- Poruka
- 72.605
Ne znam ni sta si sad htela da mi kazes.prodajem neke cudne stvari na autopijaci,ne znam da izgovorim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ni sta si sad htela da mi kazes.prodajem neke cudne stvari na autopijaci,ne znam da izgovorim
pa izgleda da nije do meneNe znam ni sta si sad htela da mi kazes.
Mislim da nacin oblacenja (ukoliko nije vulgaran) nema veze sa postovanjem vec sa ukusom,ljudi privlace (ili ne) svojom energijomAutorka .
Ovo izrečeno od te amerikanke , je nešto sto otvara vidik na sasvim jedan normalan svet gde se dolazi do krajnje sustine šta je bitno a šta ne .Mislim da nacin oblacenja (ukoliko nije vulgaran) nema veze sa postovanjem vec sa ukusom,ljudi privlace (ili ne) svojom energijom![]()
Sva si mi nesto kripticna misticna, jesi ok? ljuta nesto na mene?pa izgleda da nije do mene
Džak? Hidžab ne smem da pomenem" Žena koja poštuje svog čoveka , neće se oblačiti tako da skreće pažnju drugih ljudi ."

Je l njoj neko rekao da postoje žene koje i u dronjavim trenerkama i papučama mogu da izazovu pažnju?Ovo izrečeno od te amerikanke , je nešto sto otvara vidik na sasvim jedan normalan svet gde se dolazi do krajnje sustine šta je bitno a šta ne .
Pa nije žena samo slika." Žena koja poštuje svog čoveka , neće se oblačiti tako da skreće pažnju drugih ljudi ."
Ljubomorni....kada je drugi muskarci odmeravaju?![]()
....Pa nije žena samo slika.
Šta ako privlači ovako..?....
na zidu
ona mora da ima i upotrebnu vrednost .
( pardon setih se obligacionog prava)
hm, bolje da je druge zene odmeravaju...aji me vara sa drugim zenama, nekako ce mi biti lakse...kada je drugi muskarci odmeravaju?![]()
Ajde ovako , ti si pametna imaš taj umni hobi , pretpostavimo da si bila u svoje vreme i zgodna , da dodamo tome i tvoj humani posao , i na kraju to plivanje .Šta ako privlači ovako..?
pa ko prica o varanju? o boze na sta vam moje teme licehm, bolje da je druge zene odmeravaju...aji me vara sa drugim zenama, nekako ce mi biti lakse
Da bi bio ponosan morao bi da je imam....

Ajde ovako , ti si pametna imaš taj umni hobi , pretpostavimo da si bila u svoje vreme i zgodna , da dodamo tome i tvoj humani posao , i na kraju to plivanje .
Za normalnog čoveka takva žena može hodati i bosa u kariranoj košulji , njemu će se ona dopadati i bez tog belog elastičnog džempera koji ističe gornje obline .
necemo,raspauci se***udržite me
uplasen sam od potencijalnih problema...otkada sam poceo da se vidjam sa jednom medicinskom sestrom, zivim u strahu, da me supruga ne prevaripa ko prica o varanju? o boze na sta vam moje teme lice