Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Najgore je kad EGO nema granica...Alehandra:zato sto me sada garant svi mrzite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najgore je kad EGO nema granica...Alehandra:zato sto me sada garant svi mrzite

AdrianaA.:Ja ne radim sada.Dosla sam u bg pre mesec dana i ovde ostajem do NOVE GODINE a onda putujem za Brazil i tamo cu raditi kod mojih u ordinaciji,tj.gledacu prvih godinu ,2,a onda se i ja bacam na posao.Pa ako bog da,za 3 godine se udajem i otvaram najvecu i najbolju ordinaciju u Beogradu(da se ja pitam ostala bih tamo,ali ne mogu jer mi je decko ovde),tako da "lepotice i lepotani"ako nastavite da budete ovako fini,mozda vam ne naplatim neki od estetskih zahvata koji biste trebali da izvrsite.Il dobijete popust (vise operacija, 50 posto popust) .Verujem da ce vecina dobiti popust...

AdrianaA.:garantuj majci na grobu ***** ti materina ona zla.ti i da imas milione ne bi dao/la nista u dobrotvorne svrhe
ti si najnizi sloj ljudskog roda,dno ono bezobzirno.

Emily_Bg:Nisi ti spoznorusa,normalno je da trazis nekoga koje slican tebi.Sto se tice drugarica......pa normalno je da ljudi zavide ako imas vise novca od njih,ako sebi mozes da priustis ono o cemu oni mastaju.Ocigledno da su ti drugarice ljubomorne i bolje je da ih promenis.Nadji nekog slicnog tebi,ali nemoj da pricas o svom novcu i da istices to''da ti novac nije vazan'',jesnostavno budi ono sto jesi,prihvati to da imas para i da zivis dobro,budi srecna zbog toga,jer u ovoj zemlji je to zaista super.Ko te prihvati takvu,ko prvo odluci da upozna tvoju licnost,bez obzira an tvoju odecu,kola,stan,itd,taj ti moze biti prijatelj.Ostalo su sve idioti.
sosovac:Ej ljudi Adriana je poslala privatnu poruku i rekla da će nam za dva meseca pomoći tj našoj organizaciji osoba sa invaliditetom.
Ako za dva meseca ne ispuni obećanje svi na ovom forumu će saznati koliko je ozbiljna i da li laže.
Pa vazno je da uvek ima ko da je ubaci.......sta bi smo mi bez tebe.dive:izostavljena je kljucna recenica * A JEL MOGU SAD JA DA TI BUDEM NAJBOLJA DRUGARICA*!
AdrianaA.:naravno da mozemo da pricamo,kolega,iako nisam volela taj deo sa lomljavom kostiju,pogotovo ramenih.