A
Aleksej_BASO
Gost
Vesela_zena_beogradska:Ja znam shta je meni bitno .. a valjda i ti znash shta je tebi ..
Naravno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesela_zena_beogradska:Ja znam shta je meni bitno .. a valjda i ti znash shta je tebi ..
......ma ciniti se kad pretrcim zbog nje onaj momenat kad bih mogao,posle mi treba gadna koncentracija da bih svrsio ............... :grin: :grin: al zato njoj do djaja ......... ;-)Vesela_zena_beogradska:Pa to i nije problem![]()
.....ne kupim ja tvoje fore ................... :grin: :grin: kod mene bitno da je druga strana zadovoljena ,a ja se vec snadjem ........... ;-) ;-)Zefirra:...a ja taman mislila kambodza nam se ovde hvali....c...c...c![]()
evo i tri puta pu pu pu...da ne ureknes...kambodza:...............uskoro u vashim i nashim bioskopima stize .........nek je sa srecom .............
:shock: :shock: :shock: da znas da si upravu.... 8-) bicu diskretna u slucaju promasaja 8-)kambodza:........ma ako bude glupo ,precuti ...........
Oćeš li već jednom poentirati?Maslachak:jock. maglovito se secam da sam se i ja nekad yebala.eeee... to su bili dani.
Maslachak:jock. maglovito se secam da sam se i ja nekad yebala.eeee... to su bili dani.