Da li žene uživaju u seksu?

ne verujem da neko ko ima mozak programiran da spava sa toliko ljudi ima bilo kakvog pojma o zdravom odnosu.

Pa muškarci mogu da imaju... Mislim, umeju verujem da razlikuju emotivan odnos od samo sexa. On je tu govorio o vezama. Zaista i oni osete i to se ne može manipulisati, ko se na njih stvarno pali i želi ih. Verujem da čuvaju svoje emocije za pojedine žene. Ali opet zavisi, ne tvrdim ništa čini mi se da je tu uhvatio nešto

Па, с обзиром на то како стењу, и како се занесу у сам чин.

Једино кад хоће да ухвате мушкарца на бебу, онда су фул концентрисане на ситуацију, па ту се не сексају ради уживања, већ су концентрисане на то да натерају мушкарца да приликом ејакулације не успе на време да се уклони.
Šta sa nama koje imamo par dečice a opet stenjemo? :rotf:

1764703747811.png

Sta bi, dosao kucni savet na temu: Ja mom muzu da udovoljim? ma nemoj! nisam mu ja robinja, nek on sam sebi popusi :D
Pobogu, ima li nekog ovde u normalnom braku, gde nemaš potrebe da razmišljaš već uživaš, pa malo menjaš, pa ubaciš neku ludost pa ti stalno ok? Ne meriš ni koliko puta on ni koliko puta ti, nego ti samo lepo i ne razmišljaš o tome kao o nečemu što je stvar ''udovoljavanja''?

Back