NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 20.851
Искрено постоји много жена које воле из практичних разлога слично као код мушкараца али жене ретко ту особу искористе већ му дају заиста велики део себе сви смо ми као млади имали своју учитељицу живота .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesto si izbegla odgovor, nekako imam osecaj da ne mastas o mladjim muskarcima jer su oni jos u osnovnoj skoli?To nije tačno! Moj muškarac može da pogleda drugu ženu. To bi za mene značilo da mu to oko i ne treba
Promašio si temu ne zanima nas o čemu si maštao ti u osnovnoj, tema smo mi, žene!Da ja se recimo sećam moje učiteljice iz biologije...hmm pričalo se u školi da je drnda nastavnik iz fizičkog, svi smo sledili za njom a ona je bila bar 20 godina starija od nas..
Mislim da sam odgovor dala još na početku teme, jasan.Vesto si izbegla odgovor, nekako imam osecaj da ne mastas o mladjim muskarcima jer su oni jos u osnovnoj skoli?
xaxaxaDa ja se recimo sećam moje učiteljice iz biologije...hmm pričalo se u školi da je drnda nastavnik iz fizičkog, svi smo sledili za njom a ona je bila bar 20 godina starija od nas..
Lele..Vesto si izbegla odgovor, nekako imam osecaj da ne mastas o mladjim muskarcima jer su oni jos u osnovnoj skoli?
dirao kostura jel daPromašio si temu ne zanima nas o čemu si maštao ti u osnovnoj, tema smo mi, žene!
Kosturicu..dirao kostura jel da
Какав је осећај?Kosturicu..
Rekla si da si zainteresovana za starije, to mogu biti i oni sa fakulteta, mozes imati bilo gde izmedju 15 i 40Mislim da sam odgovor dala još na početku teme, jasan.
Tata me dobio sa 27 godinaRekla si da si zainteresovana za starije, to mogu biti i oni sa fakulteta, mozes imati bilo gde izmedju 15 i 40
После мислите нама лако кад се заљубимо у старију!Tata me dobio sa 27 godina
Ja sam starija sa 33 sigurno više nisam puterПосле мислите нама лако кад се заљубимо у старију!
Ma to je nezrela roba..Rekla si da si zainteresovana za starije, to mogu biti i oni sa fakulteta, mozes imati bilo gde izmedju 15 i 40
Ah, sto znaci da si premlads za mene, steta, imam osecaj da zapravo imas jako dobar karakter, svidja mi se tvoja direktnost.Tata me dobio sa 27 godina
Otkazujemo vjenčanje??Ah, sto znaci da si premlads za mene, steta, imam osecaj da zapravo imas jako dobar karakter, svidja mi se tvoja direktnost.
Kontam da bi bila dobar partner, ne delujes sebicno kao vecina zena na forumu.
važno da si mlečni proizvod
Nijesam pametan.Otkazujemo vjenčanje??
Ne smeta ako imaš dobru dušuNijesam pametan.
Takoe .....ma kakav mladji ili stariji, mastam o normalnom...
Imam dobru dusu, al sve ostalo je lose.Ne smeta ako imaš dobru dušu