misliti samo na njega i njegovu penatraciju u vagine. To žene ne shvaćaju, i glasno negoduju, ti meb e voliš više, zašto ti nisam više privlačna i sl.
Tokom penetracije imamo još jedan problem po muškarce,, to je žestoka penatracija. Žene uživaju u njoj ali muškarac može to činiti ograničeno vrijeme jer će se umoriti. Tada žene opet negoduje, al ti nisam napeta, pa kako si se već umorio, slabicu i sl. Pa nismo svi već spomenuti Ronaldo ili Nadal, tj izvolite se je.bat s njima..
a na masazi?takav kliše ...
golotinju priznajem samo dok sam pod tušem
a na masazi?
Ne moras. Bio vise puta.na Tajlandu i uvek sacuvao dostojanstvo (gace)ako ideš na thai masažu moraš sve da skineš
na ja cu skinuti na svakoj sve ako zgodna maserka zeliako ideš na thai masažu moraš sve da skineš
ja sam morala ovde u bgdu,Ne moras. Bio vise puta.na Tajlandu i uvek sacuvao dostojanstvo (gace)![]()
kad dohvati da te mesi onim čvrstim rukama najmanje će ti biti važno da li je zgodna.na ja cu skinuti na svakoj sve ako zgodna maserka zeli![]()
prava masaza ne bolikad dohvati da te mesi onim čvrstim rukama najmanje će ti biti važno da li je zgodna.
umesila me ko testance pre neki dan.kad dohvati da te mesi onim čvrstim rukama najmanje će ti biti važno da li je zgodna.