andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.243
...kada je drugi muskarci odmeravaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel tvoj muž bio ponosan? :-)...kada je drugi muskarci odmeravaju?![]()
bio nekadjel tvoj muž bio ponosan? :-)
ja i rifi se tobom ponosimo ko da si najbolja ♥bio nekad![]()
dicaprio ti li si?Samo do 25e pos propadnu
Drži se prodavanja šrafštoka na autopijaci, pametnija si....kada je drugi muskarci odmeravaju?![]()
zene vole samouverene muskarceJašta!
Smrzavaš guzicu na vašaru odjevena u Yassa trenirku i prodaješ alat, najskuplje u ponudi je šrafštok za 49.95 eura.ne razumem povezanost izmedju prvog i drugog dela recenice?
Ne cimam se čak ni kada je pitaju šta je koji k u meni vidjela.zene vole samouverene muskarce![]()
a neces taj film gledati lepi! moja ****** voli toplo!Smrzavaš guzicu na vašaru odjevena u Yassa trenirku i prodaješ alat, najskuplje u ponudi je šrafštok za 49.95 eura.
dobro,ne moras sad sve da upropastis.Ne cimam se čak ni kada je pitaju šta je koji k u meni vidjela.
Moram, moram.dobro,ne moras sad sve da upropastis.
a jeste,ti si nekog sklepaoNego sta ! Ja sam je sklepao lepu, vidite ljudi kakva je. Sija u mraku.
Provokacija ti je na nivou pijacne babe kad je muva pijani sofer. E i ti si mi neki.a jeste,ti si nekog sklepao
prodajem neke cudne stvari na autopijaci,ne znam da izgovorimProvokacija ti je na nivou pijacne babe kad je muva pijani sofer. E i ti si mi neki.
Do 25e posle gledaju majstori i fizikalci...kada je drugi muskarci odmeravaju?![]()

autor?" Žena koja poštuje svog čoveka , neće se oblačiti tako da skreće pažnju drugih ljudi ."