Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
...sve nesto mislim da si se i ti nocas sexao pod tushem...neozbiljko:Nepraktično. Šta ako ti sapunica uđe u ribicu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sve nesto mislim da si se i ti nocas sexao pod tushem...neozbiljko:Nepraktično. Šta ako ti sapunica uđe u ribicu?
kučka:Nekada i drkanje pomaze...:wink: umesto plakanja..
Sve ovo lici na ono >>>>>.......................i dlaka smeta .
Vesela_zena_beogradska:Ma jesam .. truba. Ja sam magnet za bash onakve kakvi mi ne odgovaraju u sexu.
Sta? Nije bilo dobor kar-anje?
Vesela_zena_beogradska:Eto vidish ... shto me uhodish po forumu i samo gledash gde cesh da me potkachish, neobavezno![]()
Vesela_zena_beogradska:Nije bilo dobro .. kad sam pochela da grebem i vrishtim njemu pala kita .. kaze, on je nezan chovek i ne podnosi bol ...
Kako samo kite padaju svim tvojim tipovima....
Viš.. to ne znam ni jaVesela_zena_beogradska:Nadridoktore, a je l` ti znash shta znachi izraz mushki Diznilend? Tojest kad nekoj zeni kazu da je mushki Diznilend![]()
Hard as a rock:Viš.. to ne znam ni jaDa li to znači da su je yebali Miki, Šilja, Paja i Pluton?
![]()
Vesela_zena_beogradska:Nadridoktore, a je l` ti znash shta znachi izraz mushki Diznilend? Tojest kad nekoj zeni kazu da je mushki Diznilend![]()
Viš.. to ne znam ni ja
Pa da, i ja sam jedan od takvih. Pusti me da odradim kao covek i nemoj me ujedati, grebati i ciniti ostale bolne aktivnosti i neces zazaliti, nimalo!!! Radicu kao pastuv! Ako pocne neko samaranje i slicni neobuzdani tikovi, odoh jaVesela_zena_beogradska:Nije bilo dobro .. kad sam pochela da grebem i vrishtim njemu pala kita .. kaze, on je nezan chovek i ne podnosi bol ...