Da li žene samo iskreno vole svog "prvog"?

Prvom ona obicno ne znaci nista, iako se postovane koleginice iz petnih zila trude da dokazu suprotno, jedva ceka da je se otarasi, sto kod njih dovodi do frustracije samim time na kraju do mrznje.
Nije to slucaj koji se desava samo nakon prvog odnosa, naime kada se odluce za nekoga, neko to naziva zaljubljivanjem, drugi interesom treci......., na kraju nije bitan naziv, raskid postaje mucan iako je poceo kao neobavezna veza.
Praceno je obicno standardnim vokabularom ti si ovakav, onakav uz obavezno napomenjanje krivice da je iskoristena zaboravivsi da je ona inicirala spomenutu neobaveznu vezu, koju je barem tako "deklamovala".
Ako se veza razvije, a njoj iz nekih razloga dalje nije stalo do nje smatra svojim osnovnim pravom da je prekine ne obracajuci paznju na to da ce nekoga povrediti kao u svom slucaju kada je ona povredena, nije bitno koji joj je po redu.

Prvi nije bitan ako je ostao u nekom ružnom sećanju. Pamti se samo onaj koji je bio najbolji i koji se najviše voleo.
Nebitno ko je prvi a ko drugi, treći.

Meni moj muž nije bio prvi ali kao da jeste jer mu drugi nisu ni do kolena, ni ne sećam ih se više.

Može biti samo jedan. A to je onaj koji se najviše voli.

Poslednja izmena:
Romantizovani storiji... Žene najviše vole prvog...

Realnost: prvi put obično boli . Često se sećamo dobrog sexa, a to dođe kasnije. Pa se ljudi obično smeju tim prvim iskustvima ...

Poslednja velika ljubav se računa.
Ponekad vole i nekog bivseg ali se zadovolje zadnjim.

Pa ako još vole bivšeg onda je taj poslednji bled...

Prvi nije bitan ako je ostao u nekom ružnom sećanju. Pamti se samo onaj koji je bio najbolji i koji se najviše voleo.
Nebitno ko je prvi a ko drugi, treći.

Meni moj muž nije bio prvi ali kao da jeste jer mu drugi nisu ni do kolena, ni ne sećam ih se više.

Može biti samo jedan. A to je onaj koji se najviše voli.
A da li je broj seksualnih partnera direktno proporcionalan tome kolika je lujka neka žena? Odnosno da li je veća lujka ona žena koja je imala više seksualnih partnera?

Da li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
Pa ne. 🙂
Volela sam ga, bila mladalacki zaljubljena i imam lepe, romanticne uspomene na citav taj period nase poprilicno duge veze, ali muza volim mnogo vise.
Mozda se i ljubav, tj. kako da volis uci vremenom, ko zna… 🙂

Back