Da li žene maštaju o mlađim muškarcima

Ja sam žena koja ima real probleme i obaveze
Trenutno renoviran kuhinju , pakujem u kartone guram vamo tamo , plus godina se bliži kraju i imam tako još dosta poslovnih obaveza , odlazim svaki dan na plivanje a četvrtkom idem na kurs šivenja

Kao sto vidiš samo trebaš dan ispuniti potrebnim i nepotrebnim desavanjima i poslom i uopšte nemaš vremena da razmišljaš o problemima za koje nisam stvorena

:)
usedelica :(

Али...уколико би те анимирала девојка млађа од 30 како би реаговао?
Pa gledaj to je sada onako malo nezgodno pitanje.. muškarci su ti čudne živuljke.. samo da ti kažem da sam oženjen i ne varam suprugu, mada bi bilo teško se odupreti takvom izazovu.. govorim otvoreno bez neke lažne skromnosti i morala

Ne verujem, žene maštaju o dominantnom muškarcu, a ako je to mladji fali mu brada ili neki drugi detalj da uokviri maštu.
Tek, ako napravi nekog idola on može da bude i mladji, recimo neke estradne zvezde ili glumci. Mašta je pretežno iz stvarnog života već doživljenog....ili pokupljenog s neta, knjige ili filma....
Imam bradu.. eto bar nešto

Онако реално не мора нико да призна.😉
Ту негде око 30+ чак и после порођаја жене феноменално изгледају , лепе , жељне....
мушкарци ако ту пусте стомак улење се усвиње се...
Ту дође млађахно слађахно...
Они који ово превазиђу углавном остају заједно.
Они који не превазиђу а остану заједно е ту већ жена крене да узима шта јој припада и заслужује а мушкарав шта му остане најчешће ништа!👌😂🤣🤣

Back