Nona2
Poznat
- Poruka
- 8.469
i to je istinaGospođo, od Vas je svako mlađi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to je istinaGospođo, od Vas je svako mlađi.
jesam! Dok god prva brojka nije 3 nego 2 (e.g. 29.99999999) - mlad sam.ti nisi mlad već 10 godina
tik tokjesam! Dok god prva brojka nije 3 nego 2 (e.g. 29.99999999) - mlad sam.
ostalo ti je cca 89 danaNe slušajte je starije dame, slobodno mi se obraćajte
Tim gore. Ulazim u fazu totalne rasprodaje, popusti i do 99%.pstalo ti je cca 89 dana
dok ja kao najstarija grđanka foruma nemam te probleme
A ako ti se obrate završiš na aparatima.Ne slušajte je starije dame, slobodno mi se obraćajte
Zašto bi zdrava, prava, zgodna žena maštala?
Ako je sama, ako ima takve preferencije, ako joj eto baš tako dođe...Možda mašta o mlađima neka teta što joj muž pored nje zapušten i star .
Zašto bi zdrava, prava, zgodna žena maštala?
Komšija to je škakljiva temaMoja mama je imala mlađeg.
Peco?Komšija to je škakljiva tema
Pa đe si bogte, znao sam pre tvoj nick tražio sam te milion puta ovde i nikako da te nađem,pa kako si.Reci Nešo
Evo brate nije loše, još radim na pruzi kao čuvar, svinje mi uginule od lepre, a reko taman me krenulo..Šta ima kod tebe?Pa đe si bogte, znao sam pre tvoj nick tražio sam te milion puta ovde i nikako da te nađem,pa kako si.
Sve staro.Evo brate nije loše, još radim na pruzi kao čuvar, svinje mi uginule od lepre, a reko taman me krenulo..Šta ima kod tebe?
Nedaj seSve staro.
Radim na Institutu Sremska Kamenica još malo kao obezbeđenje za mesec dva prelazim kao vatrogasac, završio sam obuku i državni ispit.Nedaj se![]()
O pa svaka čast...Taman da častiš kad se sretnemo, jel dođeš u Beočin ili ?Radim na Institutu Sremska Kamenica još malo kao obezbeđenje za mesec dva prelazim kao vatrogasac, završio sam obuku i državni ispit.