Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AdrianaA.:
Ja ne radim sada.Dosla sam u bg pre mesec dana i ovde ostajem do NOVE GODINE a onda putujem za Brazil i tamo cu raditi kod mojih u ordinaciji,tj.gledacu prvih godinu ,2,a onda se i ja bacam na posao.Pa ako bog da,za 3 godine se udajem i otvaram najvecu i najbolju ordinaciju u Beogradu(da se ja pitam ostala bih tamo,ali ne mogu jer mi je decko ovde),tako da "lepotice i lepotani"ako nastavite da budete ovako fini,mozda vam ne naplatim neki od estetskih zahvata koji biste trebali da izvrsite.Il dobijete popust (vise operacija, 50 posto popust) .Verujem da ce vecina dobiti popust...

Колегинице Адриана, видим да смо у истој бранши те вам предлажем кад се вратите из Бразила да попричамо о могућој сарадњи. Највише се данас тражи липосукција трбуха и гинекомастија, радње на носном септуму, механичка дермоабразија и брацхиопластика те хемијски пилинг. Интересује ме ваше мишљење и која је ваша специјалност.

Мр.сц.др.мед.

Др. хирург

Колега шедоу, ја сам заиста збуњен овим обртом. Људи који се баве липосукцијама морали би да буду стабилни у сваком погледу. Један погрешан потез и пацијент постаје неестетски.

Nisi ti spoznorusa,normalno je da trazis nekoga koje slican tebi.Sto se tice drugarica......pa normalno je da ljudi zavide ako imas vise novca od njih,ako sebi mozes da priustis ono o cemu oni mastaju.Ocigledno da su ti drugarice ljubomorne i bolje je da ih promenis.Nadji nekog slicnog tebi,ali nemoj da pricas o svom novcu i da istices to''da ti novac nije vazan'',jesnostavno budi ono sto jesi,prihvati to da imas para i da zivis dobro,budi srecna zbog toga,jer u ovoj zemlji je to zaista super.Ko te prihvati takvu,ko prvo odluci da upozna tvoju licnost,bez obzira an tvoju odecu,kola,stan,itd,taj ti moze biti prijatelj.Ostalo su sve idioti.

Emily_Bg:
Nisi ti spoznorusa,normalno je da trazis nekoga koje slican tebi.Sto se tice drugarica......pa normalno je da ljudi zavide ako imas vise novca od njih,ako sebi mozes da priustis ono o cemu oni mastaju.Ocigledno da su ti drugarice ljubomorne i bolje je da ih promenis.Nadji nekog slicnog tebi,ali nemoj da pricas o svom novcu i da istices to''da ti novac nije vazan'',jesnostavno budi ono sto jesi,prihvati to da imas para i da zivis dobro,budi srecna zbog toga,jer u ovoj zemlji je to zaista super.Ko te prihvati takvu,ko prvo odluci da upozna tvoju licnost,bez obzira an tvoju odecu,kola,stan,itd,taj ti moze biti prijatelj.Ostalo su sve idioti.

izostavljena je kljucna recenica * A JEL MOGU SAD JA DA TI BUDEM NAJBOLJA DRUGARICA*!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back