Da li žene maštaju o mlađim muškarcima

Ali on ti je zauzet, u dugoj vezi je :D
Nisam ciljao na njega nego pokusavam utvrditi tvoje godiste, osim temperamenta delujes vrlo energeticno, siguran sam da tvom muskarcu nece pasti napamet da te prevari, kontam da bi u najboljem slucaju zavrsio na urgentnom.

FB_IMG_1732134768579.jpg

Zapažam da jako mlađi od mene me ne privlače, deluju mi kao deca što mene ne pali (nije dovoljno telo), znači iako je mlađi moram da imam OSEĆAJ da smo tu negde. Što opet znači da treba da ima dosta životnog iskustva iako je mlađi, jer je to ono što mi se sviđa. Ne palim se na neiskusne.

Ja bih volio da maštaju jer ja maštam o starijim ženama (naravno ne gerijatrija).

Da ti kažem, baš dosta njih tako isto ;)
Čak ono na aplikacijama lažu za godine da imaju više da bi upali u starosnu kategoriju onih starijih od sebe..

Ali je problem što ima dosta zrelijih žena koji ne vole da dejtuju klince niti one bez iskustva... jer to ono deluje, malo je surovo reči, ali kao da im treba neko za vežbanje :mrgreen:-... a to nije ono što žena želi. Znači, nekako se taj osećaj mora zaobiči da bi bio uspešan u tome

Nisam ciljao na njega nego pokusavam utvrditi tvoje godiste, osim temperamenta delujes vrlo energeticno, siguran sam da tvom muskarcu nece pasti napamet da te prevari, kontam da bi u najboljem slucaju zavrsio na urgentnom.
To nije tačno! Moj muškarac može da pogleda drugu ženu. To bi za mene značilo da mu to oko i ne treba :)

Back