Opet nešto jadikuješ. Toliko je gorka muška forumaška sudbina...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koje "vrednosti" ima taj iz Krnjacu ?
Da li bi tebi kao ženi bilo drago da budeš jedna u nizu Džegeru što znači da zbog frekvencije neće za dan dva da se seti ni tvog imena ni tvog licaKapiram šta hoće da poentitaju s tim Džegerima i raznim svetskim i domaćim hebačima. Ili onim lokalnim.
Ali pre toga treba razmisliti ako im se devojka sviđa da li to znači da mora i on njoj.
A to što su izabrale takvog lika je njihov problem.
i da li vredi jadikovati zbog toga.
radi se o Nebojši a ne o KrnjačiИ шта фали Крњачи?
Ako je Nebojša neki smarač nijedno mi ne bi bilo drago.Da li bi tebi kao ženi bilo drago da budeš jedna u nizu Džegeru što znači da zbog frekvencije neće za dan dva da se seti ni tvog imena ni tvog lica
ili prva i jedina Nebojši Stojanoviću iz Krnjače?
Većina tih što kukaju nakaradno postavljaju stvari. Ipritom ne vide svoje licemerje jer se ni njima ta devojka ne sviđa kao osoba nego kao seksualni predmet, ali im je zato krivo kad ona po sličnom biološkom principu odabere nekog rasplodnog tipa.vidiš kako nakaradno direktor Milun postavlja stvari, udarila ga direktorska funkcija u glavu ko sunčanica
Za Nebojšu pretpostavimo da ima sve dobre osobine,Ako je Nebojša neki smarač nijedno mi ne bi bilo drago.
Većina tih što kukaju nakaradno postavljaju stvari. Ipritom ne vide svoje licemerje jer se ni njima ta devojka ne sviđa kao osoba nego kao seksualni predmet, ali im je zato krivo kad ona po sličnom biološkom principu odabere nekog rasplodnog tipa.
a da li je to u redu?Kapiram šta hoće da poentitaju s tim Džegerima i raznim svetskim i domaćim hebačima. Ili onim lokalnim.
Ali pre toga treba razmisliti ako im se devojka sviđa da li to znači da mora i on njoj.
A to što su izabrale takvog lika je njihov problem.
i da li vredi jadikovati zbog toga.
radi se o Nebojši a ne o Krnjači
Nebojša može i da se preseli u centar a Krnjača će uvek ostati iza mosta
nije lako biti dzordziOpet nešto jadikuješ. Toliko je gorka muška forumaška sudbina...
moze nebojsa da ode iz krnjaceradi se o Nebojši a ne o Krnjači
Nebojša može i da se preseli u centar a Krnjača će uvek ostati iza mosta
Reci Dzeger, sta umotavasAko je Nebojša neki smarač nijedno mi ne bi bilo drago.
Odakle li si ti sine Nebojsamoze nebojsa da ode iz krnjace
ali krnjace ne moze iz nebojse
zar je to vazno?Odakle li si ti sine Nebojsa
sad me seti na drugara koji je izasao da muva jednu devojku, ona ga je odbila, on je onda presao na njenu drugaricu koja je sedela pored (znaci isto vece za istim stolom) po sistemu daj sta das i oni se smuvase, posle vencali i sad imaju i decuJeste da je tema o muškom prilazu ženi, ali i obrnuto postoji, žene se takođe nabacuju. No tužna sudbina je kada ti hoćeš onu, ona onog, taj neće nju itd.. i tako se luta dok ne dođe do binga . Zato nema ljutiš.
Šta umotavam, pojasniReci Dzeger, sta umotavas
sad me seti na drugara koji je izasao da muva jednu devojku, ona ga je odbila, on je onda presao na njenu drugaricu koja je sedela pored (znaci isto vece za istim stolom) po sistemu daj sta das i oni se smuvase, posle vencali i sad imaju i decu
otprilike je tako bilo.То она дебља и мање лепа другарица ове прве која је топ?
Daj šta daš i posle se venčali?sad me seti na drugara koji je izasao da muva jednu devojku, ona ga je odbila, on je onda presao na njenu drugaricu koja je sedela pored (znaci isto vece za istim stolom) po sistemu daj sta das i oni se smuvase, posle vencali i sad imaju i decu
izrodili i decu, nabavili i kera i macku i svasta josDaj šta daš i posle se venčali?
otprilike je tako bilo.
meni je ta drugarica uvekl bila ruznjikava a i ima neku kilu viska
ali ruku na srce ni drugar nije apolon