Ženama je sve lakše

Volim da sam gore i da zapinjem jer mene veseli, inače se osećam kao da sam na plaži, no me neko i zadovoljava pride. :D

Ako ti neka pridikuje puno kako ti ovo i ono ne možeš, kažeš gospoji ajte vi gore pobogu, a onda joj kažeš da tebe radi više kad je ona gore ali ne na kolenima, već da se osloni na stopala i da skače, a onda gledaš kako će kroz 30 sekundi da joj bride butine i da kuka i odjednom joj se nešto ta poza i ne dopada puno i tad kreneš da se smeješ glasno i iz*ebeš to kako treba, a pride ima i smiiiiješno.
kazes joj lepo da sehs podrazumeva fizicku interakciju zene i muzharca
i kazes joj da se **** ko nepokretno lice
i da je sehs sa njom kao sehs sa mrtvacom

kazes joj lepo da sehs podrazumeva fizicku interakciju zene i muzharca
i kazes joj da se **** ko nepokretno lice
i da je sehs sa njom kao sehs sa mrtvacom

Ma naravno, panjeve ni ne razmatram, nisam ja došao na radnu akciju, ako nisam zadovoljen bar jednako noga u dupe i ćao.

Nego je fora kad krenu da kenjaju kako je ovaj ovakav i onakav, nema kondicije, ne može ovo i ono, samo je baciš u ovu pozu gde rade butine a ne da jaše sa kolena, pa da vidiš kad krene da kleca i da kuka. :D

Kao što naslov kaže ženama je sve lakše, barem u vezi sexa. Vrlo je to lako pokazati, žene imaju vagine, to je samo otvor koji treba primiti penis. Muškarci imaju već spomenuti penis, on je daleko kompleksn8ji od vagine, on je svijet u svijetu. Njegov je zadatak vrlo kompliciran i zahtjevan, on bi trebao biti uvik spreman poput C. Ronaldo uli Nadala, ali to nije moguće. Katkada je muškarac umoran ili zabrinut, ne može misliti samo na njega i njegovu penatraciju u vagine. To žene ne shvaćaju, i glasno negoduju, ti meb e voliš više, zašto ti nisam više privlačna i sl.

Tokom penetracije imamo još jedan problem po muškarce,, to je žestoka penatracija. Žene uživaju u njoj ali muškarac može to činiti ograničeno vrijeme jer će se umoriti. Tada žene opet negoduje, al ti nisam napeta, pa kako si se već umorio, slabicu i sl. Pa nismo svi već spomenuti Ronaldo ili Nadal, tj izvolite se je.bat s njima..
mislis one samo treba da rasire noge a mi sve ostalo radimo :D

Back