Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.299
Ali on ti je zauzet, u dugoj vezi jeA koliko tvoj tata ima godina?
(Posto nije lepo pitati dame za godine)?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali on ti je zauzet, u dugoj vezi jeA koliko tvoj tata ima godina?
(Posto nije lepo pitati dame za godine)?

Nisam ciljao na njega nego pokusavam utvrditi tvoje godiste, osim temperamenta delujes vrlo energeticno, siguran sam da tvom muskarcu nece pasti napamet da te prevari, kontam da bi u najboljem slucaju zavrsio na urgentnom.Ali on ti je zauzet, u dugoj vezi je
Ma nisam ti ja blizu 100%.. ja sam ti severno od 47 paralele..I ti si blizu
Ja bih volio da maštaju jer ja maštam o starijim ženama (naravno ne gerijatrija).

-... a to nije ono što žena želi. Znači, nekako se taj osećaj mora zaobiči da bi bio uspešan u tome
-... a to nije ono što žena želi. Znači, nekako se taj osećaj mora zaobiči da bi bio uspešan u tomeDa sigurno toImaš nešto drugo na umu.. možda da pokupi lišće u dvorištu..
Ali šta ako nema lišće.. a kutije ne može..Da sigurno to

To nije tačno! Moj muškarac može da pogleda drugu ženu. To bi za mene značilo da mu to oko i ne trebaNisam ciljao na njega nego pokusavam utvrditi tvoje godiste, osim temperamenta delujes vrlo energeticno, siguran sam da tvom muskarcu nece pasti napamet da te prevari, kontam da bi u najboljem slucaju zavrsio na urgentnom.

Da da.. mi smo kao stari jedrenjaci na pučini a oni su taj vetar što puše u naša jedra.. i daje nam snagu da nastavimo dalje"Све су то наслагане године иза осветљених лађа"
Их бре сад где ће ти душа?To nije tačno! Moj muškarac može da pogleda drugu ženu. To bi za mene značilo da mu to oko i ne treba

To se i tražiИх бре сад где ће ти душа?
Замисли све што и види и помисли нс теби искали?

То је Џони Штулић 3Н Мон Ами нисам ја!

Možda ima nekog cuku pa da ga prošeta.. dok pada kiša.Ali šta ako nema lišće.. a kutije ne može..
To nije tačno! Moj muškarac može da pogleda drugu ženu. To bi za mene značilo da mu to oko i ne treba
 , da gledaju samo pravo
, da gledaju samo pravo
Ne budi skroman, bravo jer si se sjetio!То је Џони Штулић 3Н Мон Ами нисам ја!
Ко није узимао давао с мачком спавао?ko nikad nije plesao sa mackom, neka prvi baci kamen

Pa doobro..Ja bih volio da maštaju jer ja maštam o starijim ženama (naravno ne gerijatrija).