NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Бежим да ме не ухапсе за педофилију!Ja sam starijasa 33 sigurno više nisam puter

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бежим да ме не ухапсе за педофилију!Ja sam starijasa 33 sigurno više nisam puter

iskrenost je moje srednje ime...ako sam mlada i neiskusna koji ce mi neki klinac vrsnjak koji ne zna ni kako pichqa stoji, valjda mi treba neki zreo muskarac koji ce da me nauci zivotu i sexu.To je baš lepo od tebe

podojis ga a onda ide upisanost po narodnoj staroj mudrostiBože me sačuvaj,...!
Kod mene odm'a proradi materinski instikt.

Podržavam te 100%iskrenost je moje srednje ime...ako sam mlada i neiskusna koji ce mi neki klinac vrsnjak koji ne zna ni kako pichqa stoji, valjda mi treba neki zreo muskarac koji ce da me nauci zivotu i sexu.
Zavisi koliko su mlađi..Bože me sačuvaj,...!
Kod mene odm'a proradi materinski instikt.

usedelicaJa sam žena koja ima real probleme i obaveze
Trenutno renoviran kuhinju , pakujem u kartone guram vamo tamo , plus godina se bliži kraju i imam tako još dosta poslovnih obaveza , odlazim svaki dan na plivanje a četvrtkom idem na kurs šivenja
Kao sto vidiš samo trebaš dan ispuniti potrebnim i nepotrebnim desavanjima i poslom i uopšte nemaš vremena da razmišljaš o problemima za koje nisam stvorena

Pa super.. u stvari stvarno mi je super zato što ni ja recimo ne primećujem mlađe dame od 30 godina.. ne u smislu da imam nešto s njima nego ovako ne upadaju mi jednostavno u oko..Не знам за друге. Ја не маштам.
Али...уколико би те анимирала девојка млађа од 30 како би реаговао?Pa super.. u stvari stvarno mi je super zato što ni ja recimo ne primećujem mlađe dame od 30 godina.. ne u smislu da imam nešto s njima nego ovako ne upadaju mi jednostavno u oko..
Ne verujem, žene maštaju o dominantnom muškarcu, a ako je to mladji fali mu brada ili neki drugi detalj da uokviri maštu.
Tek, ako napravi nekog idola on može da bude i mladji, recimo neke estradne zvezde ili glumci. Mašta je pretežno iz stvarnog života već doživljenog....ili pokupljenog s neta, knjige ili filma....
Pa gledaj to je sada onako malo nezgodno pitanje.. muškarci su ti čudne živuljke.. samo da ti kažem da sam oženjen i ne varam suprugu, mada bi bilo teško se odupreti takvom izazovu.. govorim otvoreno bez neke lažne skromnosti i moralaАли...уколико би те анимирала девојка млађа од 30 како би реаговао?
Imam bradu.. eto bar neštoNe verujem, žene maštaju o dominantnom muškarcu, a ako je to mladji fali mu brada ili neki drugi detalj da uokviri maštu.
Tek, ako napravi nekog idola on može da bude i mladji, recimo neke estradne zvezde ili glumci. Mašta je pretežno iz stvarnog života već doživljenog....ili pokupljenog s neta, knjige ili filma....
На добром си путу да је не превариш!Pa gledaj to je sada onako malo nezgodno pitanje.. muškarci su ti čudne živuljke.. samo da ti kažem da sam oženjen i ne varam suprugu, mada bi bilo teško se odupreti takvom izazovu.. govorim otvoreno bez neke lažne skromnosti i morala

Oba + moje godišteDobro recimo da je tako, A da li ti zapadno pre neki mlađi ili stariji ?

Da, iz dva razlogaDakle pitanje je skroz jednostavno svi su pozvani da se izjasne..
Dali žene maštaju o mlađim muškarcima , i zašto da..?
Brao majstore. Ovaj drugi ponuđeni odgovor je tako fcuking true..Da, iz dva razloga
1.mlađi su obično zategnuti
2. da dokažu sebi da su privlačne
I tu se zaebu kao nikad..

ti nisi mlad već 10 godinaNe osobito, govorim iz iskustva mladžeg muškarca
AL odmah u glavu :"Zašto da?"Dakle pitanje je skroz jednostavno svi su pozvani da se izjasne..
Dali žene maštaju o mlađim muškarcima , i zašto da..?

Koliko imaš godina ali zaaprave..?AL odmah u glavu :"Zašto da?"
Ne. Meni je to nekako degutantno.
Sa mlađim muškarcima mogu da budem samo prijatelj. Stariji do 7 godina su ono
Gospođo, od Vas je svako mlađi.ti nisi mlad već 10 godina
Kad bi žene znale kako ih upravo ti dosta mlađi od njih ogovaraju iza leđa ( posle sexa) verovatno bi se samoubile ..Brao majstore. Ovaj drugi ponuđeni odgovor je tako fcuking true..