Linija je tanka

Ne karikiram uopšte i nije uopšte tema da li su žene sponzoruše, već ako je neko "prilika" i ako ona odlepi na njega, taj šta god da uradi biće hihihi, ako joj se ne svidiš i obična poruka će biti "evo ga ovaj". :D
Brate nekad je dobro i biti "eco ga ovaj" nisi joj top al ti se ne penje ti se na glavu. I lako nadjes razlog za "raskid". Ti mene u sustini i ne volis, vec sam ti samo zamena, odoooh.

izvinjavam se loše sam pročitala prvi post.

da ti kažem sad ozbiljno
Muškrac nije muško ako ne pita ženu bar nekoliko puta da li bi htela s njim na jahtu,
njegovu jahtu :zaljubljena:
odnosno žensko nije žensko ako se ne postavi tako da moraš je pitaš nekoliko puta :roll:

1. hmmm aj videćemo
2. p neznam moždaaa
3. jao tako si drag aliiii
4. a kolka je jahta...

ovo si lepo rekla

kako naopaki ljudi svasta izvlace iz mojih postova a ja fin i odmeren :D
Može se primeniti generalno.
Suštinski da, postoje ljudi kojima nije jasno ili koji ne žele da razjasne nejasnoću.
Tip koji se lomi, a vidi na nema efekta, ako je baždaren - shvatiće vrlo brzo , tojest prihvatiti. Otežavajuća okolnost je ta da je istina da postoje ženske osobe , ali podjednako i muške ( ne, ne , ne spavajte na to uvo da ne postoje) koje uživaju u pažnji čijagod ona bila, a ne stave , ne postave jasno nacrtanu granicu.

Sledeći korak a u naporu da se razjasni situacija ukoliko je nejasna , a zove se " da li je zainteresovana" je konkretan predlog. Ne treba bežati od konkretnosti, pogotovu u takvim situacijama. U odgovoru ne možeš biti nejasan.

Back