bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 36.374
Nemojte biti morbidni sada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa je, poslednji stvarno dobar,,,ako je bio dobar,,,![]()
Nisu ludo zaljubljene verovatno ih samo vole. Dosta njih i progleda posle decenija zajednickog zivota pa se same zapitaju sa kakvim nevernim konjem mi prodje zivot kukava mi majka.Sve žene za koje znam da su u braku sa svojim "prvim" ludo su zaljubljene u svoje supruge. Sa ostalim ženama to i nije baš slučaj.
Ponekad vole i nekog bivseg ali se zadovolje zadnjim.Iskreno vole samo poslednjeg![]()
i ovo je tacno, dva primera mi padaju na pamet, prvi rekla mi je kad se udala da je znala sta dobija, za drugim je bila luda.Ponekad vole i nekog bivseg ali se zadovolje zadnjim.
Ponekad vole i nekog bivseg ali se zadovolje zadnjim.
Bilo prije 200 godinaDa li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
A ni drugiMeni moj muž nije bio prvi ali kao da jeste jer mu drugi nisu ni do kolena, ni ne sećam ih se više.
Ne.Da li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
Ponekad vole i nekog bivseg ali se zadovolje zadnjim.
A da li je broj seksualnih partnera direktno proporcionalan tome kolika je lujka neka žena? Odnosno da li je veća lujka ona žena koja je imala više seksualnih partnera?Prvi nije bitan ako je ostao u nekom ružnom sećanju. Pamti se samo onaj koji je bio najbolji i koji se najviše voleo.
Nebitno ko je prvi a ko drugi, treći.
Meni moj muž nije bio prvi ali kao da jeste jer mu drugi nisu ni do kolena, ni ne sećam ih se više.
Može biti samo jedan. A to je onaj koji se najviše voli.
Bože.. svaštaDa li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
Pa ne.Da li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?