Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 43.539 subota u 00:13 - Žene, da li vam treba #1 Jedan "magarac"? Evo da čujete kakvi su magarci od poznavaoca View this content on Instagram View this content on Instagram
Jedan "magarac"? Evo da čujete kakvi su magarci od poznavaoca View this content on Instagram View this content on Instagram
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 35.132 subota u 00:17 - Žene, da li vam treba #2 Činodejstvuje
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 43.539 subota u 00:21 - Žene, da li vam treba #3 Tako da se mnoge gospođe dive magarcima
canavaro Domaćin Poruka 4.610 subota u 00:27 - Žene, da li vam treba #4 Paula: Jedan "magarac"? Kliknite za proširenje... kaže jedan moj rođak... "ko ima zeta, ima i magarca" (sreo sam ga, kad je išao kod tašte da joj radi nešto po dvorištu)
Paula: Jedan "magarac"? Kliknite za proširenje... kaže jedan moj rođak... "ko ima zeta, ima i magarca" (sreo sam ga, kad je išao kod tašte da joj radi nešto po dvorištu)
Belgradeboy Buduća legenda VIP Poruka 25.306 subota u 01:46 - Žene, da li vam treba #6 Dame su uvek spremne da svakog magarca namagarče.