Da li ste izgubili pa shvatili da volite

Da li vam se desilo da ste partnera/partnerku izgubili i onda shvatili da niste voljeli ispravno tu osobu?
I da ste ugasili ljubav te osobe prema vama?

Da li se to često dešava ljudima?
Nije mi se desilo... Ili nekoga voliš ili ne, ne mislim da ima nešto poput voleti pogrešno nekog... Sad ako je to toksično onda je problem u osobi a ne u ljubavi.

a jel to fer prema tvojim drugim ženama? :lol:
Ma koje ? To sto sam tu prvu osjecao pravom zenom?! Pa to nije bilo mojom voljom vec je jednostavno ono sto ja jesam tj refleksija onog kako sam odgojen! A Eto zivot me odveo sa 37 god preko grane u sredinu meni totalno nepoznatu a koja je mene odraslog na planini ponijela Ali ne i moju zenu koja je htjela samo miran i skroman zivot. Ali ja sam prethodne dvije godine bio bez posla i zarekao sam se Nikad vise necu da ostanem bez para . E pare su dosle Ali zena je otisao tu vratila se nazad. Druge koje su dosle su meni bile stranci I donee za setnju Ali bogami nijesu mi bile izazov cak ni da se razderem na njih a kamoli da budem emotivno povezan. U smislu zivotnog druga. Pa zato sam se i razvodio.

Da li vam se desilo da ste partnera/partnerku izgubili i onda shvatili da niste voljeli ispravno tu osobu?
I da ste ugasili ljubav te osobe prema vama?

Da li se to često dešava ljudima?
Jesam. Ali nesvesno,... bila sam mlada i nezrela. Nije ni on bio ništa bolji, kad je dozvolio da tako bude. Što se ljubavi tiče,...msm da se ona ne gasi tek tako.

Back